Squat Günlüğümüz

Spor yapmadan önce ölçersen daha sağlıklı sonuç alırsın çünkü spor yaptığında kaslar şiştiği için ölçü seni yanıltabilir canımm
Akşam eve gidem heeemmeeenn .
Şuan işyerındeyım :KK70: :KK70:

Ben akşam 10 da başllıyorum .
yarım saat 40 dk yapıyorm .

Alttakı komşu benı deşcek yakında :KK70: :KK70:
Belkde buraya konu açmıştır. Üstümde tepınen üst komşum dıye :KK70: :KK70:

Kızlar squat hareketinde diz hiçbir zaman parmak uçunu geçmeyecek...geçiyorsa yanlış yapıyor demeksiniz...2. Harekette de 90 derecelik açıyla yapacaksınız...yapmanız gereken sayıyı sağ üst köşede gösteriyor

Çok etkili hareketler bunlar... hergün açın bu videoyu onunla beraber yaparsanız daha iyi...ben 76 kiloydum Doğum yaptığımda şuanda 53 kiloyum...vücudum sıkı... ama daha sıkı olsun istiyorum...bu hareketleri yapmış denemiş biri olarak tavsiye ediyorum... ama ara vermiştim epeydir yapmıyordum.tekrar başlıyorum .kolay gelsin hepimize :KK66:

leylmira leylmira
@Ceylinimdeceylinim

Evvet kızlarım bugün itibariyle artık şu ölü toprağı uzerimizden atıp başlayalım :KK49:

Ve yazacak sıkı fit bi vucutla girelim :halay:
Daha once yapıp çok etkisini gördüm hem sikilastiryo hem topluyo
Bu bir bacak en çokta kalca basen egzersizi isteyenler yanina diyet ve başka hareketlerde ekleyebilir

Programımız
Eki Görüntüle 2127666

Squat nasıl yapılır

Squat listesi güzel ama hiç spor yapmayan biri için aşırı zor...hele ki ısınmadan yapılırsa diz ağrılarına sebep oluyor

Çok etkili hareketler bunlar... hergün açın bu videoyu onunla beraber yaparsanız daha iyi...ben 76 kiloydum Doğum yaptığımda şuanda 53 kiloyum...vücudum sıkı... ama daha sıkı olsun istiyorum...bu hareketleri yapmış denemiş biri olarak tavsiye ediyorum... ama ara vermiştim epeydir yapmıyordum.tekrar başlıyorum .kolay gelsin hepimize :KK66:
Nekadar zamanda 53 kiloya indiniz

Hakkaten hatundaki fizikk waooow yanii
Bugünlük sporumu bitirdim regli olmama rağmen benim için harika bi performanstı :KK71:
Leslie 4 Mile Power Walk
50 squat
20 sumo squat
30'ar makas
3 kez plank (60 sn, 40 sn , 60 sn)
15 dk dumble ile kol çalıştım daha nee olsuuun derken bunları yazarken köprüyü yapmadığımı fark ettim :110:
Yarın artık kısmetse :KK66:

54-55 kiloda hamile kalmıştım... doktorum çok ödem vücudunuz bunlar kilo değil demişti...hemencecik gider onlar demişti...öyle oldu gerçekte. 40 ım çıkana kadar 62-63 kiloya düşmüştüm...ve emziriyordum...emzirilen kilo vermede çok yardımcı...kızım 1 yaşına geldiğinde bende eski formuma döndüm...diyet ve uygulamadım... 2 hamileliğimde de aynı şeyleri yaşadım

X