❤️❤️❤️ SPOR YARIŞMASI ❤️❤️❤️

6 HAZİRAN 2016 | Pazartesi

1. Memfis: omuz egzersizi(8x4 dumbell omuz press)(8x4 dumbell kolları yana acma)(8x4 dumbell yukarı kaldırıs)
triceps egzersizi(arkakol) (8x4 oturarak bar ile arkakol calısması)(8x4 dumbell ile arkakol calısması) (8x4 asagı itis çalısması : 45 dakika

2. Istikrar58: 60 dk yurume bandinda+ 33dk start it up (slim in 6 videosundan:) :93dk

3.sss35: leslie 3 mile: 45 dakika

4.LoReLaiii : 45dk yürüyüş ,20 dk bel ve squat :65dk

5.Pia Miya : 10 dk basen kalça egzersizleri + 45 dk leslie walk 3 mile + 5 dk ip atlama : 60 dk

6.Zuzu45ay:30 dk insanitymax30+3 mil (45 dk) Leslie sansone+ 30 dk koşu bandında yürüyüş (Toplamda 11.5 km yürüyüş 14034 adım) : 90 dk

7. Blackswannina94 : 40 dak sabah (hız:3-5), 40 dak öğle (hız: 3-5), 40 dak akşam (hız:3-5)yürüyüş (toplamda 2 saat)

8. Bammbamm
: 30 dakika Jillian Michaels 30 Day Shred Level 1

9. NEFSSEMS : 100 + 100 makas + 50 Sguat+10 köprü +10 iç bacak.
Toplam 15 dk....

10 zamannn35 bacak hareketleri 100 squat 30 karın hareketi 15 yarım mekik 25 yürüyüş hepsi toplam 45 dk

11. AKovser : Yürüyüş : 90 dk

12. OlivenOil : INSANITY 2. Ay 1. Hafta 1. Gün programı : 58 dakika
13. Jan-da : Jill level 1 + mekik 20 dakika : 50 dk

14.ispanyol: 10 dk bölgesel hareketler(mekik squat vs)- 25 dk x-body (ems): toplam 35 dk

15.Zerosima: 15 dk eliptik bisiklet 5 dk bacak egzersizi 2 dk mekik 20 dk yürüyüş 5 dk ip atlama : 47 dk

16.puccakanka: "7dakika egzersiz programından"toplam:30dk,,
herbiri 3dk olarak yaptım.bacak kalça göbek bölgesi için egzersiz
500 ip atlama,20dk yürüyüş...

17. Felemez : 10 dk sırt karin egzersizi.

18. Gardenya21: 30 dk yuruyus + 45 dk pilates

19. fma108681 : 30dk yürüyüş
19 kişiii maşallah kızlar hepiniz harikasınıız :KK71::KK37:

Selamlar dün 1 saat leslie yaptim bugunde bisiklet surcem iftardan sonra canlar:spor:

Hey maşalllahhhhh heyyy :halay: bu ne kız :KK17: ağırlıkla çalışıyor bir de amanıınn birinciliğe mi oynuyorsun yoksa :KK19: :KK9:
5 ay oldu fitnessa baslayalı arttıra arttıra gidiyorum agırlıkları bakalım nereye kdr cıkar:KK53: birincilik sporun suresine gore belirleniyor sanırım benim ki az gelebilir:KK45: amac burda hem eglenmek hem fikir alısverisinde bulunmaak

Selamlar dün 1 saat leslie yaptim bugunde bisiklet surcem iftardan sonra canlar:spor:
Canım bildirim için normalde geç kaldın ama ilk günler olduğu için eklerim seni de :KK66: Yoksa kural gereği en geç bildirim 13.00'a kadar yapılıyor canım :KK200:

koza16 koza16 canım bildirim için topik var mı:spor: böyle biraz zor oluyor da:oops:
Canım bildirimleri burada yaparız diye düşünmüştüm. Sadece sonuçların duyurulduğu bir topik açmayı düşünüyorum :KK66: Çünkü bildirimleri nereye yaparsak konuşma orada olucak. Yani orda da burdaki gibi olucak :KK66: Ama yine de sizin görüşleriniz nasıl ?

