SPOR VE DİYETİSYEN EŞLİĞİNDE ZAYIFLIYORUM

78A03F31-655E-43F7-93DD-5EC96A86FD9E.jpeg
Nasılll😍😍😍

Harikaa canım, hem göze hem mideye hitap ediyor benceee :dondurma:
gerçekten bayıldım nasıl özenle hazırlamışsın.. Mükemmel.
Hem sağlıklı, hem doyurucu bir kahvaltı :)

Fakat o 2 tane yan yana duran şeyi anlamadım, salam mı yoksa sucuk mu bilemedim; tam seçemiyorum da :) ama dediğim şeylerden biri ise, bence şarküteri ürünü tüketme :) zaten bebiş te istiyorsun hamilelikte şarküteri ürünleri zaten yasak biliyorsundur.. zaten ha 2 tane yemişsin ha yememişsin ne farkeder amaannnn :) afiyet olsun canımmmm

Harikaa canım, hem göze hem mideye hitap ediyor benceee :dondurma:
gerçekten bayıldım nasıl özenle hazırlamışsın.. Mükemmel.
Hem sağlıklı, hem doyurucu bir kahvaltı :)

Fakat o 2 tane yan yana duran şeyi anlamadım, salam mı yoksa sucuk mu bilemedim; tam seçemiyorum da :) ama dediğim şeylerden biri ise, bence şarküteri ürünü tüketme :) zaten bebiş te istiyorsun hamilelikte şarküteri ürünleri zaten yasak biliyorsundur.. zaten ha 2 tane yemişsin ha yememişsin ne farkeder amaannnn :) afiyet olsun canımmmm
Sagol canım teşekkür ederim 😍😍 ya canım o kadar cekti ki o salamı anlatamam normalde hiç yemiyorum eşime doğradım dünden kaldı canım oyle cekti ki iki tane yiyeyim bişey olmaZ dedim 🙈🙈🙈

Sagol canım teşekkür ederim 😍😍 ya canım o kadar cekti ki o salamı anlatamam normalde hiç yemiyorum eşime doğradım dünden kaldı canım oyle cekti ki iki tane yiyeyim bişey olmaZ dedim 🙈🙈🙈
Tamam bugünlük ye madem :KK70:
ama sürekli yeme :)
Hele bebişten sonra şarküteri türü hiç tüketme.. :)

X