Spor arkadasi arayanlarin yeri

bu squat ı nasıl yapıyorsunuz netten baktım tam bır vıdeo göremedım:44::44::44:

canim senin icin video'yu buldum, nasil yapildigini gösteriyor.

How to Do a Squat | Boot Camp Workout for Women - YouTube

bencede yürüyüs en iyisi, bende fitnessda 10-20 dk hizli tempoda yürüyorum ardindan egzersizlerimi yapiyorum, ise yariyor gercekten.. benim basenim hep vardi, hep ye otur dedigin gibi böyle 113 oldu kalcam, tabi 99'a kadar indirdim, sira 90 olmak :))

Son düzenleme:
13-cu sayfada videosu var ordan bakabilirsin bende bilmiyodum nasil yapildigini ama oryetdiler

Son düzenleme:
cnm zaten senin cok bir şeyın kalmamış.üstü halletmıssın alt tarafın kalmış.....alta daha cok yüklen orantını korumaya çalış....

insallah canim yapmaya calisiyorum. en sonunda löpür löpür gidecek orda birikmis yaglar.. cok fazla misafir ettim onlari icimde, ciksinlarda artik bende kurtulayim

canım bende pazartesiden itibaren akşamları sahıle koşuya gideceğim 45 dk koşu + 20 dk egzersiz

yaa evet göğüs ölçmedim çünkü yoklarrr :'( yurttayken oda arkadaşlarım dalga geçerdi mandalina diye

ama spor salonunda ölçmüşlerdi 84 yazabilirsin genelde bu ölçüyü görenler çok da küçük degil diyorlar ama benim asıl gögus kafesim buyuk, kaburgalarım geniş :'(

canım bende pazartesiden itibaren akşamları sahıle koşuya gideceğim 45 dk koşu + 20 dk egzersiz

ne güzel temiz havada güzel yürüyüsler kosular yapabilme imkanin var, bizde öyle kosucak alan yok tam sehrin göbegindeyiz

kaburgalarin genismi yoksa acikmi? acik oldugunda da genis duruyor cünki.. ebru salli pilateste kaburgalari kapatmayi ögretiyor canim aslinda seni görmeden pek hayal edemiyecegim durumunu cünkü 84 bence gayet iyi

selam kızlar azcık uğradım

canım seneye daha iyi gibi gerçekten, hem ev işleri gönlünce olur hem de daha iyi tanımış olursunuz birbirinizi :26:
yine de siz bilirsiniz tabi ki

hıh bende kendımı nasıl anlatsam dıyordum bildiğin kum saati gibiyim ya belim ince evet yanı bu vücuda iyi

oyuktan ölçtüm cnm ama birdaha ölçerim yarın.....
sınavında başarılarrrr

canım niye üzülüyorsun kum saati en güzel vücut tipidir
keşke bende kum saati olsam, ama elmayım maalesef

oy kızlar ne çok konuşmuşsunuz ya

spor= ebru şallıyla plates (bugün esnedik plateste çok iyi geldi vallahi akşama doğru tiffany yapmayı düşünüyorum bide yapabilirsem karın çalışırım .
pc çatı katında olduğu için pişiyorum sıcağa

Evet ebru sallıyla pilates bi ara bende yaptım, yok benim ki geniş :) yani genetik anneminde oyle ablalarımında :) kabullendim artık :)
giyindiğim zaman kamufle ediyorum zaten.. şöyle söyliyeyeyim göğüs altı ölçüm 77-78cm amann neyse alıştım yani çok da önemli degil :)

Kızlarrrr merhabaaa

Sabah pilates aşkıyla uyandımmmm. ve 1 saat özel karın abdominal hareketlerini yaptım. sırılsıklam oldumm
Duş vs derken işe de geç kaldım

elmasekerim senn ne güzelll incelmişsin öyleeee

benim kalçada ufalır mı ki seninki gibi :26::26: dar olsun istiyorum.
bilgisi olan var mı.:26::26:

kocaman göğüslerim var ama bi türlü küçülmüyorlar.....bir de çocuk falan dogursam Allah muhafaza kafam kadar olurlar heralde.....

aaa ne güzel sende ebruyla mı yapıyorsun.bende bugun başladım

kocaman göğüslerim var ama bi türlü küçülmüyorlar.....bir de çocuk falan dogursam Allah muhafaza kafam kadar olurlar heralde.....

aaa ne güzel sende ebruyla mı yapıyorsun.bende bugun başladım

evet canım ebruyla yapıyorum bu hafta başladım

kızlar ya bana göbek için verebileceğiniz video var mı ?

kiz ne güzel sabah sabah pilates yapiyorsun, ben yapamiyorum. saat 6da kalkiyorum, ise saat 8de gidiyorum aslinda vaktim cok ama sabah kalkar kalkmaz cok ac oluyorum ve güzel bi kahvalti yapiyorum, sonra 1-2 saat dinlenmeden sindirmeden spor yapilmaz deniliyor, o yüzden nasil yapacagimi bilmiyorum. sen öncedenmi yoksa pilates bittikten sonrami yapiyorsun kahvaltiyi canim?

bu arada cok tesekkür ederim :)) seninki gibi derken canim? senin kalcan benimkinden daha ufak oldugu icin bana yazmadin galiba canim fistik gibisin zaten, ben olsa olsa senin kalcanin yaninda findik olurum yürüyüsleri pek sevmedigini anlatmistin canim ama bacak, kalca, basen icin cok yararli aslinda.. bide pilatese devam et bence

degisik hareketler yapman ne güzel canim, ben takildim tiffany'ye :)) fitnessdan eve geldikten sonra aklima ilk is tiffany'yi görmek oluyor.. ebruyu bile ikinci siraya aldim

ben tiffanye biraz ara verdim derslere sardım baya ama squat bitsin tiffanynin 3 videosunu indirdim 3nüde yapıcam
squatın başka 1 aylık programı var mı dahada kalkması için ben biraz daha şekillensin istiyorum da ?

bugünkü spor programim:
- ise bisikletle git gel yaptim toplam 30 dk
- fitnessda 1 saat zumba yaptik
- eve cok gec geldigim icin sadece tiffany ile yan bölgeyi yaptim (önceki mesaji fitnessda yazmistim)
- Eger spordan sayarsak bide carsiya gittim kiyafetlere baktim zaten o yüzden aksam yemegi yemeyi unuttum suan ac degilim, olsam bile saat cok gec oldu.

benim bugünlük yaptigim spor bunlar sekerlerrr hayirli geceler hepinize

benim yaptıklarım ise....;
40 dk plates
30 dk rampalı yürüyüş(çok yorucu)
20 dk Nivea body cd sını yaptım....

Nivea body nasil bi spor nereyi calistiriyo ?
Ayy ben ne zamandir zumba yapmiyorum pazartesi onada mi baslasam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…