- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
Tabii ki canım istediğin zaman başlayabilirsin Ama asıl yarış pazartesii başlıyorİnşallah canım, ilk bildirimi bu akşam yazarım o zaman genelde yatmadan önce ve sabah yapıyorum egzersizleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki canım istediğin zaman başlayabilirsin Ama asıl yarış pazartesii başlıyorİnşallah canım, ilk bildirimi bu akşam yazarım o zaman genelde yatmadan önce ve sabah yapıyorum egzersizleri
Bireysel olabiliriz aslinda yada 2 kisilik grupta olabiliriz birbirmzi desteklemk amacliARKADAŞLAR BİREYSEL OLARAK MI YARIŞALIM YOKSA GRUP OLARAK MI ? FİKİRLERİNİZİ BELİRTİRSENİZ ONA GÖRE DÜZENLEME YAPARIZ ...
Tabii ki canım istediğin zaman başlayabilirsin Ama asıl yarış pazartesii başlıyor
Hafta bölünmesin diye pazartesi dedim canım ama tabii kii yapıp paylaşabilirsin Ben de başlıycam yarından itibarenaaa çok pardon ben okumamışım 6 haziran diyormuuş tamamdır canım çok sağol
Evet canım böyle daha iyi olucak Grupta daha çok aksilik çıkabilir :)Bireysel olabiliriz aslinda yada 2 kisilik grupta olabiliriz birbirmzi desteklemk amacli
Evet canım ramazana denk geliyor başlangıç Ama olsun amacımız spor yapmak Ramazandan sonra da devam etmeyi düşünüyorum katılım olursa Senii de bekleriiizBende istiyorummmm
Ama dediğiniz tarih ramazan anca iftar sonrası yapılır ayy belki bu sayede eşime de zorla spor yaptırırım evde
Tamam canımÖlçüleri şimdi yazamıyorum mezuram yok bir mezura edinir edinmez yaZarım buraya
Kesişnlikle gelicemEvet canım ramazana denk geliyor başlangıç Ama olsun amacımız spor yapmak Ramazandan sonra da devam etmeyi düşünüyorum katılım olursa Senii de bekleriiiz
1 aydır düzenli sporla güzel değişimler yaşarsın canıımKesişnlikle gelicem
Zaten ramazandan sonra düğün var incelmem lazım
Tabiki yapariz hemde en iyisini ortimCanim benm yapabilirmiyiz kiz sence
2kisilik grup heyecanli olur bence kuzumARKADAŞLAR BİREYSEL OLARAK MI YARIŞALIM YOKSA GRUP OLARAK MI ? FİKİRLERİNİZİ BELİRTİRSENİZ ONA GÖRE DÜZENLEME YAPARIZ ...
2kisilik grup heyecanli olur bence kuzum
2 kişilik grup yapıcaz canım evet Ama arada eş değişikliği heyecan katar her hafta olmaz belki 2 haftada bir değiştiririz. Biz bi başlayalım daBenim fikrimce gruplar hic degismesin yani grup esi hep ayni olsun karisilik olmasin diye düşünüyorum
Tabii kii canım katılabilirsin hooşgeldiiinCanım bende bu yarışmaya katılmak istiyorum eğer kabul edersen.P tesiye kadar ölçülerimi yazarım.
Sağol canım :)Tabii kii canım katılabilirsin hooşgeldiiin