- 16 Mayıs 2008
- 217
- 2
-
- Konu Sahibi Cardialgia
bel korsesini spor yaparken t-shirt üstüne takyolar tene degmiyo sıcak tutuyomus bu sayede terletiyo daha fazla cnm bendeyok alıcam merak ettm kullanan varmı diye
eylül tamer arkadaşımın da belirttiği gibi salonun psikolojisi başka .. devamlılığı sağlıyor ayrıca hırslandırıyor insanı. Ayrıca haftada 3 gün gidecegin bir spor salonu ve düzenli kardio çalışması ile 6 ay sonra farkedilir bir değişime uğrarsın.
kızlar ben 49-50 kiloyum, gayet fit görünüyorum ama sağlıklı yaşam için sürekli spor yapmak istiyorum, daha önce salona gitmedim hiç, step-aerobic gibi bişey mi olsa daha iyi olur fitness mı, bide sıkılaştırmak istiyorum vücudumu, ama kaslı biri olmak da istemiyorum:)
bide bi salonda kampanya varmış 3 ay sınırsız fitness 100tl diye bana oldukça hesaplı geldi, ayy hiç bişe bilmiyorum salon konusunda, beni aydınlatırsanız sevinirim...
ben sürekli gidiyorum, bir clube üyeyim, kesinlikle faydası oluyor.ama haftada 4-5 gün gidip , 3/4 ayda kilo verir bırakırsan çok daha fazlasını alırsın, sürekli yapman gerekiyor, yavaş yavaş git derim sana. bir gün gidip alet çalışırsın, ertesi gün stüdyo derslerine katılırsın, öylesi çok daha faydalı, yani en azından ben 3 senedir bu şekilde çalışıyorum
kızlar ben 49-50 kiloyum, gayet fit görünüyorum ama sağlıklı yaşam için sürekli spor yapmak istiyorum, daha önce salona gitmedim hiç, step-aerobic gibi bişey mi olsa daha iyi olur fitness mı, bide sıkılaştırmak istiyorum vücudumu, ama kaslı biri olmak da istemiyorum:)
bide bi salonda kampanya varmış 3 ay sınırsız fitness 100tl diye bana oldukça hesaplı geldi, ayy hiç bişe bilmiyorum salon konusunda, beni aydınlatırsanız sevinirim...
Derincim, grup derslerinden hangilerine katılıyorsun peki? bunun yanında fitness yapıyorsun sanırım, neler yaptığını paylaşırmısın zemuszemus