- 6 Kasım 2010
- 665
- 1
canım ya vizem varda pazartesi pek giremiomn o yüzden bugece de ders çalışayım yarın tümden sizleyim canlarııımmm
öylemii , sana iyi dersler ozaman cnm .. tamamdir yarin süper gecsin insallah bol spor bol saglikli beslenme ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya vizem varda pazartesi pek giremiomn o yüzden bugece de ders çalışayım yarın tümden sizleyim canlarııımmm
öylemii , sana iyi dersler ozaman cnm .. tamamdir yarin süper gecsin insallah bol spor bol saglikli beslenme ile
inşallah canım inşallah ya bide ne dicektim benim böle heryerim agrıo spordan dolayı acaba çokmu yüklendim ilk günlerden merdiven çıkamıyorum resmen yahu :44::44:
normaldir canim bende spora basladigimda oturmakta kalkmakta zorlanmistim ama bi hafta icinde gecer.. vücudun hamlasmis aciliyor iste bu sekilde.. sadece sporu yapdiktan sonra esnemeye bak sen o cok önemli yoksa agrilar daha yogun olur ve kaslarini acmamis olursun
hııııımmm tamam ozaman canım yarın tam gaz devam
devam devamm cnm yarin hic bi planim yok zaten sporuma daha konsantre olurum buraya da takilir daha motive olurum
bende öle yapıcam canım iyice alışayım bu hafta sonu diyetime ve sporuma ay sizde olmasanız
bende istiyorum kızlar spor kankası.yaklaşık 1 aydır spor ve diyet yapıyorum tabii zaman zaman motive düşüşleri yaşıyorum.
tabi canım tabi katıl muhabbetimize
bende istiyorum kızlar spor kankası.yaklaşık 1 aydır spor ve diyet yapıyorum tabii zaman zaman motive düşüşleri yaşıyorum.
hosgeldin cnm spor olarak ne yapiyosun?
hoşbuldum canım.3 km tempolu yürüyüş.koşu bandında.sonra da yarım saat bölgesel hareketler ve günlük 100 ip atlıyorum canım.şimdilik böyle başladım.45 günde 5 kilo verdim.
masallah kiz bunu 1 ay sürdürmen ve 5 kilo vermen cok güzel bisey vallah bende söyle bi 5 kilo versem cok iyi olucak aslinda
maşallah canım maşallah bende yeni başladım diyete ve sporda devamlılıgını oturmaya çalışıyorum vallahi=) günlük spor ve beslenme programını paylaş bizle canım bide kilonu boyunu falanhoşbuldum canım.3 km tempolu yürüyüş.koşu bandında.sonra da yarım saat bölgesel hareketler ve günlük 100 ip atlıyorum canım.şimdilik böyle başladım.45 günde 5 kilo verdim.
masallah kiz bunu 1 ay sürdürmen ve 5 kilo vermen cok güzel bisey vallah bende söyle bi 5 kilo versem cok iyi olucak aslinda
yaaa şuna bak fıstık gibi hatunsundur sen benim hedefim 55 sen vereyim diyorsun.maşallah yaa darısı başıma.vermem gereken 10 kilom var.
maşallah canım maşallah bende yeni başladım diyete ve sporda devamlılıgını oturmaya çalışıyorum vallahi=) günlük spor ve beslenme programını paylaş bizle canım bide kilonu boyunu falan
yapıcaksın bebikim yapıcaksın eminim artıkın buna
weririsin canım benim annem 98 kiloydu şimdi 75 kilo hala devam ediyo.azmin elinden hiçbişey kurtulmazzzzbide beni düşün vermem gereken 27 kilom var :84::84::85::85::85:
yaaa şuna bak fıstık gibi hatunsundur sen benim hedefim 55 sen vereyim diyorsun.maşallah yaa darısı başıma.vermem gereken 10 kilom var.
boyum 1.65 kilom 66.düzenli yemek yemeye çalışıyorum.arada diyetisyen tawsiyeli şok diyet yaptım.2.5 lt su içiyorum bide elma karabiber,tarçın,karanfil ve limonla yapılan içecek yapıp 1 lt de onu içiyorum her gün.
weririsin canım benim annem 98 kiloydu şimdi 75 kilo hala devam ediyo.azmin elinden hiçbişey kurtulmazzzz