Sözlümle Çıkmazdayız

Doğru haklısınız Dediğim gibi doğru bulmuyorum zaten, yapabileceğim bişey değil aslında ama artık çok yoruldum kafam karıştı sanırım. Teşekkürler..

Yani geçiştirmesi, son günlerde bana söyledikleri zaten bende de olayın üstünü kapatmaya çalışıyor algısı yarattı. Normalde birkaç hafta içinde tanışma-isteme planlamıştık, onları askıya aldım şuan. Buna da çok karşı çıktı başta dediğim gibi. “O ayrı bu ayrı, bilsen devam etmeyecek misin zaten” gibi veya en son “bişey olmadığını devam edeceksen ben sırtımı yaslayıp yaslayamayacağımı nereden bileceğim” gibi. Sonunda ertelemeyi kabul etti, doktora da gideceğini söyledi ama zaten bir süredir gideceğini söylüyor, bir aksiyon yok

Ayrıl, yorulma, erteleyip duracak çünkü. Ya da 'sen bana güvenmiyorsun, suçluymuşum gibi davranıyorsun' diye manipüle ederek kendisi terkedecek. Evlenecek insanların birbirine karşı tavrı düz olmalı, laf oyunları yapmamalılar. Hatta doktora beraber gitmelisiniz ama bu adam bunların hiçbirini yapmayacak. Seni suçlu çıkararak ayrılacak. Damın önüne zaman koy, şu tarihe kadar ramdevularını alıp başlamazsan bu iş biter, içinde sor olan ilişkide ben yokum de. Çek restini. Kimseyi anası ona bakmak zorunda kalsın diye doğurmadı.

Bence enabizi doktorlara kapalı olabilir, zaten defoult olarak kapalı oluyor ve eğer isterseniz yalnızca muayene eden hekim, sağlık bakanlığindaki tüm hekimler ya da hiçbiri şeklinde ayarlama yapabiliyorsunuz. Muhtemelen de kapalıdır nişanlınizin bilgileri doktor erişimlerine. Ayrıca hangi hekim bakiarsa bu bilgilere bildirim olarak geliyor hastaya haberiniz olsun.

önce doktor bakıp sonra hastaya bildirim mi geliyor emin değilim
mesela geçen ben ilaç yazdırmak için -raporum olan bir ilaç- uzman hekime gittim
ve hekim önceden yazılmış ilacın dozunu sordu

bu arada başka bir hekim yanlış formunu yazmış da doğru formu yazdırmak için gitmiştim

bana sordu 500lüktü kullandığım dedi
yine de emin olalım, ne yazılmış bakalım zaten 1 ker yanlış yazılmış bi daha yanlışlık olmasın dedi

bana hemen o an bir kod geldi telefona bilgi paylaşımı için onaylıyormusunuz diye ben kodu doktora verdim de eski ilacı gördü

Zaten enabızına bakmak gibi bir yola başvurmam durumunda o ilişkinin devam etmesi ne kadar sağlıklıdır. Buradaki en büyük sorun aslında bana karşı tam olarak açık olmadığını hissetmem. Yine diyorum açık olmamak değil de inanılmaz bir rahatlıktır belki, bu da büyük bir sıkıntı değil mi

Her koşulda iki kişinin de hayatını etkileyecek bir konuda gevşek davranmak, bir şeyleri saklamak ya da ertelemek büyük sıkıntı. Sizin içinizi ferahlatacak bir hareket yapmazsa kesinlikle ayrılın.

Her koşulda iki kişinin de hayatını etkileyecek bir konuda gevşek davranmak, bir şeyleri saklamak ya da ertelemek büyük sıkıntı. Sizin içinizi ferahlatacak bir hareket yapmazsa kesinlikle ayrılın.
Evet kararım o yönde. Takip etmeyi veya zorlamayı da bıraktım. Zaten tüm tanışma isteme vesaire süreçleri askıya aldık. Bundan sonra bir adım atmak isterse atar, istemezse atmaz ben yoruldum takip etmekten, benim sorumluluğum olmamalı bu. Belli bir süre içinde hala adım atmıyorsa da yoluma bakmam en doğrusu olacak. Çok acı çekiyordum (hala çekiyorum) fakat biraz mantıklı bakabilmeye başladım..

