Spor arkadasi arayanlarin yeri

Elmasekerim ben bu sabah ilk kez suya yumurta kirdim oyle yedim cok hafif geldi.
Ardndan da 8 de pilatese basladim. Bugun 10 da is basi yapioyorum o yuzdn rahattim:)
Senin ki kuculmus ya 113 den 99 a.
Bnm ki de oyle kuculur mu demk istedim yanlis olmus.
Bu arada iltifatlarin icinde ayrica opuyorum seni :* :*

Cornella bnde nivea body vidrosunu ortaokula giderkn yapiyodum sabahlari.

tabi o zamanlar daha yeni vucut sekil aliyo. Bi yandan popo büyüyor bi yandan gogusler sekle semale giriyo.:KK70:

Afedersnz bnde de gemi gibi popo vardi yinee.
bu videoya bi basladim kicima zor giren pantolon fermuari kapatinca bile dusuyodu.tabi o zamn fermuar yandaydi o pantolonumn daralmisim bide.
Demem o kii cooooook faydasini gördüm bu nivea body nin :))
Ay ne cok uzatmisim boyleeee :KK70:

selam kızlar, geç geldim galiba biraz :KK17:

hemen indirdim bunu, tiffany'nin yanına ek yaparım :KK1:

ben tiffanye biraz ara verdim derslere sardım baya ama squat bitsin tiffanynin 3 videosunu indirdim 3nüde yapıcam :KK76:
squatın başka 1 aylık programı var mı dahada kalkması için ben biraz daha şekillensin istiyorum da ?

başka squats şekilleri var ama aylık program olarak var mı bilmiyorum canım, sayıları diğer squatslara uyarlayabilirsin ama bence :KK34:

işte bu cnm......
nivea body ile dinamik sabahlar bbg ali part 1 - YouTube
bu 1. party toplam 4 party den oluşuyor.öle cok nefesını kesmeden güzelce sporunu yapıyorsun.....

Elmasekerim ben bu sabah ilk kez suya yumurta kirdim oyle yedim cok hafif geldi.
Ardndan da 8 de pilatese basladim. Bugun 10 da is basi yapioyorum o yuzdn rahattim:)
Senin ki kuculmus ya 113 den 99 a.
Bnm ki de oyle kuculur mu demk istedim yanlis olmus.
Bu arada iltifatlarin icinde ayrica opuyorum seni :* :*

Cornella bnde nivea body vidrosunu ortaokula giderkn yapiyodum sabahlari.

tabi o zamanlar daha yeni vucut sekil aliyo. Bi yandan popo büyüyor bi yandan gogusler sekle semale giriyo.:KK70:

Afedersnz bnde de gemi gibi popo vardi yinee.
bu videoya bi basladim kicima zor giren pantolon fermuari kapatinca bile dusuyodu.tabi o zamn fermuar yandaydi o pantolonumn daralmisim bide.
Demem o kii cooooook faydasini gördüm bu nivea body nin :))
Ay ne cok uzatmisim boyleeee :KK70:

aaa nasıl bi etkisi var nivea body'nin?
ilk defa duyuyorum, benim popom küçük, bel ve göbek var. işime yarar mı benim yoksa popo ve bacakları inceltmeye yönelik bir çalışma mı? :KK8:

Bebacm bnm tum vucut erimişti.
Etkisi baya guzeldi.
bide sabah yaptkklarimi gece yatmadan tekrar yapiyordum.
Sende popo ve basen eritme hareketleri kisminda bel hareketleri ile devam edebilirsin :KK66:

Bir topikte okumustum nivea body musteri hizmetlerni arayip bu cd yi talep edince ertrsi gun ucretsz kargo ile elinde oluyormus. Aslı var mi bilmem :)

Bebacm bnm tum vucut erimişti.
Etkisi baya guzeldi.
bide sabah yaptkklarimi gece yatmadan tekrar yapiyordum.
Sende popo ve basen eritme hareketleri kisminda bel hareketleri ile devam edebilirsin :KK66:

Bir topikte okumustum nivea body musteri hizmetlerni arayip bu cd yi talep edince ertrsi gun ucretsz kargo ile elinde oluyormus. Aslı var mi bilmem :)

ne kadar bi sürede erimiştin canım ? benim fiziğimi göz önüne al ben ne kadar yaparsam eririm :KK1:

Günaydın Canlarrr :KK16::KK16::KK16::KK16:

fndkkrdm inan hiç hatırlamıyorum ama kış aylarında başlamıştım. yaza kadar o pantolon düştü popomdan.
bi yandan da üzülüyodum seviyodum çünkü pantolonumu :KK1::KK1:

bide okulda beden derslerinde hoca ip atlatıyodu evde de atlıyodum ben onunda etkisi olmuştur elbette :KK34::KK34:

Günaydın Canlarrr :KK16::KK16::KK16::KK16:

fndkkrdm inan hiç hatırlamıyorum ama kış aylarında başlamıştım. yaza kadar o pantolon düştü popomdan.
bi yandan da üzülüyodum seviyodum çünkü pantolonumu :KK1::KK1:

bide okulda beden derslerinde hoca ip atlatıyodu evde de atlıyodum ben onunda etkisi olmuştur elbette :KK34::KK34:

ay neyse o videonun bel için olan bölümünü yaparım ben o zaman sadece çünkü pazartesi sıkı bi spora başlıcam

tiffanynin 3 tane videosu var onu yapıcam plates yapıcam bide nivea bodynin bel için olan videosunu yapıcam bide squatın başka bi şeklini yapıcam yeter :KK1:

bugün= plates yaptım bide akşam üstü 240 tane squat yapıcam :KK52: yarın bitiyo ve popom cidden kalktı :KK52:

ay neyse o videonun bel için olan bölümünü yaparım ben o zaman sadece çünkü pazartesi sıkı bi spora başlıcam

tiffanynin 3 tane videosu var onu yapıcam plates yapıcam bide nivea bodynin bel için olan videosunu yapıcam bide squatın başka bi şeklini yapıcam yeter :KK1:

bugün= plates yaptım bide akşam üstü 240 tane squat yapıcam :KK52: yarın bitiyo ve popom cidden kalktı :KK52:

