-
- Konu Sahibi ElmaShekerim
saol canim yaa bende resmi bulduktan sonra bu benmiyim diye baka kaldimeski halimi unutmussum
bu squat ı nasıl yapıyorsunuz netten baktım tam bır vıdeo göremedım:44::44::44:
valla en iyisi yürüyüş yapmak bence bu basenleri eritmenın başka yolu yok...yürüyüş+bacak hareketleri..zamanla incelecek zaten sen cok fitsin....
benım eskıden bu kadar basenım yoktu ya:26:ye otur ye otur bu hale gelmişim
canim senin icin bi video buldum, nasil yapildigini gösteriyor.
How to Do a Squat | Boot Camp Workout for Women - YouTube
bencede yürüyüs en iyisi, bende fitnessda 10-20 dk hizli tempoda yürüyorum ardindan egzersizlerimi yapiyorum, ise yariyor gercekten.. benim basenim hep vardi, hep ye otur dedigin gibi böyle 113 oldu kalcam, tabi 99'a kadar indirdim, sira 90 olmak :))
cnm zaten senin cok bir şeyın kalmamış.üstü halletmıssın alt tarafın kalmış.....alta daha cok yüklen orantını korumaya çalış....
canim senin icin video'yu buldum, nasil yapildigini gösteriyor.
How to Do a Squat | Boot Camp Workout for Women - YouTube
bencede yürüyüs en iyisi, bende fitnessda 10-20 dk hizli tempoda yürüyorum ardindan egzersizlerimi yapiyorum, ise yariyor gercekten.. benim basenim hep vardi, hep ye otur dedigin gibi böyle 113 oldu kalcam, tabi 99'a kadar indirdim, sira 90 olmak :))
tamam canim, listeye aldim seni
bu arada ölcülerin benimkine yakin ölcüler :)) senin kalcanda benimki gibi 99napcaz biz bu kalcayi..
canim sol ve sag bacak ve kol farkli oldugu icin en büyük ölcüleri aldim öyle koydum listeye.. bu arada gögüs ölcmemissin galiba? yazmayimi unuttun yoksa?
bu arada dün cok güzel spor yapmissin, tebriklerrrrsüpersin :13::13:
canım bende pazartesiden itibaren akşamları sahıle koşuya gideceğim 45 dk koşu + 20 dk egzersiz
yaa evet göğüs ölçmedim çünkü yoklarrr :'( yurttayken oda arkadaşlarım dalga geçerdi mandalina diye
ama spor salonunda ölçmüşlerdi 84 yazabilirsingenelde bu ölçüyü görenler çok da küçük degil diyorlar ama benim asıl gögus kafesim buyuk, kaburgalarım geniş :'(
canım şöyle bir durum var daha tanışalı 2 ay olmadı bile yani tanıştırıldık büyükler tarafından ama gayet iyi anlaştık. ev sıfır daire ama içinde yapılması gereken şeyler var ekime kadar yetişir ama acele etmek yerine rahat rahat yapalım istiyorum. kapılar seçilcek mutfak dolabı seçilcek yerler parke olcak duvar boyası yapılcak. Allahtan kaynanam kayın babam şeker gibi insanlar hepsini sen seç kızım ne istersen öyle olcak olcak diyorlar bende erken istiyorum ama seneye olsa daha iyi olcak gibi geliyo bana hem ekimde olsa tüm kuzanlerım şehir dışında okuyo eee kardeşimde bu sene ünv. gidicek en iyisi seneye okul kapanıncasence nasıl yapıyım canımm?
hıh bende kendımı nasıl anlatsam dıyordum bildiğin kum saati gibiyim yabelim ince evet yanı bu vücuda iyi
oyuktan ölçtüm cnm ama birdaha ölçerim yarın.....
sınavında başarılarrrr
ne güzel temiz havada güzel yürüyüsler kosular yapabilme imkanin var, bizde öyle kosucak alan yok tam sehrin göbegindeyiz
kaburgalarin genismi yoksa acikmi? acik oldugunda da genis duruyor cünki.. ebru salli pilateste kaburgalari kapatmayi ögretiyor canim aslinda seni görmeden pek hayal edemiyecegim durumunu cünkü 84 bence gayet iyi
selam kızlar azcık uğradım
canım seneye daha iyi gibi gerçekten, hem ev işleri gönlünce olur hem de daha iyi tanımış olursunuz birbirinizi :26:
yine de siz bilirsiniz tabi ki
canım niye üzülüyorsun kum saati en güzel vücut tipidir
keşke bende kum saati olsam, ama elmayım maalesef
oy kızlar ne çok konuşmuşsunuz ya
spor= ebru şallıyla plates (bugün esnedik plateste çok iyi geldi vallahiakşama doğru tiffany yapmayı düşünüyorum bide yapabilirsem karın çalışırım .
pc çatı katında olduğu için pişiyorum sıcağa
kocaman göğüslerim var amabi türlü küçülmüyorlar.....bir de çocuk falan dogursam Allah muhafaza kafam kadar olurlar heralde.....
aaa ne güzel sende ebruyla mı yapıyorsun.bende bugun başladım
Kızlarrrr merhabaaa
Sabah pilates aşkıyla uyandımmmm. ve 1 saat özel karın abdominal hareketlerini yaptım. sırılsıklam oldumm
Duş vs derken işe de geç kaldım
elmasekerim senn ne güzelll incelmişsin öyleeee
benim kalçada ufalır mı ki seninki gibi :26::26: dar olsun istiyorum.
bilgisi olan var mı.:26::26:
10 Min Abs Workout -- At Home Abdominal and Oblique Exercises - YouTube az önce bunu yaptım ve baya terledim ya
kiz ne güzel sabah sabah pilates yapiyorsun, ben yapamiyorum. saat 6da kalkiyorum, ise saat 8de gidiyorum aslinda vaktim cok ama sabah kalkar kalkmaz cok ac oluyorum ve güzel bi kahvalti yapiyorum, sonra 1-2 saat dinlenmeden sindirmeden spor yapilmaz deniliyor, o yüzden nasil yapacagimi bilmiyorum. sen öncedenmi yoksa pilates bittikten sonrami yapiyorsun kahvaltiyi canim?
bu arada cok tesekkür ederim :)) seninki gibi derken canim? senin kalcan benimkinden daha ufak oldugu icin bana yazmadin galiba canimfistik gibisin zaten, ben olsa olsa senin kalcanin yaninda findik olurum yürüyüsleri pek sevmedigini anlatmistin canim ama bacak, kalca, basen icin cok yararli aslinda.. bide pilatese devam et bence
degisik hareketler yapman ne güzel canim, ben takildim tiffany'ye :)) fitnessdan eve geldikten sonra aklima ilk is tiffany'yi görmek oluyor.. ebruyu bile ikinci siraya aldim