Squat Günlüğümüz

Bunlar popo için isterseniz karın içinde paylaşabilirim video
Karın iiçin ben şu programı kullanıyorum yarım saat yapıyorum ..
5174FD79-B8DF-4A5A-92C0-D709D9145213.jpeg

Dün akşam 70 squat .

30 dk . Karın kası hareketlerı çalıştım .
Telefonumda uygulama va ordan çalışıyorum .
İnanılmaz titredim :KK70: :KK70:
10 dk ip atladım

Bekle beni güzel popişşş :rolleyes::KK8:

Vaay supersin 70 ile başladın demek :halay:

Gunaydinnn. Guzel bi kahvalti yapip geliyorum :)
Konuyu açtırdın geldiğin yok:63:

30 squat
15 köprü
35er bacak hareketi
6sn plank :KK53: :KK70:
Ahaha yerim seni olsun kuşum 6 sn 6 sn :KK45:

Selam kızlar ben şuan için ölçü veremicem bugünde başlayamıcam sancılı bir regl döneminin ilk günündeyim çünkü ama akşama iyi hissedersem yapıcam sporumu . Regl iken ölçü alsam mı acaba ki ama şişlik ödem falan yanıltmasın bizi sonra ?

Bende katılıyorum aranıza...alternatif başka spor çeşitlerinize araştırıyorum... 53 kiloyum ...sımsıkı olmak istiyorum...
Hoşgeldin canım bende tokken 54 aç karnına 52,9 kiloyum :KK48::rapci:

Ohh çok şükür şuan iyi hissediyorum kendimi. Hindistan cevizi yağlı filtre kahvemi içicem ve sonra inşallah sporumu yapıcam. Neler yaptığımı paylaşırımm ölçülerimde artık haftaya kalsın şu şişlik ödemi atsında vucüt :KK66:
O nasıl kahveymiş kahvelere bayılırım ben de mi denesem :lülülü:

Ölçü paylaşıyormuyuz :rolleyes:
Paylaşalım canım mecburi değil ama bence güzel olur paylaşmak

Selenofil Selenofil 1 2 1 2 kaptannnn nerdesiiinn ortalığı boş bırakmaaa :KK70: :KK6:

Canım ya ilgilenemiyorum hiç seni kaptan yapalım :KK16:

Kızlar squat hareketinde diz hiçbir zaman parmak uçunu geçmeyecek...geçiyorsa yanlış yapıyor demeksiniz...2. Harekette de 90 derecelik açıyla yapacaksınız...yapmanız gereken sayıyı sağ üst köşede gösteriyor
Evet canım çok güzel bir yere değinmişsin ve hareketi yaparken popoyu dışarı atalım :KK33:

Boş su tüketeceksiniz, isterseniz yapabiliyorsanız günde 2 set ,3 set daha çabuk sonuç alırsınız
Ben bi 2 litre bitiriyorum 2 bin altına düşmeyelim en az 1.5 olsun

Squat listesi güzel ama hiç spor yapmayan biri için aşırı zor...hele ki ısınmadan yapılırsa diz ağrılarına sebep oluyor
Konu zaten square başlığı içinde olduğu için ısınmalar falan vede squatı bilenler gelecektir en azından spor geçmişi olan yada
Ama haklısın hem zor ama bi o kadarda etkili ben çok faydasını gördüm
3 ay aksatmadan yaptım

Ben de bi hafta kadar yaptım geçen ay ama pert oldum yani yataktan kalkamadım :KK6:şey sorucam gerçekten popo kim kardashian poposuna dönüşüyor mu :halay:bir de ısınmadan yapılmaz mı bu squat hareketleri ben ısınmadan yaptım büyük ihtimalle ondan pert oldum

Ben de bi hafta kadar yaptım geçen ay ama pert oldum yani yataktan kalkamadım :KK6:şey sorucam gerçekten popo kim kardashian poposuna dönüşüyor mu :halay:bir de ısınmadan yapılmaz mı bu squat hareketleri ben ısınmadan yaptım büyük ihtimalle ondan pert oldum
Canım hoşgeldin valla dumbeller el çalışılırsa ona benzeyen bişeyler çıkar bence
:)
Bu arada ısınma iyi olur bence tabiki ısınma harketi yapmak lazım öncesine

Kızlar ben aslında konuya bu kadar katılım olacagını düşünmüyofum çok sevindim
Diyorum ki bi tablo yapalım herkes listede olsun ölçüleri olsun belli hareket belirleyelim ortak hergün eksiksiz yapana tabloda + tik gibi koyalım hatta en iyi incelene madalya verelim :sampiyon::-)
Siz ne diyorsunuz?