Bı foto alalım o zaman :KK34::KK34:

ayy sana imreniyorum bak evde durdukça ne güzel spor yapıyosunn:KK52::KK52:

tamam canım.
ben hiç gün saymıyorum yaa :26: birlikte başşlamıştık dimi geçen hafta pazartesi :KK8::KK8:

evet geçen hafta başlamıştık :KK76: ben ebru şallıyla sabah yapmaya bu pazartesi başladım ama sanırım incelmişim bu hafta :KK52:

göbek 93dü ya 90la 89 arasında bişey olmuş :KK52: belde 76ydı 74 olmuş :KK52:

sabah tartıldım çarşambadan beri 600 gr vermişim 58 oldum düz :KK51:

evet geçen hafta başlamıştık :KK76: ben ebru şallıyla sabah yapmaya bu pazartesi başladım ama sanırım incelmişim bu hafta :KK52:

göbek 93dü ya 90la 89 arasında bişey olmuş :KK52: belde 76ydı 74 olmuş :KK52:

sabah tartıldım çarşambadan beri 600 gr vermişim 58 oldum düz :KK51:

Maşallahhhhh:nazar::nazar:

eee o kadar spora dayanamadı tabi yağlar. biz en iyisi ufaktan ufaktan gidelim dediler :KK1::KK1::KK1::KK1:
benmde öyle canım göbek her seansta 1 2 cm gidiyo:KK8::KK8:

ahahah heralde öyle dediler :KK52: plates iyi ya bide yağ felan kalmadı ya sııkılaşmak için birebir :KK76:

bende biraz kaldı :KK50: ama hani erkekler sıkar ya kendilerini baklavalarını göstermek için. bende sıkıyorum öyle, dokununca alttan alttan kas oluşmaya başlamış :KK52::KK52::KK52: eskisi gibi yumuşak değil artık :KK1::KK1:
yarın sewdiceğime göstericem :KK51::KK51::KK51:
bi hava atıyımmm:KK51::KK51:

bende biraz kaldı :KK50: ama hani erkekler sıkar ya kendilerini baklavalarını göstermek için. bende sıkıyorum öyle, dokununca alttan alttan kas oluşmaya başlamış :KK52::KK52::KK52: eskisi gibi yumuşak değil artık :KK1::KK1:
yarın sewdiceğime göstericem :KK51::KK51::KK51:
bi hava atıyımmm:KK51::KK51:

ahahahha göster göster :KK1: ebnim yağ oranım düştü ya ondan yok diyorum :KK1:

ben dün çok yorgundum neden bilmiyorum ama, işten cıkısta salona gittim hidrolik fitness yaptım yarım saat, sonra evde pinekledim :KK12: dun jilianı yapamadıgım icin vicdan yaptım ama bugün yapıcam artık 1. levelın 10. gunu

bir de malum gunlerim basladı sonunda, sanırım onunda etkisi var benim mayışıklığımda :KK3: bugün jillianı yapıcam ama salona gidemicem bu hafta 3 gun gittim zaten yarıdna giderim..

Bu arada kızlar benim salonumda şimdi ozon yağı satışına başladılar. Sağlık Bakanlığından onaylı, genelde hep tarım bakanlıgından onaylı olur onlarda pek incelemiyorlar. Sağlık Bakanlığının kriterleri cok yuksek. Hem yağ yakıcı hemde yaraların falan hemen iyileşmesini sağlıyormus. Hatta hemoroid için bile iyiymiş.

Ben alıp bir denemeyi düşünüyorum yağ yakması ve ödem sökmesi için yağı sürüp streç filmle sarın dediler, bakalım deneyince yazarım
ay yine ne geweze oldum beeennn :KK24:

ben dün çok yorgundum neden bilmiyorum ama, işten cıkısta salona gittim hidrolik fitness yaptım yarım saat, sonra evde pinekledim :KK12: dun jilianı yapamadıgım icin vicdan yaptım ama bugün yapıcam artık 1. levelın 10. gunu

bir de malum gunlerim basladı sonunda, sanırım onunda etkisi var benim mayışıklığımda :KK3: bugün jillianı yapıcam ama salona gidemicem bu hafta 3 gun gittim zaten yarıdna giderim..

Bu arada kızlar benim salonumda şimdi ozon yağı satışına başladılar. Sağlık Bakanlığından onaylı, genelde hep tarım bakanlıgından onaylı olur onlarda pek incelemiyorlar. Sağlık Bakanlığının kriterleri cok yuksek. Hem yağ yakıcı hemde yaraların falan hemen iyileşmesini sağlıyormus. Hatta hemoroid için bile iyiymiş.

Ben alıp bir denemeyi düşünüyorum yağ yakması ve ödem sökmesi için yağı sürüp streç filmle sarın dediler, bakalım deneyince yazarım
ay yine ne geweze oldum beeennn :KK24:

streç film yumurtalıklara zarar veriyor diye biliyorum ben. bikaç gün ben streç film sarıp kullanmıştım daha sonra araştırmak istedim ve yumurtalıklara zarar verdiğini öğrenince sarmadım bida. zaten streç film terletmiyor sadece vücudundaki suyu ve tuzu atıyor ki buda çok zararlı.

X