Ben teknolojinin baya gerisindeyim böyle konularda. Swaram mı suwaram mı ne ise, oralara daha gelemedim insta'da kaldım. Twitter bile külfet geldi. Oysa bi yaşım da yok. Ama şunu görüyorum, instadan ötesi tekin sular değil. Yeri yurdu belli olmayan uygulamalarda insanlar coşmaya meyilli.
Adı soyadı ile sabit kullandığı profilleri olmayan insanlara güvenmeyin nette. Yeri belli olsun az buçuk, şöyle bi gerisini görün bu adam neler paylaşmış napmış. Fake çıkma olasılığı daha az oluyor.
Mesela bak beni face'te aratsan, benim %40 bilgilerimi edinirsin. Çocuğum var, eşim var, yaşadığım yer belli, nerede çalışmışım okumuşum belli vb. İnsta'da arat, çizimlerime ulaşırsın (Orayı sadece onun için kullanıyorum), bilgilerim sıfıra yakın. İşte arkadaşlıklardan ancak çıkarırsın belki onlar da zaten yabancı ressamlar %90ı.
Yani sağlam yerlere bakmak lazım sosyal medya söz konusu olunca.Faceini instasını alın adamların. Fake hesabı da anlarsınız zaten bir miktar, arkadaş seçimlerinden. Sıfır akrabasız profiller de bi tutarsız oluyor.
Ne saçmaladımsa, yazdıklarımı da silesim geldi ama bu kadar yazdım, silmiyim, anladınız işte ya
Kendimi mi anlatasım geldi nedir, konudan koptum. Konu Konya, ben anya