Söz Kesimi Söz alışverişi yardım ..!!

dev hello kitty balonu buldum açar açmaz ve sadece 1,32 dolar... iyi aklıma getirdin bu siteyi çok teşekkürler.

Canim o bahsettigin hello kitty balonu guzel olabilir ama o balonlarin havada kalmasi icin helium gazi lazim. Turkiyede nerde bulursun onu bilmiyorum. Hastanede calisan bi tandigin varsa yararli olabilir tabi, hastanede vardir helium gazi.
Dolari ayarlardan tlye cevir yoksa odeme yapamazsin. Ayrica o siteyle ilk kez tanistiysan biraz zorlana bilirsin. Ingilizceye hakim olmak gerekiyor. Bazi saticilar resimden cok farklli urunler yollayabiliyor yada cok gec yolluyor( ortalama bekleme suresi zaten 2 ila 3 haftadir o sitede ama bazen cok daha uzun surebiliyor, o durumda saticiyla ilestime gecmek gerek, guvenilir saticilar bulmak onemli).
Eger lazimsa yardimci olurum ben, gerek duyarsan yaz sen bana.

sözü ve nişanı aynı gun yapsanız, kucuk kutular var ıclerıne badem sekerı koyun tullerle susleyın uzerıne soz tarıhınız ve adınızın yazdıgı ufak etıketler yapıp yapıstırın...
evde olacak sanırım sözünüz o nedenle normal bır makyaj ve abartıya kacmayan kıyafetınize uygun bır sac yaptırın ve manıkur eksık olmasın...
ıkramlık olarak kuru pasta tarzı aperatıf seyler yapın yada bır yere sıparıs verın hazır alın, yanına da cay yada soguk mesrubat ıkram edersınız..
kımseyı de karıstırmayın sız nasıl mutlu ısenız o sekılde bır organızasyon yapın..

sözü bu kadar büyütünce nişandan soğudum açıkçası ama büyük olursa nişan yapmam diyorum ailem illa yap diyor nişan olmadan olmaz diyor :S
annen içinde kalmış şeylerin bin mislini senin üstünden yaşamak istiyor bence.. bu nasıl bi hazırlık nasıl gereksiz bi masraftır bu kadar aç susuz insan varken..
benim bildiğim bi isteme söz beraber olur bi de durum müsaitse nişan olur.. her birini düğün gibi yapmak nedir ya. bence büyük görgüsüzlük..

asla etrafındakileri eğlendirmek için bir şey yapma. çünkü asla memnun edemezsin. sen ve sevgilin kendinize bakın güzel olun gerisi mühim değil

canım benmde bu hafta sonu sözüm var ben de senin kadar detaycı sayılırım
ben yaptıklarımı yazayım sana da fikir olur
ben fuşya bi elbise aldım dizüstü ve boğazlı
o yüzden tüm konseptimi fuşya seçtim. (boğazlı olmasının nedeni kahve ikramında sıkıntı yaşamamak)
minik kahve kavanozları hazırladım hediyelik fuşya süsleme yaptım
yüzük tepsimi kendim yaptım fuşya süsleme ile
damat kahvesi için bakır fincan seti aldım ve onuda fuşya çiçeklerle süsledim
haliyle fuşya ve beyaz ponponlar aldım
bir de fotoğraflı bi tepsi yaptım damat kahvesi için
bi pastaneye pasta yaptırıyorum kendimde yarın minik lokumlar hazırlıayacağım şeker hamurlu. yüzüklkerimizi gümüş aldık biz nişanda değiştireceğiz hatıra kasın istedik. detaylı fotoğrafta atabilirim :)
çok bi harcama da yapmadım bunlar için

profesyonel saç makyaj 200 tlymiş, hayatta vermem,o paraya ben çeyizimin önemli bir eksiğini tamamlarım. benim bir tanıdığım iki sene evvel sözünde kotondan 20 liraya aldığı elbiseyi giydi, saçını mahalle kuaforunde 7 tl ye fonletti, makyajını evde kendi yaptı ve çok tatlı çok da alımlı olmuştu. zaten insan eger mutluysa, ne giyse pırıl pırıl parlar. bu kadar detaylarda boğulup da o gününüzü zehir etmeyin. mutluluklar dilerim.

uzun zamandır girmiyordum teşekkür ederim yorumunuz yol gösterici oldu. bende beyaz örtü üstüne mavi keçe den bir örtü gibi bir ey serdim tabaklar mavi mavi çiçek detaylı bir pasta ve mavi hamurlu kurabiyeler yaptım söz günü kuaför işini de son anda yetiştirdim çok teşekkür ederim

Evet eminonunden bol çeşit var ama internetten almak daha hesaplı. Hem eminonunden hem netten alışveriş yapıyorum 3 yıldır işin içindeyim interneti tercih ederim.
evet ben eminönünden beyaz kapaklı küçük şişeleri tanesi 80 kuruş a aldım hemde 35 adet verdiğiniz rakamlar daha uygunmuş

evet canım bende nişan da kararsızdım ama ailem istediği için bir nevi yapıyorum salondu elbise kuaför araba kiralama derken baya masraflı olucak :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…