Sözlümle Çıkmazdayız

Miyotonik distrofi otozomal dominant yazıyor? Anne veya babasında olması şart öyle olursa. Ama becker de dediğiniz gibi tam diyemiyorum ama duchenne kadar erken başlamıyor diye bir ihtimal düşündüm.

taşıyıcı bir kan hastalığım var. nerdeyse her insanda olan bir hastalık ama yine de bekarken partnerlerime bilgi verirdim. bunu öğrenip benden ayrılan cahiller bile oldu ama ben ciddiye alıp bir sonraki ilişkilerimde bilgi vermeye devam ettim. eşim sorun değil dedi olasılıkları araştırdık. onu da teste soktuk. zaten bağışıklığı varmış dediler. konu kapandı. bu konuların gizlenmesini kötü niyetli buluyorum

Miyotonik distrofi otozomal dominant yazıyor? Anne veya babasında olması şart öyle olursa. Ama becker de dediğiniz gibi tam diyemiyorum ama duchenne kadar erken başlamıyor diye bir ihtimal düşündüm.
Evet olmalı, nesilden nesile kötüleşerek aktarılan bir hastalık olduğu için anne babalarda belli olmayabiliyormuş. Belki olsa da bilmem mümkün değil. Çocuk olsa doğuştan olma ihtimali bile var ama. Gittikçe kötüleşiyor

Hayatımda gördüğüm en büyük manipülatörlerden biriyle nişanlısınız. Sırf şu cümleleri için nişanı atardım.

bence devam etme bu adamla. tavri hic hos degil. sen kendini dusunmezsen kimse dusunmez. eger evlenseydiniz, ve sonra hastaligi olsaydi, hstalikta saglikta soz verdigin icin yaninda ol derdim. ama genc kizsin, bekarsin ve hic bir seye mecbur degilsin. bu ulkede zaten kadinlar cok eziliyor, kendini koruman gerek. kirik dokmeden saygili bir sekilde bitirmeye calis bence

canim kendini sorgulama, hepsi hastaligi biliyor senden gizliyorlar. aksi olma ihtimali cok dusuk

Biyokimya ya da mikrobiyoloji uzmanı ise zaten TUS la olunuyor. Yani uzman doktor oluyorlar.

Dun gece yazdığım yorumu okumadınız varsayıyorum.Tc kimlik no sunu biliyosanız bir dr.arkadaştan, tanıdığınızdan rica edin sistemden tıbbi dökümünü görüyolar.Bunu hak ihlali olarak görmeyin lütfen hayati bir durum sözkonusu.

Doğru bir hareket olmadığını düşünmüştüm ama dün bugün son yaşadıklarımdan sonra mantıklı gelmeye başladı maalesef. En büyük sıkıntı tabi tc numarasını bilmiyor olmam

Doğru bir hareket olmadığını düşünmüştüm ama dün bugün son yaşadıklarımdan sonra mantıklı gelmeye başladı maalesef. En büyük sıkıntı tabi tc numarasını bilmiyor olmam
Yani onuda buluştugunuzda firsat yakaladıgınız an cüzdanına falan bakacaksınız artık bilemiyorum.

Bilip de soylemiyor olabilie mi?

Kızın ailesi de garip. Problem neymiş diye merak eder? Yok onlar da kızı baskiliyor.

Muhtemelen doktora daha önce gitmiştir ama sana söylemiyordur

Kesinlikle bilip de söylemiyorlar
Fotodan belli oluyorsa
Çocuk laf ebeliği yapıyorsa bilerek saklıyor
Keşke o da daha dürüst olsaydı böyle bir hastalık var ama doktora gidiyorum vs tabi şöyle riskler var vs anlatmalıydı

Behçet hastalığı mı? Öyleyse gerçekten tedavisi olmayan birşey Allah şifa versin... Belki de gittiler biliyorlar çözüm olmadığı için yok sayıp hayatlarına devam ediyorlar diye düşündüm ben.
Ama behçette dönem atakları oluyor bir sene içinde illa olmuştur farkederdin diye düşünüyorum
İçini karartmak istemem ama uzaktann akrabamız var seneler oluyor bu olalı tabi ama örnek vermek istedim..
Oğullarının kanser olduğunu öğreniyorlar yinede biriyle evlendiriyorlar evlendiği kişiden bunu saklıyorlar
Bi süre sonra ölüyor tabi
Kadın hamile başına kalıyor ortada...
( ailesiyle ortada kalmasını mecaz olarak kullandım ama sonuç olarak kocası ölüyor)
Yani bazen aileler böyle şeyleri saklayabiliyor demek ki

Kandırılıyorsan eğer gitmek senin hakkın.. Bile bile inan kendini yakma, orta bir yalan var sana söylenmeyen gizlenen birşey var bu çok önemli hayati birşey kimse seni suçlayamaz

Bunu yaparsanız ve sözlünüz öğrenirse size yardım eden kişilerin başı derde girer yalnız. Kanun dışı tavsiyeleri dikkate almayın lütfen. Hakkınız yok kimseyi işinden etmeye soruşturma geçirtmeye. Sözlünüz şikayet etse, iznim onayım olmadan kişisel mahrem bilgilerime bakılmış deyip şikayetçi olsa ne yapacaksınız?

Hastadan habersiz e nabıza bakılması suç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…