- 9 Eylül 2013
- 11.955
- 27.426
- 798
- Konu Sahibi Asena hilal
-
hediyelik işine girme ama kurabiyeleri istersen yaparsınSöz de küçük cam kavonozda hediyelik dağıtmak istiyorum elbise rengimi bulunduran bir pasta üstünde sevgilimle isimlerimiz yazılı kurabiyeler bu şekilde çok masraf olmaz diye düşündüm ama nişan da zaten takılar masrafı karşılasın yeter diyorum nişan olunca takı oluor biraz o yüzden dış çekim yaptırırım diyorum . Bir defa oluyor en güzeli olsun diyorlar bende öyle düşünüyorum sizin gbi sonra pişman olursun diyorlar zaten kararsızım iyice kafam karışıyor ailem den dolayı
Annem seni çarşıya çıkarmaları gerekiyor dedi be gidip beğenip alırım sevgilmle dedim olmaz dedi neyse elbise bitmesin diye bir hafta kafama taktım gidip gidip baktım alamadım sonra dün ailelerle gittik iç çamaşır almamı istediler bende ilk bulduğumu aldım daha değişik almak isterdim ama olmadı seçemiyorum işte . Senin ne güzel olmuş benim erkek arkadaşım da öyle istiyor ama ben ailemle gerginlik yaşıyorumAlt tarafı söz yahu ne kadar büyütmüşsündüğünde bu kadar telaşım olmadı benim. Gece 11 de sevgilimle telefonda konuştuk yarın yapsak mı sözü çıksın aradan dedik ikiye ayrılıp aileleri ikna ettik 12 de söze karar vermiştik. Sabah kalktım 3-5 çeşit pasta börek aldım, arkadaşımın düğünü için aldığım elbiseyi giyip saçıma da maşa yaptım oldu bitti.
Ayrıntılara bu kadar takılma benim önerim. Ama organizasyon istiyorsan da yaşadığın yerdekiler ile görüşmen lazım her şehir her semt farklı malum
bizde isteme ve sözü de ayrı istedi ailem zor ikna ettim . Annem teferruatlı istiyor ama ben de senin gibi olsun diyorum bir an önce olsun bitsin istiyorum kıyafet aldım eminönüne gidicem bu hafta annem kv ile konuşmuş benmle geleceklermiş hep yanımda olmak istiyorlar malesef annemle bu konuda anlaşamıyorum.yemekleri annem yapacak masayı süslemek elbseyle aynı renk falanCanım gerçekten ayrıntılara bu kadar takılma ..ne kadar takılırsan o kadar problem çıkar, söz nişan ayrı yapılması bence gereksiz ,ben isteme söz nişan aynı gün yaptım. annemle komşular yemek yaptılar gelen misafirler le birlikte evde tam60 kişiydik, isteme oldu yemek yenildi sohbet muhabbet gece de gençler olarak eğlenmeye gittik biz .ayrıca bence madem bütçen kısıtlı organizasyon şirketine para harcama annenler yemek yapsınlar ,tatlı zaten gelecek daha iyi daha lezzetlli olur. kıyafette bu aylarda fiyat olarak uygun bulabilirsin saç makyaj iyi bi yerde olsun ama güvendiğin bir yer ayrıca annem karışıyor demişsin ama fikir al çoğunlukla anneler mantıklı konuşuyor
sözü bu kadar büyütünce nişandan soğudum açıkçası ama büyük olursa nişan yapmam diyorum ailem illa yap diyor nişan olmadan olmaz diyor :SKendin alma yaptır kurabiyelerini yapmışken güzel olsun
Sözü bu kadar büyütüp nişan yapmamak garip geldi bana
Makyajı da illa kıyafetle hazırlanıp gitmezsiniz kuaföre o Zaman çok para alıyorlar sanki bir başkasının düğününe gidecekmiş gibi gidin daha az derler
Canım Bakırköy e baktın mı elbise için bi bak oralara da ben Bakırköy den almıştım geçen seni 300 tl ye yeni açılmıştı mağaza :) söz nişan ayrı olması ailene de zahmet aslında ama bu konuda haklısın bir olsun çıksın hepsi birdenbizde isteme ve sözü de ayrı istedi ailem zor ikna ettim . Annem teferruatlı istiyor ama ben de senin gibi olsun diyorum bir an önce olsun bitsin istiyorum kıyafet aldım eminönüne gidicem bu hafta annem kv ile konuşmuş benmle geleceklermiş hep yanımda olmak istiyorlar malesef annemle bu konuda anlaşamıyorum.yemekleri annem yapacak masayı süslemek elbseyle aynı renk falan
dün söz alışverişimi beraber yatım kv ve annemle bunu annem istiyor ama ben istemıyorum adet böyleymiş bende bu tür şeyleri detay istemıyorum bu konuda annemle anlamamıyoruz hemen başlıyor bilmem kim şöyle yapmış şunu aldırmış şunu giymiş kv de de gelsin beraber yarın da eminönüne gidelim diyor kardeşim sen bunu dinleme ara kv deyi o da gelir diyor benim sözüm ama benden başka herkes konuşuyr moralim çok bozuk sevgilim hemen olsun istiyor ama beni yönlendirecek işimi kolaylaştıracak kimse yok çok yalnızımAnnem karışıyor diyorsun ya neye karışıyor o önemli
Abartma bu kadar mı diyor şu da olsun bunu da iste mi diyor
