Spor salonuna gidenlerin yeri olsun...

bende ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum.. bu topic iyi olmuş valla burda merak edilenleri sorarz..

hoşgeldin canım,eylultamer,rozelinda arkadaşlarımızda sağolsunlar fikirlerini paylaştılar.
bu işte motivasyon şart.bayrama kadar gelen arkadaşlar da olur umarım.
bayramdan sonra neler yaptık paylaşacağız.

peki Asmera sen hiç gittin mi spor merkezine :1rolleyes:

bende gıtmek istiyorum araştıyorum aslında aerobık falan daha çok ıstıyorum ama bakalım bulabılirsem evimede yakın olsunkı yuruyerek gıdıp gelim

hala devam ediyorsun değilmi?
spor yapıp bırakmak daha kötü olsa gerek...
vücudunda en belirgin değişiklik ne oldu peki? bilmiyorumkismile

bende gıtmek istiyorum araştıyorum aslında aerobık falan daha çok ıstıyorum ama bakalım bulabılirsem evimede yakın olsunkı yuruyerek gıdıp gelim

bende önce plates dedim ama oradaki hoca bana 'plates son zamanlar popüler oldu,onun altında zaten fıtness hareketleri var ve hareketleri kolay değil önce spora alış'dedi.

seninkide doğru tercih,peki senin amacın kilo verip sıkılaşmakmı?

ben ıncelmek için gıtmek ıstoyroum çunku eskiden spor yptıgımda sadece 1-2 verdım ama baya ıncelmiştim şimdide aynı masa başı ısınde oldum için dırek bel gobek yaptım
aerobık zevklı geldi bana eglenceli yanı oyuzden aerobık istiyorum ama guzel uygun bi spor salonu bulursam gıdrim

belki sana bir spor hocası fikir verebilir,sonuçta işin uzmanı onlar.detaylı konuşursan yapacakların hakkında sana yardımcı olur.görüştün mü peki hiç sen?

canım zayıflama gibi bi derdim olmadığından haftada 3 defa gidiyorum...aslından beslenmeme dikkat etmem gerekior ama malesef şu koladan vaz geçemiorum:))genelde sıkılaşmak için eliptik denen bisikleti kullanıyorum,,birde omuzlarımın biraz daha genişlemesi için dambıllarla çalışıorum zaten hocanız vücut tipinize göre çalışma biçimi uyguluor herkes her aleti kullanamıor tabi ki de..

Beni özel bir tartıya koydular, vucudumdaki su, yağ, kas oranıma bakıldı. Tabiki yağ fazla çıktı :) Ondan sonra bana uygun bir proğram verildi. Daha sonra eklemeler yapıldı. Öncelikle ısınma olarak koşu bandında yapıyorum ben, daha sonra bacak kaslarımı gelişletecek ağırlıklarla çalışıyorum. Genelde 10-15 kilo ile çalışıyorum. Daha sonra kollara geçiyorum. Kollarımda aletlerde yine 10-15 kilo ile çalışıyorum, dambellarda ise 2 kg ile yapıyorum. En sonda göbek ve karın egzersizlerimi yapıyorum. 20 x 4 set olarak yükselttim sayılarını. Bunu zamanla artırabiliyorsunuz. Ben sıralarını şaşırmadan yapıyorum, hoca böyle hada sağlıklı dedi, Bugün akşam yine gideceğim..Herkese iyi sporlar opuyorumnanaktan

o zaman kızlar bayram sonrası spora kaldığımız yerden devamm :teytey:
herşey bi yana sadece kilo için değil sağlık için daha zinde olmak için daha genç kalmak için hihi :))

birde ağırlıkta çalışın kızlar bu çok önemli hafif ağırlık çalışmak kadınlarda özellikle ileriki yaşlarda oluşabilecek kas erime hastalığına karşıda birebir , bunu spor hocam çok söylerdi ..
herşeyin başı sağlık kızlar inanın bu gerçek o yüzdende mümkün olabildiğince spor yapmakta sağlıklı kalabilmenin bir parçası , ve dört dörtlük demiyorum ama olabildiğince yine düzgün beslenmek ,

şimdi ben böyle konuşuyorum ya nasılsa spora başlicam diye inadınamı ne daha çok iştahım açıldı aklinialirimsmile
burdan yazışmaya devam birbirimizi motive edicez unutmayın burayı , sağlıkla kalın şimdilik a.s.

Rozelinda Ankara'da hangi salona gidiyorsun ve ücreti ne kadar bilgi verebilirmisin canım hihoyyyt

Rozelinda Ankara'da hangi salona gidiyorsun ve ücreti ne kadar bilgi verebilirmisin canım hihoyyyt

Nerhabalar..benim Öveçler 2. cd Pelops club var oraya üyeyim canım. Üyelikle alıyorlar. Yıllık üyelik ücreti 1000 TL ödedim.Sınırsız üyeliğim, her şeye katılabiliyorsun.
..Sen nerde oturuyor ve ya çalışıyorsun? burası iş yerime çok yakın diye gidiyorum..

verdiğin bilgiler aklımızda olur rozelinda.zaten kişiye özel çıkarıyorlar sanırım.
benim gideceğim klasik spor salonlarından,içine girip bakamadım ama...
sence en önemli detaylar ne?

sende sağlıcakla kal canım ama sakın gelmemezlik yapma buraya.burada birbirimize ihtiyacımız olacak... opuyorumnanaktan

verdiğin bilgiler aklımızda olur rozelinda.zaten kişiye özel çıkarıyorlar sanırım.
benim gideceğim klasik spor salonlarından,içine girip bakamadım ama...
sence en önemli detaylar ne?

Yani sana uygun bir proğram verilmesi en önemlisi. Eğerki çok yoruyorsa hafifletebilirler ilk başta..Sonra zaten arttırıyorlar..

ayy ben gittim ama arkadaşım vardı onun yanına gitmiştim öle makarasına takıldım .. yürüyüş bandı fena ya ben onda fena oluorum hızım en fazla 5 oda gebere gebere yani :) bakalım gidince nasıl olcak ..benim bi kaç gün ölesine gittiğim halde her tarafım agrımıştı kendime gelemedim bi hafta ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…