Sosyal medya ihanetleri ??

Hic bir erkege guvenilmeyecegini anladim. Fazla kurcalarsan birseyler cikar. Hayatta sadece kendime guveniyorum. Sagligim yerinde iyi bir isim var gerisi bos. Bir tavsiye kimse guvenmesin sadece guveniyor gibi yapsin.

Peki içiniz rahat ediyor mu bu şekilde ben mesela tekrar sosyal medya vakası yüzünden ayrılık yaşarsam diye üzülüyorum

Esimin hiçbir sosyal medya hesabı yok kafam cok rahat o konuda . Olsaydı da didik didik didiklerdim erkeklere guven olmaz.

5 yıllık ilişkimin sonunda adamın tinder gibi uygulamalar kullandığını, instagramda okulunun itiraf sitelerindeki kızları swarmdan ekleyip oradan yürüdüğünü, fake hesapları olduğunu öğrendim. Bunlar şimdilik aklıma gelenler.

Allah kotu insanlarla karsilastirmasin ne diyelim sosyal medya başa bela gercekten. Eskiden bu kadar kolay ulasilmiyordu insanlara simdi esinle veya sevgilinle kavgamı ettin hoop tek tusla baska birisini bul. Allah kurtarsin bir sekilde yoksa boyle giderse cok iliaki biter yuva yikilir ve psikolojiler bozulur.
Kavga ettiğimde hop tek tuşla sosyal medyaya koşuyorsa zaten o yuvam yıkılsın. Ben burada sosyal medyayı değil sosyal medyayı kullanmayı bilmeyen insanı suçlarım.
Bu işin kadını erkeği yok. İki taraf da ilişkisi olduğu halde karaktersizse egosunu tatmin etmek için bu yollara başvuruyor. Erkeklerin adı çıkmış çünkü kadınlar kolay yakalanmıyor. Her iki tarafında çivisi çıkmış yani.

5 yıllık ilişkimin sonunda adamın tinder gibi uygulamalar kullandığını, instagramda okulunun itiraf sitelerindeki kızları swarmdan ekleyip oradan yürüdüğünü, fake hesapları olduğunu öğrendim. Bunlar şimdilik aklıma gelenler.

Bende ilişkim bittikten 1 hafta sonra uzunn zamandır onda ekli olan bir kızın fotoğraflarının altına kalp koyması ile şok oldum ..

vay be neler varmıs tinder swarm falan. bende kendimi biliyorum zannederdim eger kişinin mayasında pislik varsa yapıyor .
Allah sasırtmasın ama ben işim için gayet yerinde kullananlardanım. ama bende kadın halimle çok utandıgım seylere sahit olabiliyorum

Erkeklerin sosyal medya merakı derken?
E sizde o swarm da ekleyen sevgili olan tarafsınız sizinki de merak olmuyor mu?

Aynen öyle çoğu koca bulmak için kullanıyor o uygulamaları. Hepsi demiyorum ama çoğunluğu bu şekilde kullanıyor. Bazı hanım kızlarımız kendi mesaj yazıyor. Köprü basında bulunan adamlar da köprü çıkışında kayboluyor :KK66: aklım almıyor bir de sevgili oluyorlar adam hırlı mı hırsız mı katil mi bilmeden büyük cesaret yiğidim

Ben teknolojinin baya gerisindeyim böyle konularda. Swaram mı suwaram mı ne ise, oralara daha gelemedim insta'da kaldım. Twitter bile külfet geldi. Oysa bi yaşım da yok. Ama şunu görüyorum, instadan ötesi tekin sular değil. Yeri yurdu belli olmayan uygulamalarda insanlar coşmaya meyilli.

Adı soyadı ile sabit kullandığı profilleri olmayan insanlara güvenmeyin nette. Yeri belli olsun az buçuk, şöyle bi gerisini görün bu adam neler paylaşmış napmış. Fake çıkma olasılığı daha az oluyor.
Mesela bak beni face'te aratsan, benim %40 bilgilerimi edinirsin. Çocuğum var, eşim var, yaşadığım yer belli, nerede çalışmışım okumuşum belli vb. İnsta'da arat, çizimlerime ulaşırsın (Orayı sadece onun için kullanıyorum), bilgilerim sıfıra yakın. İşte arkadaşlıklardan ancak çıkarırsın belki onlar da zaten yabancı ressamlar %90ı.

Yani sağlam yerlere bakmak lazım sosyal medya söz konusu olunca.Faceini instasını alın adamların. Fake hesabı da anlarsınız zaten bir miktar, arkadaş seçimlerinden. Sıfır akrabasız profiller de bi tutarsız oluyor.
Ne saçmaladımsa, yazdıklarımı da silesim geldi ama bu kadar yazdım, silmiyim, anladınız işte ya :KK70:
Kendimi mi anlatasım geldi nedir, konudan koptum. Konu Konya, ben anya :KK70:

İyi de sizi sosyal medyadan bulan erkek başka kızı da bulamaz mı?
yani zart diye ekleyen adamı kabul edip muhabbet kurmuşsun.
e yarın başka kızı ekler onla da konuşur bu adam.
temeli sıkıntılı bir ilişki olmuş..

X