Spor salonuna gidenlerin yeri olsun...

bende yeni başladım spora 18inde1ay olucak iyi gidiyo valla bayramda 4 gün kapalıydı kötü oldu insan alısınca bırakmak istemiyo hiç...etkilerini görmeye baslıcam iş ilerleyen aylarda:) kızlar bişey sorucam size salondakiler bel korsesigibibişey takıyolar merak ettm sizinde varmı böyle spordan önce sonra ve spor sırasında yaptıgınız formülleryağ olur krem olur korse fln ? yazarsanız sevinirimm opuyorumnanaktan

korse ilk defa duydum.gögsünün altina kemer takiyolar kalp atislarini dikkat eten icin.bir de icecekler var .toz halinde satiliyo.evde hazirlayip yapiyorum.enerjhini fazlalastiriyo.

Ben de 3 ay önce baslamistim..izin girdi araya 3 haftadan fazla ara verdim..hafta da 3 kez gitmeye calisiyorum...haftasonuda pazar sabahlari gidiyorum...baslayinca alisiliyo ve gitmediginizde bir eksiklik hissediyorsunuz...bende öyle oluyor...fit olmak icin basladim ama izinde kilo alinca simdi aldigim kilolari vermeye caliscam:KK1:

Hepimize bol eglenceli sporlara.s

bel korsesini spor yaparken t-shirt üstüne takyolar tene degmiyo sıcak tutuyomus bu sayede terletiyo daha fazla cnm bendeyok alıcam merak ettm kullanan varmı diye

eylül tamer arkadaşımın da belirttiği gibi salonun psikolojisi başka .. devamlılığı sağlıyor ayrıca hırslandırıyor insanı. Ayrıca haftada 3 gün gidecegin bir spor salonu ve düzenli kardio çalışması ile 6 ay sonra farkedilir bir değişime uğrarsın.

eylül tamer arkadaşımın da belirttiği gibi salonun psikolojisi başka .. devamlılığı sağlıyor ayrıca hırslandırıyor insanı. Ayrıca haftada 3 gün gidecegin bir spor salonu ve düzenli kardio çalışması ile 6 ay sonra farkedilir bir değişime uğrarsın.

sağol güzel bir motivasyon yazısı,bende spor hocasını bekliyorum yeni başlayanlar için gelecek varmış.o gelir gelmez başlarım...

kızlar sizde başlayan yokmu ?bilmiyorumkismile

kızlar ben 49-50 kiloyum, gayet fit görünüyorum ama sağlıklı yaşam için sürekli spor yapmak istiyorum, daha önce salona gitmedim hiç, step-aerobic gibi bişey mi olsa daha iyi olur fitness mı, bide sıkılaştırmak istiyorum vücudumu, ama kaslı biri olmak da istemiyorum:)

bide bi salonda kampanya varmış 3 ay sınırsız fitness 100tl diye bana oldukça hesaplı geldi, ayy hiç bişe bilmiyorum salon konusunda, beni aydınlatırsanız sevinirim...

Kızlar bende başlamak istiyorum ama kilo vermek bilhassa! istemiyorum. Sadece karnım ve basenlerim-malum sorunlu yer- sıkışsın istiyorum...Naapsam bilemedim. Çok zayıf olmayı hoş bulmuyorum. Ek takviye alan var mı?

kızlar ben 49-50 kiloyum, gayet fit görünüyorum ama sağlıklı yaşam için sürekli spor yapmak istiyorum, daha önce salona gitmedim hiç, step-aerobic gibi bişey mi olsa daha iyi olur fitness mı, bide sıkılaştırmak istiyorum vücudumu, ama kaslı biri olmak da istemiyorum:)

bide bi salonda kampanya varmış 3 ay sınırsız fitness 100tl diye bana oldukça hesaplı geldi, ayy hiç bişe bilmiyorum salon konusunda, beni aydınlatırsanız sevinirim...

