Spor kankam olur musun?

yok ya 55 olduguma bakma canim (gerci 56 kilo olmussum regli yüzünden) benim boyum kisa (boy 1.63) ve suan yaglar her yerden sarkiyo gibi sikilasmasi gerek :KK59::KK59: en nefret ettigim bölgem kalcam ve su bel simidi denilen sey .. dar pantolonlarda kötü duruyo :KK43:

valla boyum benim de senin gibi ama memnunum boyumdan ben (bari ondan memnun olalım kız:KK1:)yok yok sen kuruntu yapıyorsundur canım.bol bol bölgesel hareketler yap canım.

canım bende diyetistyene başladım işte 3. günüm bugün inşallah vericem :KK68: şok diyetler 3-5 kilo fazlası olana yarıyor canım ya siz yapabilirsinz :KK31:

ben geçen sene gitmiştim diyetisyene ama bana yaramadı.saçma geldi parayla başka birine yediklerimin hesabını vermek:KK1: sadece kan ve hormon değerleri için kontrole gidiyorum bi diyetisyen arkadaşıma.zaten geçen sene 13 kilo vermiştim baya tecrübeliyim yani.80 den indim bu kiloya söz nişan derken bıraktım.3 kilosunu geri aldım şimdi kaldığım yerden devam.

ben geçen sene gitmiştim diyetisyene ama bana yaramadı.saçma geldi parayla başka birine yediklerimin hesabını vermek:KK1: sadece kan ve hormon değerleri için kontrole gidiyorum bi diyetisyen arkadaşıma.zaten geçen sene 13 kilo vermiştim baya tecrübeliyim yani.80 den indim bu kiloya söz nişan derken bıraktım.3 kilosunu geri aldım şimdi kaldığım yerden devam.

maşallah maşallah canım benim :KK68: vallahi bu işin piri diyetistyenler ben öle düşünüyorum canım işin kimyasını biliyorlar inşallah banada yarayacak:KK68:

maşallah maşallah canım benim :KK68: vallahi bu işin piri diyetistyenler ben öle düşünüyorum canım işin kimyasını biliyorlar inşallah banada yarayacak:KK68:

canım galiba kişilikle ilgili bişey bu ben pek hesap vermeyi sevmem de:KK1: ama sen çok kararlısın maşallah güzel haberlerini alacağız.istersen özelden de görüşüp aklımıza takılanları sorarız birbirimize:KK19:

canım galiba kişilikle ilgili bişey bu ben pek hesap vermeyi sevmem de:KK1: ama sen çok kararlısın maşallah güzel haberlerini alacağız.istersen özelden de görüşüp aklımıza takılanları sorarız birbirimize:KK19:

tabiki canım tabiki hihihih:81::81::81: sen muhabbetten uzak kalma burda çok şeyler paylaşacagız daha:KK3::KK76:kankalarımızı seçecegiz biraz daha muhabbet dönsünde hihih:97::97:

tmm canım burdayım artık zaten şafak saydığım için KK'ya sürekli uğruyorum bu arada ben betül memnun oldum sizlerle tanıştığıma:KK16:

tmm canım burdayım artık zaten şafak saydığım için KK'ya sürekli uğruyorum bu arada ben betül memnun oldum sizlerle tanıştığıma:KK16:
bizde çok memnun olduk canımmm:KK16::KK16: bende Dilan.İstanbul'da yaşıyorum.18 yaşındayım Marmara ünv.de okuyorum :KK68::KK34:

valla boyum benim de senin gibi ama memnunum boyumdan ben (bari ondan memnun olalım kız:KK1:)yok yok sen kuruntu yapıyorsundur canım.bol bol bölgesel hareketler yap canım.

Yok ya boyumdan memnununda nişanlım baya uzun onun icin kısa geliyor.. Beyefendiinin masallahi var boy 187 , devede bile yok bu boy :KK1:

Bende memnun oldum cnm bende 20 yaşındayım Danimarka'da yasıyorum işletme okudum bi dönem suan kurs görüyorum 4. ayda düğünüm var ve kısmetse Avusturya'ya yerlesecem ve inşallah tercümanlik okuyacam orda.. Benimkisi uzun oldu herhalde :KK1::KK1:

Günaydın kızlaaaarrrr:KK16::KK16::KK16: çok geç kalktım bugün :KK1::KK1: yahu bişey itiraf edicem ben iki gündür çok üşeniyorum spor yapmaya kaslarımın agırmasını bahane ederek dün sadece mekik çektim ve walkathome yaptım bugünde öle napıcam ben kızlaaaar biri bişi desin :78::78::78::78::78::78::KK59::KK59::KK59:

Birde şimdiki menümü yazayım..:KK68:
:KK56::KK56:
Kahvaltım;
2 bardak su
1 bardak (0,1 yağlı) süt
2 çardar ekmek
1 kibrit kutusu (% 50 yağlı ve tuzlu) beyaz peynir
küçük domotes
küçük salatalık (yarısı)
1 kase kıvırcık-roka-maydonoz
1.Ara Öğünüm;
2 bardak su
1 orta boy sarı elma
Öğle Yemeğim;
2 bardak su
1 kase şehriyeli çorba
2 yemek kaşığı kadar makarna
1 küçük kase (%60 az yağlı) yoğurt
6 yemek kaşığı haşlanmış karnıbahar (1 tatlı kaşığı zeytin yağı ve baharatla)
1 dilim çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu peynir (et yerine)

selamm :92:nasıl gidiyo diyetleriniz sporlarınız benim de heryerim ağrıyor ya

aynen canım bende diyet konusunda baya bi kararlıyım ama spor ah şu spor yokmu:KK30:ama yapıcaz napalım:KK1:

X