Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hoş geldin. 30 dah fir nasıl bir program duymamıştım hiçhoşbuldum canım var mı kuralınız şartınız varsa kaçırmış olabilirim okurken
1.58 boyunda 55.5 kiloyum iç bacak ve kol sorunum var göbekten cabuk alıp verdiğim için sorun etmiyorum ama bacaklarım asla beni terk etmiyor.. 30day fit programında bacak bölümünün 3. seviyesine başladım çalışıyorum bütün gün masabası oturuyorum eve gittiğimde saat 6 oluyo yemek falan anca 8 gibi spora zaman bulabiliyorum ölçülerimi bilmiyorum eve gidince ölçerim bakalımm
Telefon programi canım hafif bi program ama baya etkili gibi şimdiden :)merhaba hoş geldin. 30 dah fir nasıl bir program duymamıştım hiç
Canım bana ikisinin çok bi farkı varmış gibi gelmedi açıkçası, shredi geçen yaz yaptım ilk üç gün çoğu hareket yarım yamalakken üç günden Sonra tüm levellarda hepsini yapabildim. Bunda o kadar zorlanmadım bir aydır zaten kardiyo yaptığım için olabilir ama gerçekten güzel yoruyor düz cardio yapmaktan çok çok daha etkili.tabi ilk level olduğu için de çok zorlamamış olabilir , shred in de iki ve üçüncü leveli ilkine göre daha zordu çünkü.bu arada ripped nasıl? benim 30 day shred de 8 günüm kaldı. bitince ona geçmek istiyorum. 30 dah shred yaptıysan kıyaslar mısın
ölçülerimi başta almadım. pişmanım bunun için. level 2 nin ortalarına doğru aldım. birde bitince alacağım. yediklerime dikkat etmiyordum. 3 gündür diyete başladım. daha doğrusu diyet gibi değilde yediklerime dikkat ediyorum. kahvaltı dışında ekmek yemiyorum. tatlı ve makarnada yemiyorum eskisi gibi.Canım bana ikisinin çok bi farkı varmış gibi gelmedi açıkçası, shredi geçen yaz yaptım ilk üç gün çoğu hareket yarım yamalakken üç günden Sonra tüm levellarda hepsini yapabildim. Bunda o kadar zorlanmadım bir aydır zaten kardiyo yaptığım için olabilir ama gerçekten güzel yoruyor düz cardio yapmaktan çok çok daha etkili.tabi ilk level olduğu için de çok zorlamamış olabilir , shred in de iki ve üçüncü leveli ilkine göre daha zordu çünkü.
Shredden memnun kaldın mı peki, değişim var mı ölçülerinde?
Harıkasın dagcidün ve bugün günlük sporlarımı yaptım.
artı epey yürüdüm .
karatay karbonhidratı neredeyse sıfırlıyor. o yüzden hızlı kilo veriliyor.Harıkasın dagci
Bende elşptikteyım
D vıtamını eksıklıgım cıktı dıyordumbu ne hüznü diye. Meger d vit eksık olunca olurmus isteksizlik hüzün.
Yarın dıyete devam
Karatay hıc mı ekmek dıyor
Sabah denıcem
Baska ne var karatayda.karatay karbonhidratı neredeyse sıfırlıyor. o yüzden hızlı kilo veriliyor.
karatay çakması birşeyler yaparak kilo vermiştim hızlı bir şekilde. ama tam yapamadım tabiBaska ne var karatayda.
Ne onerirsiniz mascara hnm
Bende nıyetlıyım oyle bır seyekaratay çakması birşeyler yaparak kilo vermiştim hızlı bir şekilde. ama tam yapamadım tabi
bu arada jillianda 2. gün bitti.
aynen. meyve yiceksen gündüz ye. abartmadanBende nıyetlıyım oyle bır seye
Sabah 2 yumurta peynır zeytın dusunuyorum oglen corba aksam balık veya sebze yemegı bu bıt karatay mönüsü gibi geliyor bana
Hayallah bezelyede mı yarın aksam oyle yapıcaktım.aynen. meyve yiceksen gündüz ye. abartmadan
ekmek, makarna yok, bezelye,patates yok. yağ serbest ama kızartma falan değil. böyle sabah tereyağına yumurta falan yiyebilirsin. bunlar aklıma geldi karatayla ilgili
tarçın kan şekerini dengeliyor. çayına çubuk tarçın atabilirsin. yada salatalara falan ekleyebilirsin. yoğurda katıp yiyebilirsin.Hayallah bezelyede mı yarın aksam oyle yapıcaktım.
O zaman balık yıyecegım.
Meyve sevmem hic aramam. Tatlı isteği ile nasıl başedeceğiz ?
Buralardayım Canım :)