- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 30
- Konu Sahibi Asena hilal
-
dev hello kitty balonu buldum açar açmaz ve sadece 1,32 dolar... iyi aklıma getirdin bu siteyi çok teşekkürler.
sözü ve nişanı aynı gun yapsanız, kucuk kutular var ıclerıne badem sekerı koyun tullerle susleyın uzerıne soz tarıhınız ve adınızın yazdıgı ufak etıketler yapıp yapıstırın...Selam KK üyeleri ;
Malum söz hazırlıklarımız devam ediyor . Söz elbise ve ayakkabımı araştırmam bulmam bir hafta sürdü. Sonra ailelerle alınır dediler aileleri yanıma alıp son kalanı aldım .Annem her şeye çok karışıyor .Karıştırmak istemediğim de alınıyor darılıyor.
Sözü haftaya yapmak istiyorum ama sanırım yetişmeyecek
Sorun şu : söz için küçük hediyelikler almak istiyorum pasta ve masa düzeni elbisemle uyumlu olsun istiyorum kurabiyeler yaptırmak istiyorum.Bir organizasyona ihtiyacım var ama nereden alınır kaça yaparlar bilemiyorum bütçem kısıtlıkendim alıp yapsam diyorum nerede satılır bilemiyorum bir fikriniz var mı
ikinci olarak :
Nişan yapıp yapmamakta kararsızım 28 mayıs tanışma yıldönümünde olsun istiyorum ama çevremdekiler hep dolmuş ben karar verene kadar .Bir yandan kız kardeşim ben de evleneceğim acele et diyor ağırdan alıyorum galiba . Söz için organizasyon yapan bildiğiniz bir firma var mıdır ortalama fiyat nedir Farklı fikirleriniz var mı dır. Makyajımı kardeşim profesyonel makyaj yaptır diyor evde olacağı için normal makyaj istiyorum acaba kötü mü olur yaptıran var mı tavsiyeniz nedir .Profesyonel makyaj olunca saç makyaj 200 tl diyorlar bana yüksek geliyor. Aile de herkes benim söz günümü konuşuyor sürekli konuları bu ve hep eleştiriyor ve karışıyorlar yönlendiriyorlar. Bende de kontrol bozukluğu var sanırım Bir çok sorunumu aştım ama ruh sağlığım tekrar bozulacak sanırım .Kendim malzemeler alıp hazırlamak istiyorum vaktim de var ama nereden ne alınır ne yapılır bilen tecrübe eden sözlü nişanlı evli arkadaşlar Fikirlerinize ihtiyacım var .Okuduğunuz için teşekkür ederim. Tüm fikirlere açığım .Alışveriş mekanı olarak ben İstanbul Avrupa yakasındayım
annen içinde kalmış şeylerin bin mislini senin üstünden yaşamak istiyor bence.. bu nasıl bi hazırlık nasıl gereksiz bi masraftır bu kadar aç susuz insan varken..sözü bu kadar büyütünce nişandan soğudum açıkçası ama büyük olursa nişan yapmam diyorum ailem illa yap diyor nişan olmadan olmaz diyor :S
Evet eminonunden bol çeşit var ama internetten almak daha hesaplı. Hem eminonunden hem netten alışveriş yapıyorum 3 yıldır işin içindeyim interneti tercih ederim.Tabiki de Eminönü en rahat herşeyi bulabileceğin yer
uzun zamandır girmiyordum teşekkür ederim yorumunuz yol gösterici oldu. bende beyaz örtü üstüne mavi keçe den bir örtü gibi bir ey serdim tabaklar mavi mavi çiçek detaylı bir pasta ve mavi hamurlu kurabiyeler yaptım söz günü kuaför işini de son anda yetiştirdim çok teşekkür ederimCanım ben Nisan söz doğum günü Vs organizasyonu yapıyorum. Sana yardımcı olayım. Evet söz için baya abartmışım ama içi de olan oysa yap hevesin kalmasın.
Öncelikle pastayı halletmek lazım. Butik pasta ve kurabiye yapıyorum istersen özelden tarif verebilirim elin biraz el işlerine inceliği yakınsa yaparsın pastanın ve kurabiyeni. Bunun dışında istanbulda ikamet ediyorsan eminonunden alışveriş yapabilirsiniz. Ama dersen ki vaktim yok. Internette sık sık alışveriş yaptığım sitelerin adını özelden yapabilirim. Küçük hediyelikler dağıtmak istiyorum demişsin minik 20 CC lik kolonyalı çok güzel oluyor kızımın doğumunda kendime yapmıştım ayrıca bir kaç Nisan ve söz için de yaptım. Şişeleri tanesi 40-50 kuruşa netten alabilirsin mantarlı şişeler. İçine elbisenin renginde kolonya koyar yine netten aldığın kurdele ve minik kagit çiçeklerle süslersin. İkramları ve pastanın olduğu masaya beyazaman bir örtü ser üstüne konseptine uygun objeler yerleştir. Masanın bulunduğu duvara daire şeklinde kağıt fenerleri var nette de bulabilirsin ikeada da var. Yine konsept renklerde olanlarını duvara yapistirabilirsin. Pelerin kağıttan istediğin renklerde pompa lar yapıp onları masadan sarkitabilirsin. Sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum. Tatlı telaslar bunlar.
evet ben eminönünden beyaz kapaklı küçük şişeleri tanesi 80 kuruş a aldım hemde 35 adet verdiğiniz rakamlar daha uygunmuşEvet eminonunden bol çeşit var ama internetten almak daha hesaplı. Hem eminonunden hem netten alışveriş yapıyorum 3 yıldır işin içindeyim interneti tercih ederim.
evet canım bende nişan da kararsızdım ama ailem istediği için bir nevi yapıyorum salondu elbise kuaför araba kiralama derken baya masraflı olucak :/annen içinde kalmış şeylerin bin mislini senin üstünden yaşamak istiyor bence.. bu nasıl bi hazırlık nasıl gereksiz bi masraftır bu kadar aç susuz insan varken..
benim bildiğim bi isteme söz beraber olur bi de durum müsaitse nişan olur.. her birini düğün gibi yapmak nedir ya. bence büyük görgüsüzlük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?