• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz alışverişi yardım ..!!

Söz de küçük cam kavonozda hediyelik dağıtmak istiyorum elbise rengimi bulunduran bir pasta üstünde sevgilimle isimlerimiz yazılı kurabiyeler bu şekilde çok masraf olmaz diye düşündüm ama nişan da zaten takılar masrafı karşılasın yeter diyorum nişan olunca takı oluor biraz o yüzden dış çekim yaptırırım diyorum . Bir defa oluyor en güzeli olsun diyorlar bende öyle düşünüyorum sizin gbi sonra pişman olursun diyorlar zaten kararsızım iyice kafam karışıyor ailem den dolayı

Cam kavanozlar, pastayi kendin yapicaksan uzerine alman gereken harf figurleri ve kurabiye icinde lazim seyleri nerden alicagini biliyorum. Ama ordan en az 2 hafta kargoyu hesapla. Hatta 3 hafta. Aliexpress.com da herseyi cok ucuza kapata bilirdin. Bi bakyim hizli kargo vardi galiba.
Sana geri donus yaparim ben.

Gittim baktim o bahsettigim aliexpress sitesine ve hizli kargoyada, sen o isi unut.
Hizli kargo 45 eurodan basliyor.
Keske daha onceden acsaydin konuyu, seni yonlendirirdim o sitede, ben cok alis vrris yaptim hersey cok ucuz.

Alt tarafı söz yahu ne kadar büyütmüşsün :KK57: düğünde bu kadar telaşım olmadı benim. Gece 11 de sevgilimle telefonda konuştuk yarın yapsak mı sözü çıksın aradan dedik ikiye ayrılıp aileleri ikna ettik 12 de söze karar vermiştik. Sabah kalktım 3-5 çeşit pasta börek aldım, arkadaşımın düğünü için aldığım elbiseyi giyip saçıma da maşa yaptım oldu bitti.

Ayrıntılara bu kadar takılma benim önerim. Ama organizasyon istiyorsan da yaşadığın yerdekiler ile görüşmen lazım her şehir her semt farklı malum

Sizinki ne güzel olmuş oyle bende nasip olursa sadece aileler arasinda olsun isterim ama bizim kucucuk evde 50 60 kisilik söz yapılıyor ve insan hicbirsey anlamiyor

Pasta borek yaptim dediniz ya oyle kulaga hos geliyor ki ben pasta borek yapmak istesem o kadar insana ne yapicam nasil yapicam diye dertlenirdim

Gittim baktim o bahsettigim aliexpress sitesine ve hizli kargoyada, sen o isi unut.
Keske daha onceden acsaydin konuyu, seni yonlendirirdim o sitede, ben cok alis vrris yaptim hersey cok ucuz.
Aslında kendim de yaparım da riske girmeden pasta ve kurabiyelikleri sipariş vereyim diye düşünüyordum .Daha önce de hazırlıklarım vardı da bunalınca buraya biraz geç döktüm içimi çok güzel yönlendirmeler aldım buradan sana da teşekkür ederim canım siteye bakıcam şimdi zaten yetişmeyecek iki hafta sonra olur büyük ihtimal