Çok iyi düşünün MS hastalığı baya ağır bir hastalık,2 tanıdığım var ve biri tekerlekli sandalye kullanıyo artık, diğerininde ilk tanıdığımda denge problemi vardı ama şu an dahada ağırlaştı yürüyemiyecek durumda...Allah tüm hastalara şifa versin

Ayağındaki rahatsizlik pev olabilir mi. Benim eşimde de vardı ve ben başından beri biliyordum. Hatta her hamileliğimde doktorlara belirttik cocukta da olabilir diye.

Doğru bir hareket olmadığını düşünmüştüm ama dün bugün son yaşadıklarımdan sonra mantıklı gelmeye başladı maalesef. En büyük sıkıntı tabi tc numarasını bilmiyor olmam
Bence isteyin. Kafanızda soru işaretleri olduğunu, yanında evlilik bilgilerinden sağlığa herşeye bakacaginizi söyleyin. O da yanınızda dursun açın bakın.

Ayağındaki rahatsizlik pev olabilir mi. Benim eşimde de vardı ve ben başından beri biliyordum. Hatta her hamileliğimde doktorlara belirttik cocukta da olabilir diye.
Evet olabilir fakat öyleyse çocuklukta tedavi edilmiş. Böyle olsa bana direk söyleyebilirdi, bunda bişey yok, çözümü olmayan bir durum değil, ben bunu asla sorun etmezdim. Dediğim gibi sadece ayakta da değil problem, o yüzden bilmiyorum

Doğru bir hareket olmadığını düşünmüştüm ama dün bugün son yaşadıklarımdan sonra mantıklı gelmeye başladı maalesef. En büyük sıkıntı tabi tc numarasını bilmiyor olmam
Siz dürüstlük abidesi olarak o doğru değil, bu etik değil derken adam sizi resmen kandırıp, manipüle edip bedava bakıcı olmanızı sağlama yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Silkelenin ve kendinize gelin.
Nişanlı ve ailesi çok bilmiş ve tehlikeli.
Hastalığını hepsi biliyor ve sizden saklayarak oldu bittiye getirmeye çalışıyor. Onlar kendilerini düşünüyor siz de kendinizi düşünün.

Yok onlar problem neymiş diye bastırıyor şuan. Bana kızdıkları nokta neden daha önce üstüne gitmediğim oldu. O da benim cahilliğim zaten dediğim gibi.
Daha önce üzerinde durmadınız diye hayatını mı mahvedeksiniz? Buna aileniz de razı mı yani?
Nişanlılık tanıma evresi değil mi? Nişanlınızın yalancı, çıkarcı ve bencil olduğunu göstermiyor mu bu olay?
Neyse hayat sizin. Nasıl istiyorsanız öyle yapın

Ben de diğer hanımlar gibi bildiğini ve sakladığını düşünüyorum ne yazık ki. Hepimizin çeşitli rahatsızlıkları var büyük ya da küçük bunları hayatımıza giren insanlarla paylaşmamız gerekiyor. Böyle bir rahatsızlığı saklayan birinin güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Bence uzatmadan ayrılmanız en doğrusu.

Burda daha evvel ruhsal hastalığını gizleyen birini çocuğa rağmen boşamıştı bir üye. Sırf damgalanırım, evlenmeye kimseyi ikna edemem diye doktora gitmiyorlar. Evlendikten, çocuğu da yaptıktan sonra doktorlara koşar artık.

Doktora götürürseniz geçmiş kayıtlardan defalarca gittikleri, hastalığın ileri bir seyirde olduğunu göreceksiniz, o yüzden kolay ikna olmayacaklar buna. Kandırılıyorsunuz açın gözünüzü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…