Canım bildirimleri burada yaparız diye düşünmüştüm. Sadece sonuçların duyurulduğu bir topik açmayı düşünüyorum :KK66: Çünkü bildirimleri nereye yaparsak konuşma orada olucak. Yani orda da burdaki gibi olucak :KK66: Ama yine de sizin görüşleriniz nasıl ?
hmm anladım canım haklısın o zaman buradan devam edelim:KK200: peki cevapla demeden direk yorum olarak bıraksak sana çok zor olur değil mi:bicak:

merhabalar! ben de katılmak isterim aranıza kabul ederseniz :)

Boy: 1.72
Kilo: 65
Bel Ölçüsü: --
Karın Ölçüsü: --
Basen Ölçüsü: --
Kalça Ölçüsü: --
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü: --

diğer ölçüleri bir mezura bulunca yazacağım umarım. birkaç ay önce insanity'e başlamıştım, severek yaptım ama yoruldum da, o yüzden karışık takılmayı düşünüyorum artık spor konusunda kendimi yormadan. bir de malum ramazan olunca iftar sonrasında çok fazla enerjim kalmıyor. kilom çok fazla değişmiyor ama daha fit olmak istiyorum :KK49:

hatta bugünden başlayayım ben :)

hmm anladım canım haklısın o zaman buradan devam edelim:KK200: peki cevapla demeden direk yorum olarak bıraksak sana çok zor olur değil mi:bicak:
Bazen arada gözden kaçırdığım olabilir canım kalabalığız çünkü :KK66: Herkes kendini eklerse daha pratik ve hatasız olur :KK66: Önceki yarışmalarda da bu şekilde devam ediyordu Hoppa

merhabalar! ben de katılmak isterim aranıza kabul ederseniz :)

Boy: 1.72
Kilo: 65
Bel Ölçüsü: --
Karın Ölçüsü: --
Basen Ölçüsü: --
Kalça Ölçüsü: --
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü: --

diğer ölçüleri bir mezura bulunca yazacağım umarım. birkaç ay önce insanity'e başlamıştım, severek yaptım ama yoruldum da, o yüzden karışık takılmayı düşünüyorum artık spor konusunda kendimi yormadan. bir de malum ramazan olunca iftar sonrasında çok fazla enerjim kalmıyor. kilom çok fazla değişmiyor ama daha fit olmak istiyorum :KK49:

hatta bugünden başlayayım ben :)
Hoşgeldin canım :KK39: Ne kadar erken başlarsak o kadar yararlı başla tabii kii :))

Ben geldimm kızlar koza16 koza16 B bammbamm 30 day shred yaptınız mı? Ben iftara 1 saat kala yaptım zar sor. Yarın iftardan sonraya bırakacağım galiba böyle enerjim düşük oluyor her hareketi iyi yapamadım.. Sizde ne var ne yok

KIZLAR BİLDİRİMLERİMİZİ DE BU TOPİKTE YAPALIM :KK49: BEN SADECE ORADA GÜNLÜK VE HAFTALIK SONUÇLARIMIZI VE HAFTA 1.LERİNİ PAYLAŞICAM :KK54::spor: BİLDİRİMLER BU TOPİKTEN DEVAM EDİCEKTİR.

YARIN İÇİN DE İLK BİLDİRİM YAPICAK ARKADAŞIM ;

7 HAZİRAN 2016 / Salı

1.Zuzu45ay:30 dk insanity max30+50 da koşu bandında yüksek tempoda (6-6.5km hız)yürüyüş:80 dk

BU ŞEKİLDE DEVAM EDEBİLİR :KK200:

7 haziran 2016 Salı bildirimleri

1. Memfis
: 4x12 hack squat(40kilo agırlıkla) 3x12 sissy squat..4x8 leg curl (36 kilo agırlıkla)..basen hareketi 3x12 (75 kilo agırlıkla)..3x12 geriye bacak kaldırma (5 kiloluk ayak bilegi agırlıgıyla) 3x12 geriye bacak kaldırma(dizden bukerek)..toplam sure 50 dk

2. Zuzu45ay: 30 dk insanity max30+50 da koşu bandında yüksek tempoda (6-6.5km hız)yürüyüş:80 dk

3. Pia miya: 30 day shred level 1: 30 dk + 20 dk basen kalça egzersizleri ip atlama = 50 dk

Herkese kolay gele hem ramazan hemde çalışma hayatı olunca zor oluyo ama yılmak yok yola devam:KK55::KK9:

Sağol canım rabbim hepimize kolaylık versin inşallahhhh vallahi zor oluyor sabah 6 da uyanıyorum 8'de iş başı yapıyorum akşam 6'da çıkıyorum eve gidiyorum yarım saat dinlenip sporumu yapıyorum iftardan sonra da egzersiz yapıyorum bittim tükenmiş durumdayım şuan inşallah gidecek bu kilocuklar bu kadar uğraşıyoruz bari faydasını görsek

X