Squat Günlüğümüz

Valla. Şom agizli gibiyim bi de soylediklerim tak tak cikar gecen arkadas ortaminda bi kizla tanistik dediler fal bakiyor ceylin sana baksin yeni bi cocukla tanismis. O is olmayacak cocuk gel git akilli gibi dedim kiz sasirdi. Dedim burda zorlukla kazanilmis bi para var ailecek bi yerden para gelecek ama tirnaklarinizla kazimissiniz ugras vererek elde etmissiniz kiz dogru dogru diye dinliyor. Hamile biri var burda yakinlarinda biri hamile ama zor hamile kalmis tehlikeli bi hamilelik gecirecek dedim. Kiz dedi kuzenim hamile sabah aldim haberi ve 6 yildir ugrasiyor hamilelik icin. Ilk soku orada yasadi. Sonra bi tarla isleri varmis kizin babasinin emek veridig satmislar :-) bu cocuktan ayrilmis ve o kuzeni dusuk riskiyle hastaneye kaldirilmis ama simdi iyiymis durumu. Kiz aramis arkadasima diyomus ki ceylinle bi araya getirin beni tekrar :-) :-)

Valla. Şom agizli gibiyim bi de soylediklerim tak tak cikar gecen arkadas ortaminda bi kizla tanistik dediler fal bakiyor ceylin sana baksin yeni bi cocukla tanismis. O is olmayacak cocuk gel git akilli gibi dedim kiz sasirdi. Dedim burda zorlukla kazanilmis bi para var ailecek bi yerden para gelecek ama tirnaklarinizla kazimissiniz ugras vererek elde etmissiniz kiz dogru dogru diye dinliyor. Hamile biri var burda yakinlarinda biri hamile ama zor hamile kalmis tehlikeli bi hamilelik gecirecek dedim. Kiz dedi kuzenim hamile sabah aldim haberi ve 6 yildir ugrasiyor hamilelik icin. Ilk soku orada yasadi. Sonra bi tarla isleri varmis kizin babasinin emek veridig satmislar :-) bu cocuktan ayrilmis ve o kuzeni dusuk riskiyle hastaneye kaldirilmis ama simdi iyiymis durumu. Kiz aramis arkadasima diyomus ki ceylinle bi araya getirin beni tekrar :-) :-)

O ceylin buraya gelecek :KK70: :KK70: vallaa helal olsuun . şimdi sana burdan her gün kahve falı fotoları gelir ben sana diyim :KK70: ama seviyorsun da heralde bakmayı çünkü genelde ya da benim karşılaştığım insanların geneli saklar bunu biri sölemedikçe söylemezler

O ceylin buraya gelecek :KK70: :KK70: vallaa helal olsuun . şimdi sana burdan her gün kahve falı fotoları gelir ben sana diyim :KK70: ama seviyorsun da heralde bakmayı çünkü genelde ya da benim karşılaştığım insanların geneli saklar bunu biri sölemedikçe söylemezler
Fotograftan anlayamam heraldr :))
Severim canim, artik aliskanlik oldu arkadas ortaminda icilince benim onume suruklenir fincanlar bizim muhabbet hep ordan yurur :-)
Bi yakin arkadasim var buguna kadar 1 kere bakamadim kizin falina icimden gelmediginden onun disinda herkesi yorumlarim :))

bugün de sporumu yapabildim neyseki :KK70:
leslie 3 mil
55 squat
30 sumo squat
30 köprü
35'er makas
3 kez plank (60 sn, 60 sn , 45 sn)
30 russian twist
15'er de sevcanansu'nun paylaştığı videodaki hareketler :KK76:

Ay resmen arkadaş ortamında aradığım kanka :süslü:

O kiloyu gordukten sonra bende kilomu yazmayacagim incelene kadar :-)
Geldim geldim :)
Kahvaltida 2 haslanmis yumurta
3 çeri domates
Yarim salatalik
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri
1 dilim ekmek yedim.

5 6 çilek 1 yesil elma yedim aralarda

Aksam yemegi olarakda çorba yedim 1 kase ekmeksiz
1 fincanda kahve ictim az sekerli yemekten once
Makas hareketi yaptim 50×50
Squati yapamadim unuttum bugun baslayacagim
Kol çalistim dumbell la
Bel cevirme 5 dakika kadar

Bugunde paylasacagim ogun ogun :)
Dostum...
Sen dahada güzelleşeceksin
Hem sıkı olmadan bi işe yaramaz ki :KK66:

o kiloları gördükten sonra sanırım bende yazamıcam kilo mu :olamaz::KK48:
Hindistan cevizi yağlı kahve güzel bi kahve değişik aromaları seviyorsanız tavsiye ederim . Spordan önce hep içmeye çalışıyorum metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımını artırıyormuş. Ben filtre kahveye koyuyorum yağı. Kahveyi hazırlıyorum içine 1 tatlı kaşığı yağı koyup blenderdan geçiriyorum ki öyle yapılması gerekiyormuş bende sonrada öğrendim normalde koyup karıştırdığında yağ tabakası öle üstte kalıyor pek bi hoş olmuyordu vıcık vıcık yağ :KK70: ama blenderdan falan geçirince gayet güzel oluyor rengide sütlü kahve rengine dönüyor. Ayrıcaa türk kahvesine koyanlarda varmış onu denemedim hiç.
Hadi yaaa
İlk defa duydum değişik bir tat en yakın zamanda deniycem teşekkür ederim canım:)

X