- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
-
- Konu Sahibi Cardialgia
canım aslında ben yaklaşık birkaç ay öncesine kadar sürekli salonda spor yapıyordum ..
ama bu ara biraz bırakmam gerekti , özel problemlerden dolayı , ama bende bayram sonrası ramazanda bi çıksın tekrar döneceğim kısmetse ..
ama şunu baştan söyleyebilirimki , salonda spor yapmak her açıdan çok farklı , psikolojisi bir kere çok daha farklı evde bir iki hareket yaptıktan sonra hani kaçamak yaparsın ya burda olmuyo , birde tabii profosyonel bir eğitmenle birlikte hareketleride daha doğru yapıyosun hemde ..
ayrıca en azından bende şu oldu , diğer gelenleri gördükçe yani uzun zamandır spor yapanlarıda gördükçe hırslanıyosun olumlu yönde tabii :)) ve faydası tartışılamaz bile , yeterki düzenli ve hakkını vererek yap:)
teşekkür ederim yorumun için.haklısın bende bir ara gidiyordum,bırakmak zorunda kaldım ama bu sefer bırakmak istemiyorum.5 kilo fazlam var ve evde veremiyorum bunu.hem vücut sıkışılaşmasını istediğim için.
bunu ne kadar kısa zamanda yaparsam o kadar iyi.bu yüzden sinirlerim bozuluyor..
ne kadar sürede faydasını görürüm acaba bilmiyorumkismile
tabiki haklısın ilk zamanlar mucize olsada olmuyor işte aklinialirimsmile
dilerim bundan sıkılmam,kendimi motive etmem lazım.bunu için ne yapacağımı bilmiyorum mafoldumben
Bende devamlı gidiyorum canım. İlk 3 aydan sonra zaten gözle görülür derecede zaytıfladığınızı, şekil aldığınızı görüyorsunuz. Benim fazla kilom yok denecek kadar azdı, yinede 3 ayda 5 kilo verdim, bu 5. ayım devam edeli,,daha önceside var spor geçmişimin, ama en güzeli fitness kesinlikle..şuanki proğramım kilo vermeye yönelik değil daha çok fit kalmak için zemuszemus
sen kilo vermeye yönelikmi yapacaksın peki? bende bayramdan sonraki ilk hafta başlıyorum...
Benim gittiğim spor klubu canım, yüzmeden tut grup egzersizleri hepsine katılabiliyorum. Fakat fitnes dışında hiç birine katılmadım, çünkü fitnes yeterli geldi bana. Ben zayıfım fakat bel bölgem, mide bölümüm ve göbeğim vardı. Şuanda dümdüz oldu, göbeğim dışında. Çünkü vucutta en zor eriyen bölge göbek imiş, hatta erimesi yılları bile alabiliyormuş.Eskiye oranla baya baya inceldi göbeğim ama dümdüz dersem yalan olur hani zemuszemus
Onun dışında bacaklarım ve basenlerimde daha şekillendiğini farkettim, gerçi benimkiler çok düzgünlerdi ama daha bir güzel oldu, sıfır selülüt opuyorumnanaktan hiç bir yerimde selülüt yok, azcık vardı onlarda gitmiş sporla beraber..
Birde kambur duruyordum sırt kaslarım gelişti baya, şimdi daha düz duruyorum..
Sen nerelerini beğenmiyorsun canım