Söz Kesimi Söz alışverişi yardım ..!!

Cam kavanozlar, pastayi kendin yapicaksan uzerine alman gereken harf figurleri ve kurabiye icinde lazim seyleri nerden alicagini biliyorum. Ama ordan en az 2 hafta kargoyu hesapla. Hatta 3 hafta. Aliexpress.com da herseyi cok ucuza kapata bilirdin. Bi bakyim hizli kargo vardi galiba.
Sana geri donus yaparim ben.

Gittim baktim o bahsettigim aliexpress sitesine ve hizli kargoyada, sen o isi unut.
Hizli kargo 45 eurodan basliyor.
Keske daha onceden acsaydin konuyu, seni yonlendirirdim o sitede, ben cok alis vrris yaptim hersey cok ucuz.

Sizinki ne güzel olmuş oyle bende nasip olursa sadece aileler arasinda olsun isterim ama bizim kucucuk evde 50 60 kisilik söz yapılıyor ve insan hicbirsey anlamiyor

Pasta borek yaptim dediniz ya oyle kulaga hos geliyor ki ben pasta borek yapmak istesem o kadar insana ne yapicam nasil yapicam diye dertlenirdim

Gittim baktim o bahsettigim aliexpress sitesine ve hizli kargoyada, sen o isi unut.
Keske daha onceden acsaydin konuyu, seni yonlendirirdim o sitede, ben cok alis vrris yaptim hersey cok ucuz.
Aslında kendim de yaparım da riske girmeden pasta ve kurabiyelikleri sipariş vereyim diye düşünüyordum .Daha önce de hazırlıklarım vardı da bunalınca buraya biraz geç döktüm içimi çok güzel yönlendirmeler aldım buradan sana da teşekkür ederim canım siteye bakıcam şimdi zaten yetişmeyecek iki hafta sonra olur büyük ihtimal

ya yanlış anlamada kardeşine koptum ya ben evlencem diyomuş:)

Sen sözü böyle yaparsan nişan da gelinlik giyersin artık
Aslında çok büyük değil pasta kurabiye masadaki örtü ve peçeteler uyumlu bir de söz için çerçeveler oluyormuş öyle düşünüyorum ama nereden nasıl başlayacağım nereden alacağım bilemedim bir kaç resim atacağım nette gördüm çok güzel

ya yanlış anlamada kardeşine koptum ya ben evlencem diyomuş:)
:) benim ki aniden oldu isteme durumu yani :) onun 10 benim 6 yıllık ilişkim var benden önce gitmek istemiyor ama acele et diyor arada bir sağolsun
6 ay arayla evleneceğiz ailenin maddi durumu da tabi zorlanıyor ben ne kadar erken evlenirsem ona o kadar çok yardım edecek ailem

Bakın bazı söz örnekleri böyle kendi yapabildiklerimin de fotoğrafını paylaşacağım

Eklentiler

• DSC03966.JPG
    68 KB · Görüntüleme: 284
  • indir.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 121
  • ...jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 153
  • images.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 111
  • 5ecaa7c7-c549-4bbe-8f3b-4e43894b4ab2.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 187
  • 57603dcbbfb9c8364eb4eaf456295d40.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 458
bunların da söz hediyelikleri olarak çok çeşidi var kendim kavanozlar alıp süsleyeceğim daha ucuz olur

Eklentiler

• 917582_1029167503823776_725162484_n.jpg
    133,6 KB · Görüntüleme: 116
Sozde bu kadar abartmak sey oluyor bence. Bi tuhaf yani. Son bir kac asirdir bu ani bekliyormusta anca gelmis gibi.

Canım ben Nisan söz doğum günü Vs organizasyonu yapıyorum. Sana yardımcı olayım. Evet söz için baya abartmışım ama içi de olan oysa yap hevesin kalmasın.
Öncelikle pastayı halletmek lazım. Butik pasta ve kurabiye yapıyorum istersen özelden tarif verebilirim elin biraz el işlerine inceliği yakınsa yaparsın pastanın ve kurabiyeni. Bunun dışında istanbulda ikamet ediyorsan eminonunden alışveriş yapabilirsiniz. Ama dersen ki vaktim yok. Internette sık sık alışveriş yaptığım sitelerin adını özelden yapabilirim. Küçük hediyelikler dağıtmak istiyorum demişsin minik 20 CC lik kolonyalı çok güzel oluyor kızımın doğumunda kendime yapmıştım ayrıca bir kaç Nisan ve söz için de yaptım. Şişeleri tanesi 40-50 kuruşa netten alabilirsin mantarlı şişeler. İçine elbisenin renginde kolonya koyar yine netten aldığın kurdele ve minik kagit çiçeklerle süslersin. İkramları ve pastanın olduğu masaya beyazaman bir örtü ser üstüne konseptine uygun objeler yerleştir. Masanın bulunduğu duvara daire şeklinde kağıt fenerleri var nette de bulabilirsin ikeada da var. Yine konsept renklerde olanlarını duvara yapistirabilirsin. Pelerin kağıttan istediğin renklerde pompa lar yapıp onları masadan sarkitabilirsin. Sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum. Tatlı telaslar bunlar.

inşallah herşey istediğin gibi olur canım. stres yapma. tüm bu güzellikleri düğüne saklayabilirsin mese

Benimde nişanım 1 ay önce oldu bende söz nişan isteme aynı gün yapanlardanım. Kıyafetimiz mor seçmiştim. Organizasyonu herşeyi kendim yaptım canım mesela kapılara pembe ve mor tüllerden ponpon yapıp takmıştım. Dış kapıya mor tülle bir kapı süsü yaptım çokta basit yani mor kolonyalar yaptım masamı pudra beyaz süsledim. Baş harflerimizin olduğu metalik gri balonlar almıştım. Böyle şeyler yapabilirsin çokta maliyetli değil ama biraz zamanın kısıtlı kalmış hem nişan yapıcaksan sözü fazla abartma. He bu arada bak kahve dağıtabilirsin sözünde ben bi ara düşünmüştüm mantar tıpalı şişelere kahve doldur sticker yapıştır bitti gitti :)

Beni yönlendirin arkadaşlar benim çok zamanım var kızımın doğum gününü yapıcam temmuz a... 1. yaş doğum günümüz geçen yıl ramazan dolayısıyla istediğim gibi olamadı maalesef... 2. için çok güzel olmasını istiyorum o yüzden... Şimdiden tabak çanak aksesuar balon süs ne varsa hazırlamak istiyorumm

Dedigim gibi aliexpress.com dan cok hesapli alisveris yapabilirsin canim. Dilersen yeni bi konu ac daha fazla fikir edinirsin. Simdilik mesela sana soyle bi masa oneriyim. Bayildim ben..
Tul aliyosun ve masayi susluyosun. Ve birisi yapmis gordum cok cok begendim; tam ayni tulden kizina etek yapiyor. Cokta basit. Resim atiyorum. Dedigin tabak canagida cok rahat bulursun o sitede. Bi goz gezdir sen.

dev hello kitty balonu buldum açar açmaz ve sadece 1,32 dolar... iyi aklıma getirdin bu siteyi çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…