Sporella'ların günlüğü

Merhaba kızlar.

Nasıl gıdıyor ? Ben elıptıgın tepesındeyım.

Sizlerin spor durumu nedır ?

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum :)) gaza gelmeye motivasyona ihtiyacım var. 1 ay önce düzenli spora ve yediklerime dikkat etmeye başladım. Başlangıç kilomu ve şu an ki kilomu bilmiyorum çünkü tartım yok. Ama 15 günde bir ölçülerimi yazma hedefim vardı. Başlangıcı ve ilk değişim ölçülerimi aldım güzel bir incelme var ama ben ciddi manada sıkılaşmak ve bacaklarımı inceltmek istiyorum. Bunun için callanetics ve cardioyla başladım. Haftanın 6 günü Yürüyüş bandında Yarım saat hiit yapıp sonra callaneticsle esniyorum. 1 gün de dinlenme. Yağlarım eriyince ağırlıkla antremana geçicem ama yetmiyor sanki bi hafifleme hissetmiyorum vücudumda hatta her yerim şişmiş gibi geliyor
O yüzden yarın sabah ölçülerimi alıp ripped in 30+callanetics ten devam edicem
Bu arada Tahmini başlangıç kilom 64tür diye düşünüyorum boyum 170. başlangıç tarihim 14 şubat, ikinci ölçüm 26 şubat
Göğüs :85 / 85
Bel:72 /69
Göbek: 86 /84
Kalça:97 /96
Sağ -sol bacak: 57-57 / 56-56
Sağ-sol diz üstü: 42-43 / 42-43 diz üstlerimden kurtulmaya çalışıyorum en çok
Sağ-sol kol : 32-32 / 31-31
Yarın sabah ölçülerimi güncelleyeceğim

Hosgeldin sakura21

Bizde ölculerimizi aldık ve her gun yaptıgımız sporu bırgun sonrasında burada paylaşıyoruz. Seni aramızda görmek bizide güdüler.
:)

Kızlar nasılsınız?
Ben bugun düşüğüm. Yarın dahiliyeden randevum var. İnsülin direncim dahil tiroidlerime baktırcam. Bence bende magnezyum eksıklıgı var vucut agrılarım o yuzden olmalı.
Su sıra cok yesemde sporu bırakmadım her gun 1 saat elıptıge devam edıyorum
Sizde ne var ne çok?

ben de sabah yorgun kalktım ama zar zor başladım spora.
dün vakit yoktu yapamamıştım.

benim yeme hafta sonu bozuldu.
o kadar emeği sabote etmek can sıkıcı.

kontrole arada gitmek lazım.
d vitamini de düşer.

Kilo verebilmek için bazi degerlerin uygun olması gerekiyormuş.baktir mutlaka.benim d vitaminim ve kanım düşük çıkmışti.ilac kullaniyorum.

ben de sabah yorgun kalktım ama zar zor başladım spora.
dün vakit yoktu yapamamıştım.

benim yeme hafta sonu bozuldu.
o kadar emeği sabote etmek can sıkıcı.

kontrole arada gitmek lazım.
d vitamini de düşer.
Hepsıne baktırcam d. Demır b 12. Tiroid. İnsülin direnci. Bakıyon kendıme. :)

Havada hoş degıl soguk karlı yağmurlu evde olsamda battanıye pijama takılsam havası

kızlar baktım inceledim sayfaları okudum ve bende size katılmaya karar verdim diyetle 61 den 55.5 a indim yaza kadar sıkılaşmak istiyorum çünküüü sonbaharda düğünüm var var mı bana da kıyıda köşede bi yer

hoşbuldum canım var mı kuralınız şartınız varsa kaçırmış olabilirim okurken
1.58 boyunda 55.5 kiloyum iç bacak ve kol sorunum var göbekten cabuk alıp verdiğim için sorun etmiyorum ama bacaklarım asla beni terk etmiyor.. 30day fit programında bacak bölümünün 3. seviyesine başladım çalışıyorum bütün gün masabası oturuyorum eve gittiğimde saat 6 oluyo yemek falan anca 8 gibi spora zaman bulabiliyorum ölçülerimi bilmiyorum eve gidince ölçerim bakalımm

Hergun spor yapıyoruz. Bırgun sonra bu sporu bıldırıyoruz. Bırbırımızı motıve etmeye calısıyoruz.
Olculerını ozel mesaj ılr yollarsan lısteye eklerım.

Kızlar benim moralim baya bozuk galiba vücudumda ödem var bu belim niye incelmedi anlayamıyorum halbuki yememe gerçekten çok dikkat ediyorum ve her gün sporun dışında 5-6 saat ayakta aralıksız çalışıyorum bana ödem atabileceğim bi şeyler söyleyebilir misiniz ??
Bu arada güncel 1 aylık cardio ve 23 günlük callanetics sonucunda
Göğüs : 85 /85 /85 hedef : 85
Bel: 72/ 69/69 hedef : 65
Göbek : 86/ 84/ 82.5 hedef : 78
Kalça : 97/96/95 hedef :90
Sağ sol Bacak : 57 / 56/ 56 hedef :53
Sağ sol diz üstü: 42-43 / 41.5 / 42
Sağ sol kol: 32-32 / 31-31 / 30-30
Bugün ripped in 30 level 1 + callanetics 24. Günümü tamamladım

bence incelmişsin canım maşallah. keşke benimde sonuçlar böyle olsa. birde cm olarak azalmayı bekleme. sabır işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…