Selam KK üyeleri ;
Malum söz hazırlıklarımız devam ediyor . Söz elbise ve ayakkabımı araştırmam bulmam bir hafta sürdü. Sonra ailelerle alınır dediler aileleri yanıma alıp son kalanı aldım .Annem her şeye çok karışıyor .Karıştırmak istemediğim de alınıyor darılıyor.
Sözü haftaya yapmak istiyorum ama sanırım yetişmeyecek
Sorun şu : söz için küçük hediyelikler almak istiyorum pasta ve masa düzeni elbisemle uyumlu olsun istiyorum kurabiyeler yaptırmak istiyorum.Bir organizasyona ihtiyacım var ama nereden alınır kaça yaparlar bilemiyorum bütçem kısıtlıkendim alıp yapsam diyorum nerede satılır bilemiyorum bir fikriniz var mı
ikinci olarak :
Nişan yapıp yapmamakta kararsızım 28 mayıs tanışma yıldönümünde olsun istiyorum ama çevremdekiler hep dolmuş ben karar verene kadar .Bir yandan kız kardeşim ben de evleneceğim acele et diyor ağırdan alıyorum galiba . Söz için organizasyon yapan bildiğiniz bir firma var mıdır ortalama fiyat nedir Farklı fikirleriniz var mı dır. Makyajımı kardeşim profesyonel makyaj yaptır diyor evde olacağı için normal makyaj istiyorum acaba kötü mü olur yaptıran var mı tavsiyeniz nedir .Profesyonel makyaj olunca saç makyaj 200 tl diyorlar bana yüksek geliyor. Aile de herkes benim söz günümü konuşuyor sürekli konuları bu ve hep eleştiriyor ve karışıyorlar yönlendiriyorlar. Bende de kontrol bozukluğu var sanırım Bir çok sorunumu aştım ama ruh sağlığım tekrar bozulacak sanırım .Kendim malzemeler alıp hazırlamak istiyorum vaktim de var ama nereden ne alınır ne yapılır bilen tecrübe eden sözlü nişanlı evli arkadaşlar Fikirlerinize ihtiyacım var .Okuduğunuz için teşekkür ederim. Tüm fikirlere açığım .Alışveriş mekanı olarak ben İstanbul Avrupa yakasındayım
ya yanlış anlamada kardeşine koptum ya ben evlencem diyomuş:)

Sen sözü böyle yaparsan nişan da gelinlik giyersin artık :KK45:
Aslında çok büyük değil pasta kurabiye masadaki örtü ve peçeteler uyumlu bir de söz için çerçeveler oluyormuş öyle düşünüyorum ama nereden nasıl başlayacağım nereden alacağım bilemedim bir kaç resim atacağım nette gördüm çok güzel

ya yanlış anlamada kardeşine koptum ya ben evlencem diyomuş:)
:) benim ki aniden oldu isteme durumu yani :) onun 10 benim 6 yıllık ilişkim var benden önce gitmek istemiyor ama acele et diyor arada bir sağolsun
6 ay arayla evleneceğiz ailenin maddi durumu da tabi zorlanıyor ben ne kadar erken evlenirsem ona o kadar çok yardım edecek ailem :KK70:

Bakın bazı söz örnekleri böyle kendi yapabildiklerimin de fotoğrafını paylaşacağım

Eklentiler

• DSC03966.JPG
    DSC03966.JPG
    68 KB · Görüntüleme: 283
  • indir.jpg
    indir.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 120
  • ...jpg
    ...jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 153
  • images.jpg
    images.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 111
  • 5ecaa7c7-c549-4bbe-8f3b-4e43894b4ab2.jpg
    5ecaa7c7-c549-4bbe-8f3b-4e43894b4ab2.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 186
  • 57603dcbbfb9c8364eb4eaf456295d40.jpg
    57603dcbbfb9c8364eb4eaf456295d40.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 458
bunların da söz hediyelikleri olarak çok çeşidi var kendim kavanozlar alıp süsleyeceğim daha ucuz olur

Eklentiler

• 917582_1029167503823776_725162484_n.jpg
    917582_1029167503823776_725162484_n.jpg
    133,6 KB · Görüntüleme: 115
Sozde bu kadar abartmak sey oluyor bence. Bi tuhaf yani. Son bir kac asirdir bu ani bekliyormusta anca gelmis gibi.

Canım ben Nisan söz doğum günü Vs organizasyonu yapıyorum. Sana yardımcı olayım. Evet söz için baya abartmışım ama içi de olan oysa yap hevesin kalmasın.
Öncelikle pastayı halletmek lazım. Butik pasta ve kurabiye yapıyorum istersen özelden tarif verebilirim elin biraz el işlerine inceliği yakınsa yaparsın pastanın ve kurabiyeni. Bunun dışında istanbulda ikamet ediyorsan eminonunden alışveriş yapabilirsiniz. Ama dersen ki vaktim yok. Internette sık sık alışveriş yaptığım sitelerin adını özelden yapabilirim. Küçük hediyelikler dağıtmak istiyorum demişsin minik 20 CC lik kolonyalı çok güzel oluyor kızımın doğumunda kendime yapmıştım ayrıca bir kaç Nisan ve söz için de yaptım. Şişeleri tanesi 40-50 kuruşa netten alabilirsin mantarlı şişeler. İçine elbisenin renginde kolonya koyar yine netten aldığın kurdele ve minik kagit çiçeklerle süslersin. İkramları ve pastanın olduğu masaya beyazaman bir örtü ser üstüne konseptine uygun objeler yerleştir. Masanın bulunduğu duvara daire şeklinde kağıt fenerleri var nette de bulabilirsin ikeada da var. Yine konsept renklerde olanlarını duvara yapistirabilirsin. Pelerin kağıttan istediğin renklerde pompa lar yapıp onları masadan sarkitabilirsin. Sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum. Tatlı telaslar bunlar.

