❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

Kozacim seni taniyabilirmiyiz :KK25: bu yarismayi daha once duzenledinmi yarismada sende varmisin canm
Ben de varııım tabiii kii :spor: Amacım zaten benim de geçen yaz ki gibi düzenli spor yapmam :KK66: Yok canım ilk defa yapıyorum ama geçen yıl bu tarz 2-3 yarışma açılmıştı olaya hakimim :KK66:
Ben de 17 yaşına giricem 170 boyunda yaklaşık 63 kilo ağırlığındayım :KK39: Aynı zamanda 7.takımdayım :KK31:

Ben de varııım tabiii kii :spor: Amacım zaten benim de geçen yaz ki gibi düzenli spor yapmam :KK66: Yok canım ilk defa yapıyorum ama geçen yıl bu tarz 2-3 yarışma açılmıştı olaya hakimim :KK66:
Ben de 17 yaşına giricem 170 boyunda yaklaşık 63 kilo ağırlığındayım :KK39: Aynı zamanda 7.takımdayım :KK31:
Anladim canm iyi dusunmussun ben spor yapamayanlardanm bi turlu konsantre olamiyorum...bu olculeri anlamdm ben basen kalca ayni yer degilmi ya :KK48:

Anladim canm iyi dusunmussun ben spor yapamayanlardanm bi turlu konsantre olamiyorum...bu olculeri anlamdm ben basen kalca ayni yer degilmi ya :KK48:
Tatlım kalça poponun en çıkık kısmından ölçülüyor :KK66: Basen ise bu üst bacaktaki çıkıntının en fazla olduğu yerden :işsiz: Umarım anlatabilmişimdir :oops: İlk sayfaya örnek koyucam şimdi önceki spor topiklerinden :KK66:

Merhaba! Kabul ederseniz bu yarışa ben de katılmak isterim:) Elimden geldiğince her hafta bildirim yapmaya çalışıcam:KK71:

Boy: 1.68
Kilo: 61.5
Bel Ölçüsü: 75
Karın Ölçüsü: 84
Basen Ölçüsü: 100
Kalça Ölçüsü: 96
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü: 57

Göbeğimden çok rahatsızım :KK43: Bu sene okul başladığından beri 6 kilo birden aldım ve inanılmaz bir şekilde "şiştim" :KK42: okul bitti ve üç gündür yediklerime çok dikkat ediyorum göbeğimde çok az da olsa biraz şişkinliğin azalması mevcut bir de adet dönemim geliyor o yüzden şişkinliğim de olabilir bilmiyorum ama artık kararlıyım sıkılaşmak ve daha fit görünmek istiyoruum :spor:

Merhaba! Kabul ederseniz bu yarışa ben de katılmak isterim:) Elimden geldiğince her hafta bildirim yapmaya çalışıcam:KK71:

Boy: 1.68
Kilo: 61.5
Bel Ölçüsü: 75
Karın Ölçüsü: 84
Basen Ölçüsü: 100
Kalça Ölçüsü: 96
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü: 57

Göbeğimden çok rahatsızım :KK43: Bu sene okul başladığından beri 6 kilo birden aldım ve inanılmaz bir şekilde "şiştim" :KK42: okul bitti ve üç gündür yediklerime çok dikkat ediyorum göbeğimde çok az da olsa biraz şişkinliğin azalması mevcut bir de adet dönemim geliyor o yüzden şişkinliğim de olabilir bilmiyorum ama artık kararlıyım sıkılaşmak ve daha fit görünmek istiyoruum :spor:
Hoşgeldiin canııım :KK200: Ölçülerini kaydettim :KK19: En az haftada 3 gün 15 dk spor yapıyoruz :KK66: Sporla ve sağlıklı beslenmeyle en yakın zamanda aldıklarını verirsin :KK66:

Ayy hadi inşallah.peki bu yarisma 1 aylikmi yani 1 ay hic olcum yapmiyoruz dimi haftada 3 gun spor yapip bildirimde buluncz dimi.ay ne sordum be :olamaz:
İstediğini sorabilirsin canım :KK66: Haftada 3 gün bildirim zorunlu canım. En az 3 gün spor yapmamız gerekiyor. Ama onun dışında her gün spor yaparsan her gün de yazabilirsin :KK31: Ki yaz zaten sonuçta grup olarak yarışıyo olucaz :KK66: Bakalım o hafta kim en uzun süre spor yapmış :spor: Ölçülerimizi 1 ayın sonunda alıcaz ama devamlılık olursa eylüle kadar yarışırız canım belki daha da uzun :KK66:

Canım güzel bir etkinlik başlatmışsınız :) ama grup olunca nasıl yarışılır ki , bireysel olmak daha iyi gibi ama deneyimleriniz vardır heralde canım .. Ben sizi biraz takip edeyim belki ikinci turda katılırım canlarım :)

Canım güzel bir etkinlik başlatmışsınız :) ama grup olunca nasıl yarışılır ki , bireysel olmak daha iyi gibi ama deneyimleriniz vardır heralde canım .. Ben sizi biraz takip edeyim belki ikinci turda katılırım canlarım :)
Tabiii ki tatlım istediğin zaman katılırsın :KK66: Ben takım olarak daha iyi olur diye düşündüm ama isterseniz bireysel de yapabiliriz :KK66:

X