Ne kadar şanslıymışsınız ki yanlış bir nişandan sonra eşinize rastlamışsınız. Allah daha da mutlu etsin.
Beni çok iyi anlamışsınız. Ben elimden geleni yapmış olmak için her şeyi içten bir şekilde deneyeceğim, yapacağım, yeni baştan başlayacağım.
Ama bunların hiçbir çaba gerektirmeden ne kadar doğal ve güzel bir şekilde olabildiğini biliyorum. Eskiden çok çok heyecanlandığım bir ilişkim olmuştu, ha o kötü bir insandı, ben de iyi bir insan olsun cinsellik hallolur dedim, yanlışmış. Cinsel olarak isteksiz değilim, geçen günlerime üzülüyorum aksine. Ten uyumu olunca ya da kadın psikolojik olarak o erkekten etkilenince her şey olur zaten. biliyorum.
Gönül kaymaları demişsiniz. Bu sabah çok çok kötü kalktım. Hiç keyfim yoktu. Sebebi, rüyamda eşimle ilişkimden önce 1-2 ay görüştüğüm birini görmemdi. İnsan öyle birini yani arkadaşı, akrabası değil de öyle birini görünce neden gördüm diyor. Kendine kızıyor, bir yandan da merak ediyor. Bunun kızgınlığı ve moral bozukluğuyla güne çok kötü başladım. Halen de atamadım.
O da sonsuza dek böyle gitmez, eğer bir şeyler yapmazsak en sonunda aldatır herhalde, taş değil ya.
Bu konuyu gundeminde tuttukca zihnin bu tip oyinlar oynayacaktir
Kendini suclama
Ben de bir ara hamileyken cok istekli olmama ragmen iliski yasaklandiginda abuk sabuk ruyalar goruyordum
Bir plan yap
O plani uygulayana kadar da bu konuyu dusunme
Baktin olmadi baska bir yol dene
Evlilik emek ister canim
Esin bu devirde zor bulunur derecede iyiyse emek ver
Dedigin gibi hic emek sarfetmeden dogal ve guzel de olabilirdi
Ama emin ol bu konu kendiliginden sahane gitseydi su an dogal ve guzel giden baska bir konuda skinti yasayabilirdin
Ben kendi kendime hep sunu hatirlatirim
dort dortluk hicbir sey ve hickimse yok
Beni zorlayan konular, baskalarinin kusurlari, bendeki eksiklikler basedebilecegim seviyedeyse
Birakayim kusur kalsinlar!
Basedemeyeceklerimden iyidir
Doğru.
Ben ne yapacağım ya.
Mutlu olmaya çok yakındım bu kez de bu oldu.
Neden çoğunu yapabilecekken azına razı oluyor ki.. of
belki kotu tecrubeleri oldu
Hic derinlemesine konusmadiniz mi?
Hem sadece o azina razi olmuyor ki
Sen de azina razi oluyorsun hatta azini istiyorsun daha fazlasini degil
1kere, en azindan cabaladim demek icin bir kere sonuna kadar gidin
Hadi bu aksam deneyelim seklinde olmasin
CNMlar olsun OZLEDIMler olsun
dogaclama olsun ve sen de rahat ol
Genc kizLik hayalinmis gibi dusunmeye calis
Gonulsuz davranirsa gurur yapma bence cunku senin de payin var bu duruma gelmenizde
Birbirinize her acidan yakinken ve anlasiyorken tam anlamiyla sonuna kadar yakin olmak istedigini paylas onunla
Ve en onemli tavsiyem
Sahane iliskileri karizmatik ciftleri kodummu oturtan esleri bir sure dusunme
Zihnini rahat birak
Bu tip dusunceler seni yasadigin seyin daha da dibine ceker
Kacirmis olabilirim belki. Calisiyor muydun?