Spor salonuna gidenlerin yeri olsun...

Ramazan sonrası salona bir yıllığına abone oldum.
İlk ay az fire vererek devam ettim.
Hastalıklardı ,misafirdi ,düğünlerdi ,yorgunluk derken fireler artmaya başladı.
Son kaç seanstır hiç gidemedim.
Ama bu hafta inşallah tam gaz tekrar başlıyorum.
Yeni program daha uygun olur umarım.
Haftada dört kez.Salı ,perşembe ,cumartesi akşamları ve pazar öğleden sonraları .
Bu yarım yamalak gitmemde dahi 1,5 kg vermişim.
Görenler kilo mu verdin diyor ,sanırım çok azda olsa vücudumda sıklaşma oldu.
Kilo problemim oldukça fazla ama öncelikli olarak egzersizi ,sporu hayatıma girdirmek ,onun ihtiyacını hissetmek istiyorum.
İlk hedefim bu çünkü egzersiz konusunda çok iradesizim.
Ama artık dahası kalmadı sağlık sorunlarım olunca öncelik spor diyorum.

Ben de sonunda yıllık paket alarak bir spor salonuna üye oldummmm. Daha öncesinde birçok kez aylık paket almıştım; ama maksimum üç akşam gitmişimdir. Sonuç hüsran.

Bu sefer düzenli olarak gitmek, kendim için bir şeyler yapmak istiyorum. Evde spor yaparken insan sıkılıyor, bunalıyor, başka işlere yöneliyor; ama spor salonunda spor yapanlarla birlikte müzik eşliğinde hareket etmek gerçekten ayrı bir zevk. Evde ya da dışarıda yürüyüşteyken "ay daha on dakika oldu" diyorsam orada vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Hocayla da diyalog çok önemli tabi.

Yıllık paketin tek sinir yanı; bunu aldığımı duyan tüm arkadaşlarım(!) "gitme boşver, bu akşam sinemaya/waffle yemeye gidelim", "bir yıllık üyeliğin var, bir iki geceden bir şey olmaz" gibi moral bozucu ve yapıcı olmayan bir şekilde yaklaşıyorlar. Onlarla dışarı çıktığım da da "sen yemezsen ben de yemem" gibi sürekli ısrar halindeler. Daha başlayalı 2 hafta oldu ama kilo vermemden mi korktular anlamadım:) Kilo veremedim şimdilik ama bacaklarımda sıkılaşma oldu:)

Avcılarda bankalar caddesinde (reşitpaşa ) b-fit kadın ve spor sağlık merkezi açılmış.B-fit hakkında bilgisi olan varmı konuştum uzun vadedeki üyelikleri uygun.Sanırım ocak gibide plateste başlayacakmış.

Yardımcı olur:2:musunuz

9ay fitnessagttm pek fazla bişy olmadı 2aydr pilatesse giorumm bacaklarım cok sıkılaştı herkezee tawsiyee edirmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…