Hosbuldum canimHoşgeldin canım :)
İç dış bacak eritmem gerek benimde :) Hazal şimdi ne yapmamız gerektiğini söyler kaptanımız :)Kizlar benim kalcam/popom arkadan bakinca genis duruyor. Squat yapsam daha genis gözükmez dimi??
Canim squat toparliyo sikilastiryoKizlar benim kalcam/popom arkadan bakinca genis duruyor. Squat yapsam daha genis gözükmez dimi??
Söylesin söylesinİç dış bacak eritmem gerek benimde :) Hazal şimdi ne yapmamız gerektiğini söyler kaptanımız :)
Canim squat toparliyo sikilastiryo
Bu egzersizlerle birlikte yap squati daha etkili olur agirlikla yaparsan büyütür
Eki Görüntüle 2127711 Eki Görüntüle 2127712
Lesliede yapabilirsin ben onunlada sıkılaşmıştım bir ara zaten kg 80 ama 70 75 gibi duruyorum leslie sayesinde hep :)Söylesin söylesin
Hafta 1 kere bazen 2 kere zumbaya gidiyorum. Evde de bos zamanimda spor yapmayi düsünüyordum tam bu topigi gördüm
Sen işte ben İsviçreli bilim adamlarını gettirip hazirlarimYarın başlayım bende o zamandiyet yokmuu Hazalım bu topiktee :))
Off sana o zaman süper bi egzersiizm var fena yakiyoİç dış bacak eritmem gerek benimde :) Hazal şimdi ne yapmamız gerektiğini söyler kaptanımız :)
Beni çok fena gazlıyosunnn sonra başına bela olabilirim kaptanSen işte ben İsviçreli bilim adamlarını gettirip hazirlarim
Leslie tanimiyorum cnmLesliede yapabilirsin ben onunlada sıkılaşmıştım bir ara zaten kg 80 ama 70 75 gibi duruyorum leslie sayesinde hep :)
Tanışın bencee özellikle göbek içinLeslie tanimiyorum cnmgöbisim de sıkılaşması lazim
Söylesin söylesin
Hafta 1 kere bazen 2 kere zumbaya gidiyorum. Evde de bos zamanimda spor yapmayi düsünüyordum tam bu topigi gördüm
Tam benlik oturdugum yerden yaparim
Ayy sevindim bir an burada destek oluruz birnirimize
Akaba varya o daha fena gazliyo her gece ona damlariz kankaBeni çok fena gazlıyosunnn sonra başına bela olabilirim kaptan
Kaptan sensin ayrıcaBeni çok fena gazlıyosunnn sonra başına bela olabilirim kaptan
Hahaha gördüm bu gece kopp koppAkaba varya o daha fena gazliyo her gece ona damlariz kanka
Yokk anlamam bu işlerden ben Guru olacağım büyüyünceKaptan sensin ayrıca
Baktim simdiTanışın bencee özellikle göbek için
Leslie sansone yaz çıkar
Anca dedikodu anca spor çistak çistak
ahahhaHahaha gördüm bu gece kopp kopp
İlk kaptan yapalım sonra guruda olursunYokk anlamam bu işlerden ben Guru olacağım büyüyünce
Haydiiin bikini bakalım kendimizeBaktim simdiyaparim ben leslieyle sporumu bide buradaki squatlari vee zumba ooo mikemmel olacagiz mikemmel
Aynen cnm eglenerek toparlaniyoruzz