Sporella'ların günlüğü

Merhaba kızlaR spor olarak durumunuz nedır? :)
Ben elıptıkte son 15 dakıkama gırdım.
Sızler ?

Sızler ?
Yüruyüşe ćikamadım henüz.bugun belki çıkamayabilir8m.ama plates çemberiyle bacak çalıstım.oturdugum yerden 150 tane yaptım.olcülerimi alma fırsati da bulamadım henüz.mezura yok evde.metal metre var.onunla denicem.

Yüruyüşe ćikamadım henüz.bugun belki çıkamayabilir8m.ama plates çemberiyle bacak çalıstım.oturdugum yerden 150 tane yaptım.olcülerimi alma fırsati da bulamadım henüz.mezura yok evde.metal metre var.onunla denicem.
Bende metal metre ıle almıstım. Mezura alınca yenılıcem.

Sızler ?
şimdi jillian yapıp geleceğim bende. bu arada mail versem özelden bana excel halini atar mısın? kesip biçip buraya uygun hale getireym. sende ilk sayfaya ekle ??

bende jillian yaptım. arkasına 15 dk karın çalıştım. 45 dklık sporumu bitirmiş bulunmaktayım. yarın yoğun bir gün olacak. pilatese gideceğim.

Bugün nike'ta güç toplama günüm. Sadece 15dk home walk yaptım:KK66:

Bugün nike'ta güç toplama günüm. Sadece 15dk home walk yaptım:KK66:
Herkese gunaydın
Dun uc dılım su boregı ıle dıyetımı cokca bozdum. Kızlar spor yanında dıyetımızede dıkkat edelım. Yoksa maaazalllah irileşiriz.
Benexol almaya basladım o ıstah actı.
Bugun sporla ıcıce pozıtıf bır gun dılerım hepınıze

Günaydın.

Dün 1 saat zumba yaptım.
Chentiq eşin çocuklara baktı mı yani?
Ne sıklıkla zumba yapıyorsun? Kendin mi yoksa salona mı gıdıyorsun ? Zumba kıpır kıpır hep ılgımı cektı ama salona gıtmek gerekıyor ben salona gıdemıyorum apor ıcın işim gücüm ev benim :)

X