- 19 Mart 2019
- 8.477
- 29.060
- Konu Sahibi poncikvegece
Aaa çok geçmiş olsun..Hastaydı o akşam ateşlenmişti canım
Rabbim şifasını versin inşallah biran önce Youlost16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa çok geçmiş olsun..Hastaydı o akşam ateşlenmişti canım
Erkekmi bideBen eşimle iddiaya girdim
o yüzden benim programım biraz ağır, ağır istedim ben.. Ama benim diyetisyende biraz manyak çıktı çok mutlu oluyor insanlar yemek yemeyince
ben bu programı bana ilk yazdıgında bununla ben bayılmayayım falan dedim , adam bana şimdiye kadar yediklerine say dedi epey de açık sözlü iyiye denk geldim yani
Kuzenim de gidiyor benim gittiğim diyetisyene, o 3 hafta da 7 kilo verdi
Evet erkekErkekmi bide
Kafamda diyetisyen kadın ve fit olur algısı yerleşmiş
Açık sözlü ama hem paramı alıp hem bana giydirmesin ya fazlasını istemem
Erkek fit olmasın şöyle hafif kaslı 80 kg civarı idealEvet erkek
bu erkek fit olanlardan
Canım bu diyet vitamin eksikliği falan yapar mı ?Evet erkek
bu erkek fit olanlardan
Heh öyle zaten kız kaslı felan iyi yaniiiiErkek fit olmasın şöyle hafif kaslı 80 kg civarı ideal
Hayır canım.. ananas kivi vs yiyorsun bunlar da vitamin yeteri kadar varrr :)Canım bu diyet vitamin eksikliği falan yapar mı ?
OoooHeh öyle zaten kız kaslı felan iyi yaniiii
tövbeeee
Eşim duymasın beni boşarrrr
Ben söylemem sende söylemeEşim duymasın beni boşarrrr
Benim hep dökülüyor canım kendimi bildim bileli yaklaşık bi 29 yıldırKızlar tararken falan sizin de saçlarınız dökülüyor mu? Ama kökten. Benim tararken saçlarım çok geliyor taraga
KuZum diyete yeni başladığım için hemen detoxa başlamadım insallah başlayacağım malzemelerimi aldım :)
Evet canım çok hastaydım akşam hala iyi değilim ateşim çok yüksekti poncikvegeceHastaydı o akşam ateşlenmişti canım
Çok geçmiş olsun canım..KuZum diyete yeni başladığım için hemen detoxa başlamadım insallah başlayacağım malzemelerimi aldım :)
Evet canım çok hastaydım akşam hala iyi değilim ateşim çok yüksekti ☹☹ poncikvegece
Ya canım benim de aynı. Kaç tel dökülüyor senin günde? Açılma falan oldu mu. Öyle bir hastalık dışında kel kalmayız dimiBenim hep dökülüyor canım kendimi bildim bileli yaklaşık bi 29 yıldır
Cokgecmis olsunKuZum diyete yeni başladığım için hemen detoxa başlamadım insallah başlayacağım malzemelerimi aldım :)
Evet canım çok hastaydım akşam hala iyi değilim ateşim çok yüksekti ☹☹ poncikvegece
Yok kız açılma yok walla saymadım ama baya dökülüyorYa canım benim de aynı. Kaç tel dökülüyor senin günde? Açılma falan oldu mu. Öyle bir hastalık dışında kel kalmayız dimi
ay canım dün cok kötü oldum ya bayağı ateşim 38.8 oldu fenalardaydım yani iğneyi yiyince biraz toparladımÇok geçmiş olsun canım..
Dikkat et kendinee.. dün hiç sesin çıkmadı merak ettim ne alemdesin diye :)
sagol canımCokgecmis olsun
Demek ki cok dökülse de açılma olmuyorYok kız açılma yok walla saymadım ama baya dökülüyor