- Konu Sahibi ElmaShekerim
cok klasik olucak ama pazartesi olsun derim ? sizinde fikrinizi alalim tabii ??
benim için pazartesi uygun canım :) gerçi hergün uygun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok klasik olucak ama pazartesi olsun derim ? sizinde fikrinizi alalim tabii ??
hahaytttt bende bacak aram açılcak sandım yaaaa
yok çiçeğimm.
ay keşke benim bacak aram açılsa. balık gibi oluyorum kapatınca
Selamlarrr, ben de varımmm :)
Ben de jillian michaels 30 days shrede basladım bu sabah 8. gunumu yaptım. onun dısında haftada 3 gun istasyon mantıgında calısan bi salona gidiyorum. Ben de aynı şekilde aynadaki görüntünün daha önemli olduguna inanıyorum jilliana başlamadan önce ölçümlerimi aldım ama suan işteyim, ölçülerim evde, birde suan sanırım cok ödem var vucudumda malum gunlerime 2-3 gun kaldı o yuzden iyice pofidik oldumm. Ama aksam gidince jilliana başladıgımdaki ölçülerimi yazarım, onun sonucuna göre nereye geldiğimi de haftaya yazarım suanki ölçümlerimin aldatıcı olacağını düşünüyorum..
Diyette değilim, tartının ne gösterdiğiyle de ilgilenmiyorum, sadece sağlıklı beslenerek ve spor yaparak fit olma hedefindeyim :)
uyyyy balığıda çooooook severimmmmm :104:
çok açık istemem bende ama azıcık aralansın kız bi ışık görünsün aradan
Hoşgeldiniz hanımlarrrr
inşallah bu topikte hepimiz birlikte fit bir görünüme kavuşuruz dinimiz amin
Mrb kızlar bende zayıflamak istiyorum. Bunun için spor arkadaşlığına bende katılmak istyiyorum. şu göbeği eriteyim çok istiyorum şuan ölçülerimi bilmiyorum yarın yazarım. Böylece spor yaparak birbirimizi motive ederizz...
Selamlarrr, ben de varımmm :)
Ben de jillian michaels 30 days shrede basladım bu sabah 8. gunumu yaptım. onun dısında haftada 3 gun istasyon mantıgında calısan bi salona gidiyorum. Ben de aynı şekilde aynadaki görüntünün daha önemli olduguna inanıyorum jilliana başlamadan önce ölçümlerimi aldım ama suan işteyim, ölçülerim evde, birde suan sanırım cok ödem var vucudumda malum gunlerime 2-3 gun kaldı o yuzden iyice pofidik oldumm. Ama aksam gidince jilliana başladıgımdaki ölçülerimi yazarım, onun sonucuna göre nereye geldiğimi de haftaya yazarım suanki ölçümlerimin aldatıcı olacağını düşünüyorum..
Diyette değilim, tartının ne gösterdiğiyle de ilgilenmiyorum, sadece sağlıklı beslenerek ve spor yaparak fit olma hedefindeyim :)
hafta sonu kaynanam yaptı bana balık sağolsunnn missssss :) dediğin gibi birazcık görünsün :) birazcıkdan bişicik olmas
Hoşgeldiniz hanımlarrrr
inşallah bu topikte hepimiz birlikte fit bir görünüme kavuşuruz dinimiz amin
ohhhh kaynanaya bak sen balık aşkım depreşti bak şimdi. haftasonu bi eminönü mü yapsam.
ama hayırrrr. önce bi inceliyim sonra yerim
tabi sen jilliancımla inceldinn yersin balıkları
elmaşekerim şimdi baktım resmine sen baya fittsin tatlım yaaaaaa
canım kaynanam sağolsun yediriyo beni çok sever :) ye kızım ye ye kızım ye bide güzel yapıyo yemekleri :)
jillianı hiç durmadan nasıl yaptım bende anlamadım ama iyi ki yapmışım büyük değişim yaşadım