- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
-
- Konu Sahibi poncikvegece
Allah şifa versin canımKuZum diyete yeni başladığım için hemen detoxa başlamadım insallah başlayacağım malzemelerimi aldım :)
Evet canım çok hastaydım akşam hala iyi değilim ateşim çok yüksekti ☹☹poncikvegece
Sen kahvaltı ne yaptın söyle bakayımDemek ki cok dökülse de açılma olmuyor
Ben kahvaltıda sütlü kahve,mücver ve 1 armut yedim canımSen kahvaltı ne yaptın söyle bakayım
suyunu hazırladın mı geceden
Afiyet olsun canımBen kahvaltıda sütlü kahve,mücver ve 1 armut yedim canım
Suyu da hazırladım
Sağol canımAfiyet olsun canım
Amin canım insallahAllah şifa versin canım
Sen diyet yapamıyor musun ? 1-2 mesajını gördüm de sorun nedir söyler misinBen evirdim çevirdim bide Karataya geçeyim dedim
Canımm kayısı ye, üzerine bol su iç..3 gündür wc sorunu yasiyorum
Niye böyle oldu ki
Yeşil çay içeyim en iyisi canımCanımm kayısı ye, üzerine bol su iç..
tuvalete çıkarır..
veya yeşil çay tüket..
veya aktarlar da açlık otu satılıyor.. gece yatmadan 1 fincan içebilirsin güzel tuvalete çıkarıyor...
Canım metabolizma hızlandırıp tuvalet sorununu çözüyor... çok işe yarıyor.Yeşil çay içeyim en iyisi canım
Açlık otu nasıl bişey hiç içmedim başka faydaları da var mi
Tamam canım alayım onu bakalım nasıl biseymis deneyelimCanım metabolizma hızlandırıp tuvalet sorununu çözüyor... çok işe yarıyor.
ben kullandım memnun kaldım günde 2-3 defa tuvalete çıkarıyordu beni..
Aktara açlık otu istiyorum de.. verirler. 1 fincan suyu cezveye koy içerisine 8-10 parça ottan at.. 5-10 dk kaynasın günde 1 defa iç yatmadan önce..
5-10 tl bişey..
Bende çıkacağm birazdan işyerinden spora gideceğimm :)Tamam canım alayım onu bakalım nasıl biseymis deneyelim
İnşallah güzel kilo vermişsindir canim cok iyi gittin.ben de eve doğru gidiyorum servise bindim işten çıktım. Tavuk köftesi yanına yoğurt yiyeceğim. Wc sorunum olmasa 59u görürdümBende çıkacağm birazdan işyerinden spora gideceğimm :)
sonra da eve gidip 6 yemek kaşıığı sebze yemeğimi yicem :)
Çok heyecanlıyım yarın akşam tartı var :)
Canım sen kaçtın şuan ?İnşallah güzel kilo vermişsindir canim cok iyi gittin.ben de eve doğru gidiyorum servise bindim işten çıktım. Tavuk köftesi yanına yoğurt yiyeceğim. Wc sorunum olmasa 59u görürdüm
İnşallah canım.. Bende 73 tüm 69-70 i görmek istiyorum yarınnİnşallah güzel kilo vermişsindir canim cok iyi gittin.ben de eve doğru gidiyorum servise bindim işten çıktım. Tavuk köftesi yanına yoğurt yiyeceğim. Wc sorunum olmasa 59u görürdüm
Şuan kaçım bilmiyorum canım tartilmadim regl olacağım diye hem de wc var diyeCanım sen kaçtın şuan ?
Yarın gene de tartıya çık sende..
evde leslie yapıyor musun ?
İnşallah görürsün canımİnşallah canım.. Bende 73 tüm 69-70 i görmek istiyorum yarınn