Sizi karşınızda gördü ama gelip yüz yüze ''merhaba tanışabilir miyiz'' demek yerine uygulamadan mı aradı buldu
Şaka gibi,ne desem boş.
Erkeklerin sosyal medya merakı derken?
E sizde o swarm da ekleyen sevgili olan tarafsınız sizinki de merak olmuyor mu?
Gidiklamak lazım böyle adamları. sevgilisi var karısı var ama akil fikir oynasmakta
Geberesiceler .
Zaten başta ofsayt. Yanında bi erkek olduğu halde ekliyor.Bana ınstagram dan ulaşmıştı cafede görmüştük birbirimizi yanındaki erkekti yanına nasıl gelebilirdim öyle bir durumda diye açıklamasını yaptı ama şayet deseydi ki bu benim huyum ben böyle devam edicem ben zaten bir ilişkiye başlamazdım ben bunu sürekli yaptığını düşünemedim benden hoşlandığını düşündüm
Insan sırası ile 10 kişi ile de görüşür bunda tuhaf bişey yok ama hayatında biri varken neden başkalarına da yazarsın ki
Bu tarz kacamaklardan heyecan duyan evli kadinlarda var.Çözümü var mı
Zaten başta ofsayt. Yanında bi erkek olduğu halde ekliyor.
Hep söylerim sosyal medyadan sevgili bulma huyu olan erkekler sonunda mutlaka error veriyor. Huylu huyundan vazgeçmiyor yani. Hep erkekler mi birkaç tane de bayan biliyorum sürekli sosyal medyadan sevgili edinen. Bağımlılık yapıyor galiba. Yada en baştaki hevesleri elde edene kadar sonra hoop yeni heyecanlara.
Dünyanın çivisi çıktı ,net !
Normal değil yozlasmaktan,kokuşmuşluktan başka birsey degil normal ve dogal karsılamayın bozulan düzene ayak uydurmak zorunda değilsiniz siz siz olmakta ısrarcı olun
Çözüm bence sosyal medya kullanmamakÇözümü var mı