- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
- 123
- Konu Sahibi Asena hilal
-
Suan dusunuyorumda cok ucuza gitmisim yaCanım gerçekten ayrıntılara bu kadar takılma ..ne kadar takılırsan o kadar problem çıkar, söz nişan ayrı yapılması bence gereksiz ,ben isteme söz nişan aynı gün yaptım. annemle komşular yemek yaptılar gelen misafirler le birlikte evde tam60 kişiydik, isteme oldu yemek yenildi sohbet muhabbet gece de gençler olarak eğlenmeye gittik biz .ayrıca bence madem bütçen kısıtlı organizasyon şirketine para harcama annenler yemek yapsınlar ,tatlı zaten gelecek daha iyi daha lezzetlli olur. kıyafette bu aylarda fiyat olarak uygun bulabilirsin saç makyaj iyi bi yerde olsun ama güvendiğin bir yer ayrıca annem karışıyor demişsin ama fikir al çoğunlukla anneler mantıklı konuşuyor
Nası yaniSuan dusunuyorumda cok ucuza gitmisim ya
Yani soz nisan bi arada ve evde oldu nisan carsina cikmadim elbisemi kendim aldim dugunum desen kisin ortasinda oldu ucuzdan bi salonda ekstra bi masrafa gerek duymadimNası yani
Yani soz nisan bi arada ve evde oldu nisan carsina cikmadim elbisemi kendim aldim dugunum desen kisin ortasinda oldu ucuzdan bi salonda ekstra bi masrafa gerek duymadim
Ben istemedim Karsi tarafin durumu bi hayli iyi ama evlendikten sonra anladim biraz gec oldu galibaE canım benimde öyle oldu benim evde oldu hatta .. Nişan alışverişine çıkardım ama ! Sen kendin mi istedin karşı tarafın şartlarından mı öyle oldu
Bizde söz bile olmuyor.Alt tarafı söz yahu ne kadar büyütmüşsündüğünde bu kadar telaşım olmadı benim. Gece 11 de sevgilimle telefonda konuştuk yarın yapsak mı sözü çıksın aradan dedik ikiye ayrılıp aileleri ikna ettik 12 de söze karar vermiştik. Sabah kalktım 3-5 çeşit pasta börek aldım, arkadaşımın düğünü için aldığım elbiseyi giyip saçıma da maşa yaptım oldu bitti.
Ayrıntılara bu kadar takılma benim önerim. Ama organizasyon istiyorsan da yaşadığın yerdekiler ile görüşmen lazım her şehir her semt farklı malum
Selam KK üyeleri ;
Malum söz hazırlıklarımız devam ediyor . Söz elbise ve ayakkabımı araştırmam bulmam bir hafta sürdü. Sonra ailelerle alınır dediler aileleri yanıma alıp son kalanı aldım .Annem her şeye çok karışıyor .Karıştırmak istemediğim de alınıyor darılıyor.
Sözü haftaya yapmak istiyorum ama sanırım yetişmeyecek
Sorun şu : söz için küçük hediyelikler almak istiyorum pasta ve masa düzeni elbisemle uyumlu olsun istiyorum kurabiyeler yaptırmak istiyorum.Bir organizasyona ihtiyacım var ama nereden alınır kaça yaparlar bilemiyorum bütçem kısıtlıkendim alıp yapsam diyorum nerede satılır bilemiyorum bir fikriniz var mı
ikinci olarak :
Nişan yapıp yapmamakta kararsızım 28 mayıs tanışma yıldönümünde olsun istiyorum ama çevremdekiler hep dolmuş ben karar verene kadar .Bir yandan kız kardeşim ben de evleneceğim acele et diyor ağırdan alıyorum galiba . Söz için organizasyon yapan bildiğiniz bir firma var mıdır ortalama fiyat nedir Farklı fikirleriniz var mı dır. Makyajımı kardeşim profesyonel makyaj yaptır diyor evde olacağı için normal makyaj istiyorum acaba kötü mü olur yaptıran var mı tavsiyeniz nedir .Profesyonel makyaj olunca saç makyaj 200 tl diyorlar bana yüksek geliyor. Aile de herkes benim söz günümü konuşuyor sürekli konuları bu ve hep eleştiriyor ve karışıyorlar yönlendiriyorlar. Bende de kontrol bozukluğu var sanırım Bir çok sorunumu aştım ama ruh sağlığım tekrar bozulacak sanırım .Kendim malzemeler alıp hazırlamak istiyorum vaktim de var ama nereden ne alınır ne yapılır bilen tecrübe eden sözlü nişanlı evli arkadaşlar Fikirlerinize ihtiyacım var .Okuduğunuz için teşekkür ederim. Tüm fikirlere açığım .Alışveriş mekanı olarak ben İstanbul Avrupa yakasındayım
Ben istemedim Karsi tarafin durumu bi hayli iyi ama evlendikten sonra anladim biraz gec oldu galiba[/QUOTE olsun artık olmuşla ölmüşe çare yok :) şuan mutlu musun tamamdır önemli olan o
İsteme verme oldu söz dediğim olayda. Kahve ikram ettik peşine de çay pasta. Toplam 15 kişi ancak vardık zaten. Nişanda da yakın akrabalara (45-50 kişi) açık bir restoranda yemek verdim giriş müzikle oldu dans ettik. Yemek yedik sonra da yüzükler takıldı pasta kesildi ve dağıldık. Asla nişan yapmam çok saçma bişey diyordum ama heveslendim o sıra içimde kalmasın dedim yaptımBizde söz bile olmuyor.zaten hiçbir zaman anlamadım nisandan ne farkı var.
Söz de küçük cam kavonozda hediyelik dağıtmak istiyorum elbise rengimi bulunduran bir pasta üstünde sevgilimle isimlerimiz yazılı kurabiyeler bu şekilde çok masraf olmaz diye düşündüm ama nişan da zaten takılar masrafı karşılasın yeter diyorum nişan olunca takı oluor biraz o yüzden dış çekim yaptırırım diyorum . Bir defa oluyor en güzeli olsun diyorlar bende öyle düşünüyorum sizin gbi sonra pişman olursun diyorlar zaten kararsızım iyice kafam karışıyor ailem den dolayıSöz'e böyle organizasyon yapmak istiyorsan, nisan yapmak cidden bosa para olmus oluyor. Bende mesela isteme ve nisan ayni günde oldu. Isteme oldu, yüzükler takildi, yenilip icilip eglenildi ve ondan sonra herkes kendi evine. Herkeste cok memnun kalmisti.
Hersey agir ve masrafli bir tören olmak zorunda degil. Bu törenlerden dolayi ciftlerde ayrilmalar oluyor, gereksiz tartismalar oluyor,... Annenide fazla karistirma islere, kv'den ile yüz göz olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?