:) benim ki aniden oldu isteme durumu yani :) onun 10 benim 6 yıllık ilişkim var benden önce gitmek istemiyor ama acele et diyor arada bir sağolsun
6 ay arayla evleneceğiz ailenin maddi durumu da tabi zorlanıyor ben ne kadar erken evlenirsem ona o kadar çok yardım edecek ailem :KK70:
inşallah herşey istediğin gibi olur canım. stres yapma. tüm bu güzellikleri düğüne saklayabilirsin mese

Selam KK üyeleri ;
Malum söz hazırlıklarımız devam ediyor . Söz elbise ve ayakkabımı araştırmam bulmam bir hafta sürdü. Sonra ailelerle alınır dediler aileleri yanıma alıp son kalanı aldım .Annem her şeye çok karışıyor .Karıştırmak istemediğim de alınıyor darılıyor.
Sözü haftaya yapmak istiyorum ama sanırım yetişmeyecek
Sorun şu : söz için küçük hediyelikler almak istiyorum pasta ve masa düzeni elbisemle uyumlu olsun istiyorum kurabiyeler yaptırmak istiyorum.Bir organizasyona ihtiyacım var ama nereden alınır kaça yaparlar bilemiyorum bütçem kısıtlıkendim alıp yapsam diyorum nerede satılır bilemiyorum bir fikriniz var mı
ikinci olarak :
Nişan yapıp yapmamakta kararsızım 28 mayıs tanışma yıldönümünde olsun istiyorum ama çevremdekiler hep dolmuş ben karar verene kadar .Bir yandan kız kardeşim ben de evleneceğim acele et diyor ağırdan alıyorum galiba . Söz için organizasyon yapan bildiğiniz bir firma var mıdır ortalama fiyat nedir Farklı fikirleriniz var mı dır. Makyajımı kardeşim profesyonel makyaj yaptır diyor evde olacağı için normal makyaj istiyorum acaba kötü mü olur yaptıran var mı tavsiyeniz nedir .Profesyonel makyaj olunca saç makyaj 200 tl diyorlar bana yüksek geliyor. Aile de herkes benim söz günümü konuşuyor sürekli konuları bu ve hep eleştiriyor ve karışıyorlar yönlendiriyorlar. Bende de kontrol bozukluğu var sanırım Bir çok sorunumu aştım ama ruh sağlığım tekrar bozulacak sanırım .Kendim malzemeler alıp hazırlamak istiyorum vaktim de var ama nereden ne alınır ne yapılır bilen tecrübe eden sözlü nişanlı evli arkadaşlar Fikirlerinize ihtiyacım var .Okuduğunuz için teşekkür ederim. Tüm fikirlere açığım .Alışveriş mekanı olarak ben İstanbul Avrupa yakasındayım

Benimde nişanım 1 ay önce oldu bende söz nişan isteme aynı gün yapanlardanım. Kıyafetimiz mor seçmiştim. Organizasyonu herşeyi kendim yaptım canım mesela kapılara pembe ve mor tüllerden ponpon yapıp takmıştım. Dış kapıya mor tülle bir kapı süsü yaptım çokta basit yani mor kolonyalar yaptım masamı pudra beyaz süsledim. Baş harflerimizin olduğu metalik gri balonlar almıştım. Böyle şeyler yapabilirsin çokta maliyetli değil ama biraz zamanın kısıtlı kalmış hem nişan yapıcaksan sözü fazla abartma. He bu arada bak kahve dağıtabilirsin sözünde ben bi ara düşünmüştüm mantar tıpalı şişelere kahve doldur sticker yapıştır bitti gitti :)

