Sosyal medya ihanetleri ??

erkekler sosyal medya sayesınde cogu kıza ulasma ımkanları oldu. benımde eskı erkek ark sosyal medyada tanımadıgı ınsanları eklerdı. cok sukur suan hayatımda degıl. boylelerı ömür torpusu olur. hayata bır kere gelııyoruz bızı strese sokan sosyal medyada onu bunu ekleyen gormemişlerden uzak durmak gerek

Benim eski eşimden boşanma sebebim bu. Ve yüzde doksan erkekler yapıyor. Detaylı incelemeye alırsak neler buluruz neler.

Aynen arkadaşımla çocuğun profiline baktık çok tatlı güzel bir kızla beraber şu an uzakdoğu da cok güzel bir yerde tatildeler insan mutlu olması gerekirken başka kadınlara neden yazar ve tek yazdığı da eminim ki benim arkadaşım degildir
O kız adına çok üzüldüm.Ne biçim insanlar var yaa.

Allah kotu insanlarla karsilastirmasin ne diyelim sosyal medya başa bela gercekten. Eskiden bu kadar kolay ulasilmiyordu insanlara simdi esinle veya sevgilinle kavgamı ettin hoop tek tusla baska birisini bul. Allah kurtarsin bir sekilde yoksa boyle giderse cok iliaki biter yuva yikilir ve psikolojiler bozulur.

Hatta ne hissettim biliyor musunuz sanki onun yaptığı normal de benim tepkim ayrılmak isteyisim kezban kız tribi gibi geldi ve utandim
Hayır hayır hiç öyle düşünmeyin doğru olan sizinki benim gözümde onurlu bir davranış herkeste bulunmuyor malesef çikarı icin doğrusu değisen insanlar gördüm boşverin sizi gercekten hakedecek biri cikarr

erkekler sosyal medya sayesınde cogu kıza ulasma ımkanları oldu. benımde eskı erkek ark sosyal medyada tanımadıgı ınsanları eklerdı. cok sukur suan hayatımda degıl. boylelerı ömür torpusu olur. hayata bır kere gelııyoruz bızı strese sokan sosyal medyada onu bunu ekleyen gormemişlerden uzak durmak gerek

Aynen benim de aynı sebepten bitti 3 ay oldu başta çok üzüldüm ama 1 hafta sonra kendisinin attığı yeni fotoğrafın altına kalp koyan kızı görünce dank etti

Hayır hayır hiç öyle düşünmeyin doğru olan sizinki benim gözümde onurlu bir davranış herkeste bulunmuyor malesef çikarı icin doğrusu değisen insanlar gördüm boşverin sizi gercekten hakedecek biri cikarr

Umarım öyle olur insanlara peK güvenim kalmadı bu gördüklerimden sonra herkesin birilerini yedekledigini düşünüyorum

Acaba arkadaşınız gerçekten o kişiyle mi konuşuyor? Başka birisi onun fotoğraflarını, ismini kullanıp çok rahat bir şekilde karşısındakini kandırıyor olabilir. Bir de bu yönden bakmak lazım.

Ama başka insanlarla iletişim kurmak,tanışmak sosyal medya sayesinde eskiye göre çok daha kolay, bu da tabii ki değer bilmezliği arttırıyor, çoğu ayrılık şu anda sosyal medya ayrılığı.

Kimi dürttü, kimi ekledi, kimle konuştu, kaçta çevrimiçi oldu...

Girdap gibi içine çekiyor ve artık kimsenin kimseye zerre güveni kalmadı.

Umarım öyle olur insanlara peK güvenim kalmadı bu gördüklerimden sonra herkesin birilerini yedekledigini düşünüyorum
Gercekten mutlu olduğunuzda bu hissi yaşamazsınız emin olun mutluluktan.Kötü insanlar kadar iyileri düzgünleride var Allahım o iyi insanlara rast getirsin insallah

Siz üst üste böyle durumlarla karsilastiginiz için acaba normal mi bu diye düşünmeye başlamışsınız ama tabii ki normal değil.
Bir de erkekler değil sadece bunu yapan bir sürü kişiyle konuşan kadınlar da var. Sevgilileri var aynı zamanda bir kaç tane flörtleri var falan. Bir garip ilişkiler.

Sosyal medya asil sorun degil. Ama tanistigin kisinin (kiz veya erkek) hesabini mutlaka incele. Yüzlerce takibcisi olan ve takip ettikleri varsa, ondan bir cacik olmaz. Bu tipler zoru görünce, hemen yeni kisileri ekleyip konusmaya tercih ediyor.

Yıl olmuş 2018 teknoloji çağındayız, bebeler bile artık analarının karnında öğreniyolar şu zımbırtıları, hala sosyal medya sahtekarlığından sevgili bulup umutlanıyosunuz. Uyanık olun biraz yahu. Sanal hayattan kopun real aleme dönün.

Aynen benim ayrılık sebebim...peki size bunu nasıl açıklıyordu esiniz
Ben ogrendigim an bosandim. Bunun aciklanacak tarafi yok dupeduz serefsizlik. Simdi ikinci evliligim ve bu esimin tlf pc vs cok arastirsam neler cikacak diye dusunuyorum. Is arkadaslarimin baska tlf hatlari, fake hesaplari ve birsuru iliskileri var hemen hepsi karilarini sevgililerini aldatiyorlar.

Sosyal medya asil sorun degil. Ama tanistigin kisinin (kiz veya erkek) hesabini mutlaka incele. Yüzlerce takibcisi olan ve takip ettikleri varsa, ondan bir cacik olmaz. Bu tipler zoru görünce, hemen yeni kisileri ekleyip konusmaya tercih ediyor.

180 kişi takip ederdi eski sevgilim

Ben ogrendigim an bosandim. Bunun aciklanacak tarafi yok dupeduz serefsizlik. Simdi ikinci evliligim ve bu esimin tlf pc vs cok arastirsam neler cikacak diye dusunuyorum. Is arkadaslarimin baska tlf hatlari, fake hesaplari ve birsuru iliskileri var hemen hepsi karilarini sevgililerini aldatiyorlar.

İkincisinede mi güvenmiyorsunuz yani :KK43:

X