Canım hoşgeldin valla dumbeller el çalışılırsa ona benzeyen bişeyler çıkar bence
:)
Bu arada ısınma iyi olur bence tabiki ısınma harketi yapmak lazım öncesine
Hoşbulduuum:KK5: bi uygulama indirdim buttocks workout adı onda her gün bi squat hareketi gösteriyor baya beğendiğim bi uygulama ama bilmiyorum doğru mu sence nasıldır :KK28:

Hoşbulduuum:KK5: bi uygulama indirdim buttocks workout adı onda her gün bi squat hareketi gösteriyor baya beğendiğim bi uygulama ama bilmiyorum doğru mu sence nasıldır :KK28:
Canım programın içeriğini bilmiyorumfa tabikide iyidir
Mesela iç bacak için sumo squat çok etkili
Ama o normal squattan daha fena :KK17:

Canım ya ilgilenemiyorum hiç seni kaptan yapalım :KK16:

Evet canım çok güzel bir yere değinmişsin ve hareketi yaparken popoyu dışarı atalım :KK33:

Ben bi 2 litre bitiriyorum 2 bin altına düşmeyelim en az 1.5 olsun
Balım ben 4. Takımla diyete giriyorum ceylin olsun madem kaptan :))

Hoşgeldiinnn :KK3:
Çok faydalı bir uygulamaya benziyor beraber yapıyorsun sanal modelle oda hem motive edici hemde doğru yapıp yapmadığını kontrol edebilirsin :))

Kızlar ben aslında konuya bu kadar katılım olacagını düşünmüyofum çok sevindim
Diyorum ki bi tablo yapalım herkes listede olsun ölçüleri olsun belli hareket belirleyelim ortak hergün eksiksiz yapana tabloda + tik gibi koyalım hatta en iyi incelene madalya verelim :sampiyon::-)
Siz ne diyorsunuz?

Çoook mantıkı yapalımmm yapalımmmm

Vaay supersin 70 ile başladın demek :halay:

Konuyu açtırdın geldiğin yok:63:

Ahaha yerim seni olsun kuşum 6 sn 6 sn :KK45:

Hoşgeldin canım bende tokken 54 aç karnına 52,9 kiloyum :KK48::rapci:

O nasıl kahveymiş kahvelere bayılırım ben de mi denesem :lülülü:

Paylaşalım canım mecburi değil ama bence güzel olur paylaşmak
O kiloyu gordukten sonra bende kilomu yazmayacagim incelene kadar :-)
Geldim geldim :)
Kahvaltida 2 haslanmis yumurta
3 çeri domates
Yarim salatalik
1 kibrit kutusu kadar tulum peyniri
1 dilim ekmek yedim.

5 6 çilek 1 yesil elma yedim aralarda

Aksam yemegi olarakda çorba yedim 1 kase ekmeksiz
1 fincanda kahve ictim az sekerli yemekten once
Makas hareketi yaptim 50×50
Squati yapamadim unuttum bugun baslayacagim
Kol çalistim dumbell la
Bel cevirme 5 dakika kadar

Bugunde paylasacagim ogun ogun :)

o kiloları gördükten sonra sanırım bende yazamıcam kilo mu :olamaz::KK48:
Hindistan cevizi yağlı kahve güzel bi kahve değişik aromaları seviyorsanız tavsiye ederim . Spordan önce hep içmeye çalışıyorum metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımını artırıyormuş. Ben filtre kahveye koyuyorum yağı. Kahveyi hazırlıyorum içine 1 tatlı kaşığı yağı koyup blenderdan geçiriyorum ki öyle yapılması gerekiyormuş bende sonrada öğrendim normalde koyup karıştırdığında yağ tabakası öle üstte kalıyor pek bi hoş olmuyordu vıcık vıcık yağ :KK70: ama blenderdan falan geçirince gayet güzel oluyor rengide sütlü kahve rengine dönüyor. Ayrıcaa türk kahvesine koyanlarda varmış onu denemedim hiç.

bu takım diyetleri nasıl oluyor yaa hep görüyorum ama diyetten hep kaçtığım için hiç bakmıyorum :olamaz: benimde artık ciddi bi şekilde diyete girmem lazım :KK43: artık kaçışım yok :KK43:
Canım gözüne kestirdiğin bir gruba yaz benide alın diye onlar gerekeni anlatır :)

X