Squat Günlüğümüz

Kizlar ben yarin baslarim ama pazar günü kina gecesi var ve ben sadic olacagim yani sabahtan geceye kadar yogunum.
Pazartesi devam ederim.

Ölcülerimi buraya yazarim baslamadan önce :)

Insallah fir oluruz insallah toparlaniriz insallah fazlaliklardan kurtuluruz haydi bakalim gazamiz mubarek olsun

Bir sorum daha olacak

30 gün sonra tekrar 50 denmi basliyoruz? Yoksa devam mi ediyoruz?

Selam kızlar , ben de size katılabilir miyim :) aşırı derecede motivasyona ihtiyacım var da spor yapmak için sizin bu enerjinizle sizden destek alabileceğimi düşünüyorum :)
Sevgileeeer...

Ohh Ohh bizim yerimizede doktur canım oda spor

Selam kızlar , ben de size katılabilir miyim :) aşırı derecede motivasyona ihtiyacım var da spor yapmak için sizin bu enerjinizle sizden destek alabileceğimi düşünüyorum :)
Sevgileeeer...
Hoşgeldin hayatım tabikide
Yarindan tezi yok sende başla hareketlere bol su içmeyi unutma olculerinide yaz. :))

Dün akşam 70 squat .

30 dk . Karın kası hareketlerı çalıştım .
Telefonumda uygulama va ordan çalışıyorum .
İnanılmaz titredim
10 dk ip atladım

Bekle beni güzel popişşş

Selam kızlar ben şuan için ölçü veremicem bugünde başlayamıcam sancılı bir regl döneminin ilk günündeyim çünkü ama akşama iyi hissedersem yapıcam sporumu . Regl iken ölçü alsam mı acaba ki ama şişlik ödem falan yanıltmasın bizi sonra ?

Ohh çok şükür şuan iyi hissediyorum kendimi. Hindistan cevizi yağlı filtre kahvemi içicem ve sonra inşallah sporumu yapıcam. Neler yaptığımı paylaşırımm ölçülerimde artık haftaya kalsın şu şişlik ödemi atsında vucüt

Ölçü paylaşıyormuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…