Squat Günlüğümüz

ayy valla kızlaar uyumak konusunda sıkıntılarım var bu ara kafa çok dolu haliylen düzen bozuldu iyice gece yatmak sabah kalkmak bilmeyen tiplere dönüştüm. sporu diyeti halledecekken bide uyku düzeni çıktı başımaaa oooff oofff

off bugün çok tükendiiiiiiiim farklı bişi yapayım dedim ama o nedir yaaa leslie 3 milden sonra jillian micheals diye bi hatunun videosunu yapayım dedim çok zorladı benii o hatunun videolarını sanırım bikaç kilo verdikten sonraya bırakcam. neyse bugünlükte iyi ter attım ama yarına pert olmazsam iyi

2.tur sporumu da bitirdim kızlar...felaket yanıyor tüm bacak ,kalça ,iç bacak... bide karın egzersizi de başladım... anlayacağınız kollarım hariç her yer fena

Koştum geldim Ya siz gece 2 de burd napıyonuz delilerrr
Dün saat 2,30 gbi yattım özel sebeplerden ölü gibiyim gözleırm falan kan çanağı
Bende öyleyim cnn
Okuyamıyorum
Teşekkürler

Forumda yeniyim malum tablo nasıl oluyor bir bakayım

Günaydin millet :)
Selenofil guzel omur canim ne kadar gelisme gostermisiz goruruz hem
Göğüs :87

Bel:69

Kalça:92

Boy: 164

Oow hay maşallah ölçülere bak

Ben de varım ama ne yapıcaz özet geçin kızlar ben çok anlamam böyle şeylerden

Daha yeni gelebildim cnm

Az sonra belki 50squata baslayabilirim. Dün kinada cok yoruldum yorgun hissediyorum kendimi

Kızlar valla hiç sormayım benim KPSS kursuda var hiç müsait olamıyorum güç bela sporu yapıyorum haliyle buraylada bu ssatlerde ilgileniyorum onada ilgilenmek denmez sizlerinde hakkına giriyorum acaba spor hocamız benim haricimde kim olmak ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…