• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SPOR VE DİYETİSYEN EŞLİĞİNDE ZAYIFLIYORUM

Ben eşimle iddiaya girdim :KK70:
o yüzden benim programım biraz ağır, ağır istedim ben.. Ama benim diyetisyende biraz manyak çıktı :KK70: çok mutlu oluyor insanlar yemek yemeyince :KK70:
ben bu programı bana ilk yazdıgında bununla ben bayılmayayım falan dedim , adam bana şimdiye kadar yediklerine say dedi :KK70: epey de açık sözlü :KK70: iyiye denk geldim yani :KK70:

Kuzenim de gidiyor benim gittiğim diyetisyene, o 3 hafta da 7 kilo verdio_O
Erkekmi bide 😁😁😁
Kafamda diyetisyen kadın ve fit olur algısı yerleşmiş 🤭
Açık sözlü ama hem paramı alıp hem bana giydirmesin ya fazlasını istemem 😁

mesela ben bugün full ananascıyım :)
şöyle bıakıyorum besin değerlerini

Ananasın Besin Değeri

Bu meyvenin ilginç hikayesi ve görünüşünün yanı sıra, potasyum, bakır, manganez, kalsiyum, magnezyum, C vitamini, beta karoten, tiamin de dahil olmak üzere besin, vitamin ve mineral zenginliği nedeniyle büyük sağlık yararlarından oluşan bir depo. , B6 ve folatın yanı sıra çözünür ve çözünmez lif ve bromelain açısından da zengin.

Kızlar tararken falan sizin de saçlarınız dökülüyor mu? Ama kökten. Benim tararken saçlarım çok geliyor taraga

KuZum diyete yeni başladığım için hemen detoxa başlamadım insallah başlayacağım malzemelerimi aldım :)

Evet canım çok hastaydım akşam hala iyi değilim ateşim çok yüksekti ☹☹ poncikvegece poncikvegece
Çok geçmiş olsun canım..
Dikkat et kendinee.. dün hiç sesin çıkmadı merak ettim ne alemdesin diye :)

Back