❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

ARKADAŞLAR BİREYSEL OLARAK MI YARIŞALIM YOKSA GRUP OLARAK MI ? FİKİRLERİNİZİ BELİRTİRSENİZ ONA GÖRE DÜZENLEME YAPARIZ ...

ARKADAŞLAR ŞU ŞEKİLDE DÜŞÜNDÜM.

'HERKES BİREYSEL YARIŞICAK'. Ama aynı zamanda bir tane spor eşimiz olucak ve bu eşimiz her hafta değişicek. Her hafta o haftanın en çok spor yapan kişisini ve grubunu belirliycez.

Bende istiyorummmm

Ama dediğiniz tarih ramazan anca iftar sonrası yapılır ayy belki bu sayede eşime de zorla spor yaptırırım evde:KK49:

Ölçüleri şimdi yazamıyorum mezuram yok bir mezura edinir edinmez yaZarım buraya

Bende istiyorummmm

Ama dediğiniz tarih ramazan anca iftar sonrası yapılır ayy belki bu sayede eşime de zorla spor yaptırırım evde:KK49:
Evet canım ramazana denk geliyor başlangıç :KK66: Ama olsun amacımız spor yapmak :KK49: Ramazandan sonra da devam etmeyi düşünüyorum katılım olursa :KK66: Senii de bekleriiiz :spor:

Evet canım ramazana denk geliyor başlangıç :KK66: Ama olsun amacımız spor yapmak :KK49: Ramazandan sonra da devam etmeyi düşünüyorum katılım olursa :KK66: Senii de bekleriiiz :spor:
Kesişnlikle gelicem :KK66:
Zaten ramazandan sonra düğün var incelmem lazım:halay:

Benim fikrimce gruplar hic degismesin yani grup esi hep ayni olsun karisilik olmasin diye düşünüyorum:KK66:

Canım bende bu yarışmaya katılmak istiyorum eğer kabul edersen.P tesiye kadar ölçülerimi yazarım.

X