- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
-
- Konu Sahibi ElmaShekerim
Günaydin
Elmasekerim bende bikac yil önce yapmistim slimi ve dedigin gibi sonuctan memnun kalmistim.
Suan hangi egzersizi yapiyorsun?
günaydınnnnkesınlıkle belı de kullanıyorsun ve belim ağrıdı......:26::26::26:
Günaydin
Elmasekerim bende bikac yil önce yapmistim slimi ve dedigin gibi sonuctan memnun kalmistim.
Suan hangi egzersizi yapiyorsun?
bende slim in 6 yaptım canım bacaklara mükemmel etki gösteriyobende yarısında bıraktım ama
elmaşekerim ben ve müzeyyen plates yapıyoruz canımçünkü baya sıkılaştırıyo
elmaşekerim ayrıyetten fitnessa gidiyo
günaydin canim :)) evet canim kesinlikle kullaniyor cömelince o yüzden hic tavsiye etmem sana
sizede günaydinn. fndkkrdum dedigi gibi fitness'a gidiyorum haftanin 4-5 günü, kosu ve yürüyüsler yapip ardindan agirlik calisiyorum orda, zumba dersleri var onlara katiliyorum bazen :)) sonra evde vaktim oldugu zamanlarda pilates yapiyorum ve tiffany diye bi bayanin bel ve yan yaglar icin (simit denilen sey) videoyu yapiyorum.
fndkkrdu bende dün annemlere gittim annem tatliyi cok sevdigi icin masayi cikolatalarla, tatlilarla donatmis.. artik gerisini sen düsün yani :)) cok yedim diyebilirim.. dün dinlenme günüm diye sporda yapmadim..ama olsun, haftada bi gün böyle olsun ne varki.. sende moralini bozma
bünye bi şaşırdı o zaman ikimizinde bi yandan da iyi oldu aslında uzun zamandır kaçamak yapmıyodumsen bana böyle diyince gaza geliyorum umrumda olmuyo takmıyorum
yarın ebru şallıyla plates var yinebenim büyük topum yok ya onunda cuma günleri büyük top günü bende topa çıkılacağı zaman koltuklaırn büyük yastıkları olurya onları üst üste diziyorum karın hareketlerini öyle yapıyorum etkiside oluyo
lastiğide müzeyyenin yaptığı gibi kilotlu çorap kullanıyorum
iyi oldu yaa benimde adetim gelicek kriz gelmisti bu bana bi kac hafta yeter diye düsünüyorum :)) aman gaza geliyom diyipte daha fazla yeme haa.. dünki yediklerimiz kafi :)) sadece kafana takma, moralini bozma.. sanki bisey olmamis gibi gününe devam etsonucta taktikca kilo almaya daha müsait olursun..
canim sen ve müzeyyenin cözümleride bi harika yaaa.. masrafsiz hallediyorsunuz bu isi :)) bende top varda ne oluyor.. balkona koydum cok yer yapiyor diye
nasılsınız hanımlar
bugün bacaklarım daha iyi, dün çok ağrıyordu.
akşam temizlik yapacağım yer bile sileceğim şimdi dinleniyorum o yüzden
iyiyim canim sende daha iyisin bakiyorum, sevindim senin adinaohh spor niyetine temizlik yapacaksin demek, bir tasla iki kus misali :))
mutluyum mutluyum mutluyumyarim saat kocisimle deli gibi dans ettik evde, sonra o yeteri kadar enerji yakamadigi icin fitness'a gitti bende ev bos diye pilatesimi yaptim,, ohhhhh bütün vücudu calistirdim bugün ve sirt agrilarim tek seansta gittii, suan kus gibi hafif hissediyorum.. pencereyide actim temiz bi havayla pilates yapmamin mutlulugunu yasiyorum suan pilatesten sonra tiffany ablayida yaptim :)) onu ihmal etmem hos olmazdi
Ebru Şallı İle Pilates (Plates) Ebruli 27.09.2012 - YouTube
bunu yaptim bugün kizlar.. merak edenler bakabilir
ohh keyfine diyecek yok, ne kadar güzel
evet canım karate kid gibiyim ben ev işleriyle antreman yapıyorum
tiffany'nin hangi videosunu yapıyorsun? bel için olan beni öldürüyor, şu yanlara doğru eğilip kolları uzattığımız hareket var ya off ki off
heheh ne güzel :))
evet canim yan ve bel bölgesi olan videoyu yapiyorum. bende orda biraz zorlaniyorum ama hosuma gidiyor nedense :) sanki orda agri girdigi zaman aa simdi yaglari yakiyorum diye düsünüyorum ve daha cok hirslanip daha iyi yapmaya calisiyorum
slm kızlarvalla kim bu topiği açmışsa ellerine sağlık, herkesin tam da istediği şey, spor arkadaşı ilk sayfadan itibaren okudum, kısaca geçmişimi anlatayım
uzun bir süre dukan diyeti yaptım, güzel sonuçlar almıştım ama devam edemedim, uzun süre kilomu koruyamıyorum malesef ben25 yaşımdayım sürekli al ver al ver...nereye kadar döner bu devran bilinmez, neyse uzatmayayım 3-4 aydır pilates yapıyordum ebru şallıyla birlikte, güzel sonuçlar aldım ama son 3 haftadır kendimi iyice saldım,nişanım vardı onu atlatana kadar sabrettim sonra ye-iç-yat moduna döndüm göbiş sarktı, basen-kalça zaten vardı iyice büyüdüler, tartıya çıkamıyorum korkumdan;4 kilo falan rahat almışımdır diye düşünüyorum, pazartesiden itibaren sıkı bir spor programı ile inşallah tez vakitte fıstık gibi kız olucam