- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
Ölçü paylaşıyormuyuz
Yani şart değildir heralde ama 30 günün sonunda ne yaptık ne ettik bilelim diye ben haftaya ölçüp yazıcam heeeeer yerimi biraz gaz lazım banaa da o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölçü paylaşıyormuyuz
mantıklı akşam bende ölçüm bari :)Yani şart değildir heralde ama 30 günün sonunda ne yaptık ne ettik bilelim diye ben haftaya ölçüp yazıcam heeeeer yerimi biraz gaz lazım banaa da o yüzden
Spor yapmadan önce ölçersen daha sağlıklı sonuç alırsın çünkü spor yaptığında kaslar şiştiği için ölçü seni yanıltabilir canımmmantıklı akşam bende ölçüm bari :)
Akşam eve gidem heeemmeeenn .Spor yapmadan önce ölçersen daha sağlıklı sonuç alırsın çünkü spor yaptığında kaslar şiştiği için ölçü seni yanıltabilir canımm
kızlar şuna bir bakın waowww ...süper popo
leylmira
@Ceylinimdeceylinim
Evvet kızlarım bugün itibariyle artık şu ölü toprağı uzerimizden atıp başlayalım
Ve yazacak sıkı fit bi vucutla girelim
Daha once yapıp çok etkisini gördüm hem sikilastiryo hem topluyo
Bu bir bacak en çokta kalca basen egzersizi isteyenler yanina diyet ve başka hareketlerde ekleyebilir
Programımız
Eki Görüntüle 2127666
Squat nasıl yapılır
Nekadar zamanda 53 kiloya indinizÇok etkili hareketler bunlar... hergün açın bu videoyu onunla beraber yaparsanız daha iyi...ben 76 kiloydum Doğum yaptığımda şuanda 53 kiloyum...vücudum sıkı... ama daha sıkı olsun istiyorum...bu hareketleri yapmış denemiş biri olarak tavsiye ediyorum... ama ara vermiştim epeydir yapmıyordum.tekrar başlıyorum .kolay gelsin hepimize
haydi spora