- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
Niye kız:)vay vay bay diyorum. Ummadik taş yarar baş
Benim spor geçmişim çoktur, alışkınım yani
Hem de hareketi severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kız:)vay vay bay diyorum. Ummadik taş yarar baş
Abur cubur, şeker, karbonhidrat fazlası direk göbek yapıyor canım, bel kısmını kalınlaştırıyorİnşallah... Spordu asıl istediğim. Daha sonra diyet kısmına geçerim. Şimdilik hala abur cuburlar gırla
eskiden daha çok uğraşırdım ama hevesi bitti.Ok kanepenıde patateslı sandwıchı de yapıcam.
Aynı dert arkadasım. Hem cessıt ver dıyor hem sadece snıtzel yad a cikolatalı ekmek verdıgımde yıyor.
Bugun kek yapıcam ugrasca bakalım tutturamadım bende
No abur cubur!
jilli bırakmıştın ya.. o yüzden şoka girdim iki tane yaptığını görünceNiye kız:)
Benim spor geçmişim çoktur, alışkınım yani
Hem de hareketi severim
Abur cubur, şeker, karbonhidrat fazlası direk göbek yapıyor canım, bel kısmını kalınlaştırıyor
çok düşündüm ama dedim kendi ifadesi.jilli bırakmıştın ya.. o yüzden şoka girdim iki tane yaptığını görünce
dost acı söylermiş de dagci koca ..... lafını senden duymayaydım iyiydi
bugün irmik helvasu yiyeceğim. her allah ın günü simitle kahvaltı yapıyorum. çikolata çok seviyorum offf ki ne offf
Benim de en dayanamadığım şey çikolatajilli bırakmıştın ya.. o yüzden şoka girdim iki tane yaptığını görünce
dost acı söylermiş de dagci koca ..... lafını senden duymayaydım iyiydi
bugün irmik helvasu yiyeceğim. her allah ın günü simitle kahvaltı yapıyorum. çikolata çok seviyorum offf ki ne offf
Aynen ya bazen hocası dıyor hep snıtzel mı dıye napıyım yemıyoo.eskiden daha çok uğraşırdım ama hevesi bitti.
beğenirse yesinler,beğenmezlerse aç kalsınlar.
çikolatalı ekemk de arada severler.
sık yiyince istemezler.
krem peynir sürüp,çikolata ile göndermek lazım.
börekdi,kekdi bitti.
gözleme de sever benimkiler.Aynen ya bazen hocası dıyor hep snıtzel mı dıye napıyım yemıyoo.
oh ne güzel anında incelmişsin.:)))Kızlar
Ölculerımı metre ıle almıstım ya bugun mezura aldım. Her yerden 2 cm dusuk cıktım :)
Pılav soguk gıdıyor mugözleme de sever benimkiler.
bir de tavuklu pilav.
Hehehhoh ne güzel anında incelmişsin.:)))
termosumuz var hem yemek hem çorba.Pılav soguk gıdıyor mu
Gozleme super benımkıde yer
Ha bıde krep yıyor dagci benim oglan
Krep de yapabılırsın
napalım. doğru yani... belki utanırım. yüklenmek serbestçok düşündüm ama dedim kendi ifadesi.
yoksa normalde kullanmam.
ay benim o şansımda yok. keşke metreyle alsaydım ilkKızlar
Ölculerımı metre ıle almıstım ya bugun mezura aldım. Her yerden 2 cm dusuk cıktım :)
benim kahkahalar mi fazla geldi hocam enerjikim ama napayimAvatarları uygun yere yerlestırın pls
Pardon emojileri
Sert gelmesın uslubum. Ben sevılen bı hocayım ınanın :)