-
- Konu Sahibi ElmaShekerim
1 aylık squat programım bitti bende bittim tabi oyyy ölüyorum ha
birazdan fotoğraf çekip koyarım bi bakınarkadaşım olmayanlar ekleyip görebilir
lazkızı etkisini gördüm ama benöyle ayan beyan bi popo olmasada eskisinden çoooook daha iyi çok şükür
cornella başla başla güzel etkili bi spor
cnm sen hangı sporları yapıyorsun da böyle kısa sürede toparladın?
ben 2 haftadır plates yapıyorum canım bu hafta sadece plates ve squat yaptım ama pazartesiden itibaren yeni program yaptım onları yapıcam
ebru şallıyla plates
tiffanynin 3 videosu (önceki sayfalarda linkleri verdim)
bide squatın çömelip zıplamalı olanını deniycem
iyi akşamlar kızlar...............
ben bugun
50 dk Nivea body cd sını + 50 squat
bu arada bu squat benı bıtırdı çok zormuş....direk bele baskı verıyor.......
ben bugun
belini dik tutuyorsun değil mi? benim belim hiç ağrımadı hep bacaklarım ağrıdı :26:
Ben bugun sabah 7 dk tiffanynin bikini abs videosunu yaptım, sonra sizden kıskandım squata basladım1. gun olarak 50 tane yaptım
ogleden sonra jillian 30 day shredin 1. levelını yaptım, aksamda 2. levelına basladım.
Dünün acısını cıkarttım özetle
Corenella Squatta belin agrıdıysa muhtemelen hareketi hatalı yapmıssındır. Poponu dısa dogru yuvarlayabildigin kadar yuvarlayıp, o sekilde dene. Eger hala cok agrın varsa belinde hassasiyet olabilir bi doktora falan görün ondan sonra spor yap. Spor yapıcam derken sağlıgından olup spordan da iyice soguma
elmaşekeri o göbegı nasıl yaptın hemen söylesüper olmuş yaa...benım göbeği yerlerden toplucam yakında....bende midede var işin kötüsü......
ne kadar sürede o hale geldi......:26:
Elmasekerim o kemiklerden bnde de var. Suan gobegm varkn pek belli degil ama icime cekince cikiyo. Gobkli olmaktansa kemkli olmayi tetch ederimmm benn :* :* :*
O yuzdn takma yapimiz bu
Selamlar, birlikten kuvvet dogar buna kesinlikle inaniyorum spor yaparken illaki paylasimda bulunmak insani motive ediyor.
Bende bu nedenle gruba katilmak istiyorum. 5 kilo fazlam var, yaglari eritmenin tek yolu spordan geciyor
birazcik hareket etmek lazim
Bi ara leslie ile 5 mile basladim ama SIKICI geldigi icin biraktim.
Simdi slim 6,start it up düsünüyorum
Bugunku toplam sporum :
Tiffany 3 videosu
slim in 6 six-pack
250 squat
10 dk kosu bandi 90 kalori
15 dk bisiklet 70 kalori
ic bacak icin bi alet vardi 20 kg agirlikla 50 tane onu yaptim
kalca icinde bi alet vardi 20 kg agirlikkla 50 tane yaptim
120 mekik cektim
50 tane 1 er kg dambillarla kol calistim
yine 1 er kglik dambillarla 30 tane felan gogus calistim
ben bugun
18 subatta basladim canim suana kadar böyle oldu ama bende ilk göbekten gitti.. nerden yag gidecegini vücut karar kendisi verdigi icin benim yaptigin sporu sen yapsaydin belkide kalcadan daha cok verirdin.. yani genler, hormonlar ve yag hücreleri karar veriyor buna..
bende de hala elime geliyor biseyler (yaglar), yani bende tam düz degilim ama o kemikler simdiden görününce cok sasirdim, sonucta daha tam olarak istedigim incellikte degilim ve simdiden böyleyse, sonrasinda acaba dahada siritirmi diye korkuyorum :/
hosgeldin canim :) burda fazlasiyla motivasyon bulabileceginden emin olabilirsin
slim in 6'i bende yaptim 1 sene önce ve cok faydasini görmüstüm, yarisinda biraktigim halde yinede baya sikilasmistim. bence denemeye deger
masallah canim Allah bozmasin motivasyonu :)) ne güzel spor yapmissin öyle
canim senin bel fitigin oldugundan dolayi bence yapma bu hareketi, sonucta belide kullaniyor bu harekette, tek bi hatada sana zarar verebilir..