Canım ben Nisan söz doğum günü Vs organizasyonu yapıyorum. Sana yardımcı olayım. Evet söz için baya abartmışım ama içi de olan oysa yap hevesin kalmasın.
Öncelikle pastayı halletmek lazım. Butik pasta ve kurabiye yapıyorum istersen özelden tarif verebilirim elin biraz el işlerine inceliği yakınsa yaparsın pastanın ve kurabiyeni. Bunun dışında istanbulda ikamet ediyorsan eminonunden alışveriş yapabilirsiniz. Ama dersen ki vaktim yok. Internette sık sık alışveriş yaptığım sitelerin adını özelden yapabilirim. Küçük hediyelikler dağıtmak istiyorum demişsin minik 20 CC lik kolonyalı çok güzel oluyor kızımın doğumunda kendime yapmıştım ayrıca bir kaç Nisan ve söz için de yaptım. Şişeleri tanesi 40-50 kuruşa netten alabilirsin mantarlı şişeler. İçine elbisenin renginde kolonya koyar yine netten aldığın kurdele ve minik kagit çiçeklerle süslersin. İkramları ve pastanın olduğu masaya beyazaman bir örtü ser üstüne konseptine uygun objeler yerleştir. Masanın bulunduğu duvara daire şeklinde kağıt fenerleri var nette de bulabilirsin ikeada da var. Yine konsept renklerde olanlarını duvara yapistirabilirsin. Pelerin kağıttan istediğin renklerde pompa lar yapıp onları masadan sarkitabilirsin. Sormak istediğin bişey varsa yardımcı olurum. Tatlı telaslar bunlar.

Beni yönlendirin arkadaşlar benim çok zamanım var kızımın doğum gününü yapıcam temmuz a... 1. yaş doğum günümüz geçen yıl ramazan dolayısıyla istediğim gibi olamadı maalesef... 2. için çok güzel olmasını istiyorum o yüzden... Şimdiden tabak çanak aksesuar balon süs ne varsa hazırlamak istiyorumm

Beni yönlendirin arkadaşlar benim çok zamanım var kızımın doğum gününü yapıcam temmuz a... 1. yaş doğum günümüz geçen yıl ramazan dolayısıyla istediğim gibi olamadı maalesef... 2. için çok güzel olmasını istiyorum o yüzden... Şimdiden tabak çanak aksesuar balon süs ne varsa hazırlamak istiyorumm

Dedigim gibi aliexpress.com dan cok hesapli alisveris yapabilirsin canim. Dilersen yeni bi konu ac daha fazla fikir edinirsin. Simdilik mesela sana soyle bi masa oneriyim. Bayildim ben..
Tul aliyosun ve masayi susluyosun. Ve birisi yapmis gordum cok cok begendim; tam ayni tulden kizina etek yapiyor. Cokta basit. Resim atiyorum. Dedigin tabak canagida cok rahat bulursun o sitede. Bi goz gezdir sen.
Screenshot_2016-03-21-09-33-47.png Screenshot_2016-03-21-09-34-26.png Screenshot_2016-03-21-09-35-15.png

Dedigim gibi aliexpress.com dan cok hesapli alisveris yapabilirsin canim. Dilersen yeni bi konu ac daha fazla fikir edinirsin. Simdilik mesela sana soyle bi masa oneriyim. Bayildim ben..
Tul aliyosun ve masayi susluyosun. Ve birisi yapmis gordum cok cok begendim; tam ayni tulden kizina etek yapiyor. Cokta basit. Resim atiyorum. Dedigin tabak canagida cok rahat bulursun o sitede. Bi goz gezdir sen.
Eki Görüntüle 1799515 Eki Görüntüle 1799516 Eki Görüntüle 1799517

dev hello kitty balonu buldum açar açmaz ve sadece 1,32 dolar... iyi aklıma getirdin bu siteyi çok teşekkürler.

Back