- 11 Şubat 2013
- 3.473
- 12
-
- Konu Sahibi ElmaShekerim
Bebacm bnm tum vucut erimişti.
Etkisi baya guzeldi.
bide sabah yaptkklarimi gece yatmadan tekrar yapiyordum.
Sende popo ve basen eritme hareketleri kisminda bel hareketleri ile devam edebilirsin
Bir topikte okumustum nivea body musteri hizmetlerni arayip bu cd yi talep edince ertrsi gun ucretsz kargo ile elinde oluyormus. Aslı var mi bilmem :)
streç film yumurtalıklara zarar veriyor diye biliyorum ben. bikaç gün ben streç film sarıp kullanmıştım daha sonra araştırmak istedim ve yumurtalıklara zarar verdiğini öğrenince sarmadım bida. zaten streç film terletmiyor sadece vücudundaki suyu ve tuzu atıyor ki buda çok zararlı.
ben tiffanye biraz ara verdim derslere sardım baya ama squat bitsin tiffanynin 3 videosunu indirdim 3nüde yapıcam
squatın başka 1 aylık programı var mı dahada kalkması için ben biraz daha şekillensin istiyorum da ?
Elmasekerim ben bu sabah ilk kez suya yumurta kirdim oyle yedim cok hafif geldi.
Ardndan da 8 de pilatese basladim. Bugun 10 da is basi yapioyorum o yuzdn rahattim:)
Senin ki kuculmus ya 113 den 99 a.
Bnm ki de oyle kuculur mu demk istedim yanlis olmus.
Bu arada iltifatlarin icinde ayrica opuyorum seni :* :*
Cornella bnde nivea body vidrosunu ortaokula giderkn yapiyodum sabahlari.
tabi o zamanlar daha yeni vucut sekil aliyo. Bi yandan popo büyüyor bi yandan gogusler sekle semale giriyo.
Afedersnz bnde de gemi gibi popo vardi yinee.
bu videoya bi basladim kicima zor giren pantolon fermuari kapatinca bile dusuyodu.tabi o zamn fermuar yandaydi o pantolonumn daralmisim bide.
Demem o kii cooooook faydasini gördüm bu nivea body nin :))
Ay ne cok uzatmisim boyleeee
salamlar.nasilsiniz?sporlarinizi yaptinizmi?
240 tane squat yaptim suan oluyorum resmen cok terledim ya
kizlar bugün yaptigim sporu yazayim ilk önce:
- 30 dk bisikletle ise git gel yaptim
- fitnessda 1 saat 10 dk spor yaptim. 10 dk hizli tempoda yürüdüm ardindan antrenörle agirlik calistim
tiffany ve eger esim erken gelmezse (ki gelecek biliyorum) pilates yapicam..
bugün aynada biseyi fark ettim. göbegimin yanlarindaki kemikler (ismini bilmiyorum) cikmaya basladi, baya belirginlesti ve hosuma gitmiyor acikcasi. aynanin önünde resim cektim bi baktiginizda anlarsiniz ne demek istedigimi. 13 mayistaki resmimle yan yana koydumki 11 gündeki farki görün diye.. sadece göbekte belli oluyor( kalcada daha bi degisim yok sanki ( göbegimden memnunum, hafif sertlesti de ama su yanlardaki kemik niye cikiyor öyle (
ayy bide iyi bisey oldu bugün.. siparis ettigim elbisem geldiiii :)) 1 aydir gelmesini bekliyordum ve nihayet geldi ve cook hosuma gitti.. onun resminide cektim koydum :))
baktım resimlerine şekercim ama ben beğendim yaa, ne bileyim seviyorum kemiklerin çıkmasını.
sen niye sevmiyorsun :44: bence çok güzel olmuşsun.
kemikler ordaki yağ doku azalınca çıkıyor hani bende de göbekten önce orası eridi.
The Bikini Abs Workout- - YouTube bu
The Bikini Abs Workout- - YouTube ve bu diğeride bizim yaptığımız
tmm cnm saol nasil biseymis bakayim :))
ne bilim yaa ben pek sevmiyorum cikmasini canimkemiklerin görünmesinden rahatsiz oluyorum sanki cok hastalik derecesinde zayif olan kizlar olurya, onlar aklima geliyor.. ben kas olsun istiyorum :18: tabi daha kas olmasi icin coook calismam lazim cooook (
iyidir lazkızı senden naber :)
sporum= tiffanynin 3 videosu (baya terledim )
slim in 6 six-pack yaptım
squat 250 yapıcam bugün ve the end
spor salonuna da gidicempazartesi 57lerde olmak istiyorum
bende iyiyim canım süper gidiyorsun maşallah yaaa 250 squat aynı anda mı yapıyorsun? bende pazartesi başlıyorum koşuya :)
peki kaç gün sürüyo canım bende başlayayımevet canım 50 yapıyorum 1 dk ara veriyorum devam ediyorum öyle ama popom çok ağrıyo şuan son gün olmasa bırakırım
peki kaç gün sürüyo canım bende başlayayım