Bir de söz alışverişi neden ailelerle olsun ki daha arada bir bağ yok iki yabancı söz olacak işte bağ kurulacak
Söz de küçük cam kavonozda hediyelik dağıtmak istiyorum elbise rengimi bulunduran bir pasta üstünde sevgilimle isimlerimiz yazılı kurabiyeler bu şekilde çok masraf olmaz diye düşündüm ama nişan da zaten takılar masrafı karşılasın yeter diyorum nişan olunca takı oluor biraz o yüzden dış çekim yaptırırım diyorum . Bir defa oluyor en güzeli olsun diyorlar bende öyle düşünüyorum sizin gbi sonra pişman olursun diyorlar zaten kararsızım iyice kafam karışıyor ailem den dolayı
bana da yap içinde kalmasın pişman olursun diyorlar ama teferruat beni yoruyorİsteme verme oldu söz dediğim olayda. Kahve ikram ettik peşine de çay pasta. Toplam 15 kişi ancak vardık zaten. Nişanda da yakın akrabalara (45-50 kişi) açık bir restoranda yemek verdim giriş müzikle oldu dans ettik. Yemek yedik sonra da yüzükler takıldı pasta kesildi ve dağıldık. Asla nişan yapmam çok saçma bişey diyordum ama heveslendim o sıra içimde kalmasın dedim yaptımiyi ki yapmışım ama eğlenceli geçmişti çünkü baya
Annem seni çarşıya çıkarmaları gerekiyor dedi be gidip beğenip alırım sevgilmle dedim olmaz dedi neyse elbise bitmesin diye bir hafta kafama taktım gidip gidip baktım alamadım sonra dün ailelerle gittik iç çamaşır almamı istediler bende ilk bulduğumu aldım daha değişik almak isterdim ama olmadı seçemiyorum işte . Senin ne güzel olmuş benim erkek arkadaşım da öyle istiyor ama ben ailemle gerginlik yaşıyorum
annem karşı tarafla değil benimle yüz göz oluyorbu kadar üzerine düşme bence
ne kadar stres yapmışsın
ben şunu fark ettim mükemmeliyetçi, kılı kılına her şeyi inceleyen insanların özellikle davet organizasyonların da mutlaka sorun çıkıyor
benim üniversiteden arkadaşlarım erkek arkadaşlarıyla dönem ortasında iki üç haftalık tatillerde sözü istemeyi bitirip geliyorlardı
hatta ya bir şeylerin üzerinde duramadım falan dediklerinde hepimiz diyorduk
aman annen seçiyor işte sen orada olsan da alacakları bir çiçek çikolata senin yapacağın tatlı tuzlu çeşitler burada olsan da aynı demiştim arkadaşıma
şöyle düşünüyorum ben ne zaman bir misafire çok özenip bir şeyler yapmaya kalksam fırında ayar tutturamam pilavım lapa olur böreğimin altı pişmez vs. vs.
ama öylesine pişirsem gerilmesem yemeklerim güzel oluyor o mesele
ayrıca annen çok eleştirip karşı tarafla yüz göz olmasın
şimdiden böyle olursa düğünde nişan da neler olur
elbiseni ayakkabını vs. almışsın söz günü kuaför de elbisene uygun güzel bir saç yapsın makkajı kuaföre bile gerek yok evde kendin yaparsan dağılmaz etmez
söz de sizden kaç kişi onlardan kaç kişi gelecek belirleyin ona göre sandalye falan alın komşulardan
kimi nerede oturtacaksın belirlersin
eve iki gün önceden komple temizlik
tatlı tuzlu çeşidini yaparsın biter gider
zaten nişan yapıyorsan bu hazırlıkları oraya harcarsın
zaten alamadım onların yanında don falan istediğim yine olmadı yanı :)Aileler birbirini tanimiyor daha ve simdiden annen onlara donmu aldiriyor??
Valla ne yalan söyleyim, sevgilinin ailesine simdiden acidim. Ve anneni eger bu kadar dinlersen zaman ile sevgilinde bikacak ve bu gidis ile ayrilirsiniz. Halenbakiyorum. Zaten nisan bohcasi denilen seye, kiz'a kv'desi tarafindan seksi gecelik alinmasina karsiyim fakat daha ortada söz bile yokken bu neyin hizi ve telasi? Nisan ve dügünde ne isteyecek annen merak ettim valla.
elbiseyi dün aldık ama nişanlık için bakıyorum bakırköye ailem istiyor hepsi olsun diyor ama çok acele ettiriyorlar hepsi birden olmuyorCanım Bakırköy e baktın mı elbise için bi bak oralara da ben Bakırköy den almıştım geçen seni 300 tl ye yeni açılmıştı mağaza :) söz nişan ayrı olması ailene de zahmet aslında ama bu konuda haklısın bir olsun çıksın hepsi birden
zaten alamadım onların yanında don falan istediğim yine olmadı yanı :)
kv sessiz sakin Allahtan hiç karışmıyor oturuyor bir kösede
söz bohçası nişan bohçası ayrı istiyor
annene söyle anne bir dur da önce şu söz bitsin de her şeyin sırası var deelbiseyi dün aldık ama nişanlık için bakıyorum bakırköye ailem istiyor hepsi olsun diyor ama çok acele ettiriyorlar hepsi birden olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?