cnm sıkılaşmak için hafifte olsa ağırlıklarla çalışmak gerekiyo , merak etme kaslanmak öyle kolay bişey değil helede hafif kilolarla zaten pek mümkün değil :))

fiyat konusuna gelince bencede gayet hesaplı salonu iyice incele temiz ve hijyenik bir yerse ben başla derim , bu arada hocanında iyi olması lazım tabii ama bunu başlamadan bilemessin , hocanda ilgili biri olursa hiç değiştirmessin işte salonunu ne güzel :))

Kızlaaar selam:) Bir şey soracağım... Ben spor yaparken fenaaaa terliyorummmmmmmm:) Öyleki sırtımmm tamamiyleee ıslak,bildiğiniz ıslak.Bağrım ıslak oluyor. Yüzüm filan çok terliyor.Benim kadar terleyen yok.Bu iyi bir şy mi? Ve 1,5 saatte 1,,5 litre su bitiriyorum.Bel bölgemde ve bacaklarımdaki sıkılaşmayı farkediyorum.

ben sürekli gidiyorum, bir clube üyeyim, kesinlikle faydası oluyor.ama haftada 4-5 gün gidip , 3/4 ayda kilo verir bırakırsan çok daha fazlasını alırsın, sürekli yapman gerekiyor, yavaş yavaş git derim sana. bir gün gidip alet çalışırsın, ertesi gün stüdyo derslerine katılırsın, öylesi çok daha faydalı, yani en azından ben 3 senedir bu şekilde çalışıyorum

ben sürekli gidiyorum, bir clube üyeyim, kesinlikle faydası oluyor.ama haftada 4-5 gün gidip , 3/4 ayda kilo verir bırakırsan çok daha fazlasını alırsın, sürekli yapman gerekiyor, yavaş yavaş git derim sana. bir gün gidip alet çalışırsın, ertesi gün stüdyo derslerine katılırsın, öylesi çok daha faydalı, yani en azından ben 3 senedir bu şekilde çalışıyorum

Derincim, grup derslerinden hangilerine katılıyorsun peki? bunun yanında fitness yapıyorsun sanırım, neler yaptığını paylaşırmısın zemuszemus

güzel bir topik olmuş arkadaşlar kaydirigubbakcemile5 bende geçen hafta fitness yapmaya başladım. haftada 2 gün gideceğim. yaklaşık 2 saat çalışıyorum. burdan neler yaptığımızı, kaç kilo verdiğimizi yazarsak çok güzel motivasyon olur bence de kaydirigubbakcemile5

slm ilk önce spor salonunda antrenör tarafından program yazmaları gerekiyo fitness çalışması için:KK39:
kaslı olamazsınız:KK45: kolay kolay :)siz sadece sağlıklı kalmak için spor yapacaksınız

selam kızlar..

istanbul bahçelievler-bakırköy civarında önerebiliceğiniz spor merkezi varmı acaba

Derincim, grup derslerinden hangilerine katılıyorsun peki? bunun yanında fitness yapıyorsun sanırım, neler yaptığını paylaşırmısın zemuszemus

gün aşırı gidiyorum ben salı günü gidiyorum mesela, 30 dak. koşu bandı 6 da yürüme ile başlıyor tempomu 10 a çıkartıp 5 dakikada bir 9 a 8 e 7 ye düşürerek koşuyorum son beşinci dak. yavaşlayarak yürüyorum. daha sonra 15 dakika bisiklet level 3 te. daha sonra 15 dak. epileptik bu birz zor, sonra 3*15 kere iç bacak dış bacak çalışıyorum en son kol ksaları çalışıyorum esneme hareketlerimi yapıyorum yaklaşık 1 saat 45 dak. sürüyor ertesi gün beş dakika koşup sadece pilates dersine katılıyorum o da yaklaşık 45 dak. sürüyor ve başka birşey yapmıyrum cuma günü gidip sadece spinnig çalışıyorum yaklaşık 45 dak. sürüyor o da. pazar günü gidip yine fitness ta 1 saat 45 dakikalık programı uyguluyorum ha bu arada sporum bittikten sonra 10 dak. kapalı havuzda yüzüyorum arada sırada aero oryantal ya da ltin danslarına katılıyorum

X