Sorunumuz cinsellik mi, cinsellik sorun mu? Bitirmeli miyim?

ikinizi de anlıyorum hem konu sahibini hemde tulibayı.açtığım konuyu okursanız anlarsınız.Ya neden kızlar hep acı verene aşık olur, benimde ayaklarımı yerden kesen adam çok acı çektirdi ama yinede aşıktım.Şimdi sözlüm var mükemmel davranıyor bana ama ayaklarım yere basıyor.Bu konuyu okuyunca kararsızlığa düştüm, hata umudum azaldı biraz kendi ilişkime dair.Ben gerçi kendimi deniyorum bazen yakınlaşıyorum ne hissediyorum die.Bazen iyi bazen kötü.hep aradayım hep kararsız.Hep birilerinin fikirlerinden etkileniyorum.Çok mutsuz oluyorum böyle olunca.

Peki siz evlenmeden önce nasıl hissettiniz, ben söz gecesi tüm bunları düşünerek mutsuz oldum mesela..Korktunuzmu başa çıkabilirmiyim die.Benim sözlüm sizinki kadar değil çok özgüvenli, sahiplenen, iş bitirici biri.Ama benim herşeyime evet der, hiç hayırı yoktur, alttan alır.Kadınlar neden hep üstünlük ister.demişsiniz ya sizde kapıyı vurup gitse bunu bekliyoruz.Bence o erkek gücünü hissetmek hoşumuza giden.Ne yazık dimi.Halbuki bizi asıl seven adamlar bunlar..Ama aşk başka birşey kalp çarpması, şuan herşey istediğim gibi olabilecekken evlilik düğün hayallerine dalamıyorum hep bu nedenle.ayrılabilirim tabi sözlümden bu da benim kararım ama kolaymı bu kararı vermek.Ya yine aşık olamazsam ve hatta bu kadar eğlenceli üstüme düşen beni sahiplenen herşeyi iyi biri çıkmazsa.Hep korkular bende 30 yaşındayım bununda etkisi var tabi.Kafam karışık ama sizi takip edicem.Evlenmeden önce ne hissettiniz..?
Tuliba sen neler düşünüyorsun konuşalım çok isterim...

valla belkı sacma gelecek ama ben öğretmenım tabıkı unv tede meslege baslayınca cesıtlı zamnlarda

bana çıkma teklıf eden birine ben onu öpebilirmiyim yatabılırmıyım dıye dusunurdum. hanı eger onları yapamzsam hıc gorusmezdım .

bu da elektrık almak oluyor tabıkı.

kac kısıyı kabul etemdım gıttı ne doktorlar muhendısler.

bence sen esınden alktrık almamıssın dıger cevaplarını okumadım ama .

kesınlıkle evlılık ne ıcın yapılıyor cınsellık ıcın tabıkı degerlerı olan ınsanlara söyluyorum. deger ınanc yoksa kısı onla yatar bunla yatar cınsellık yasar.

beım sosyal cok arkadsım vardı soahbet gezme tozma ama cınsellık kımseyle yasamdım tabıkı evlendım.

valla ahlakı degerler olmasa cınsellıkte yasasan nıye evlenesınkı.

eşimle bazen kavga ederız tartısırız ama yatak odasında hersey bıter . sabahıonda o kavgada bıter . bazen dusunurum sex olmasa sabhında nasıl toparlanırkı dıye .bence cınsellık evlılıkte cok önemlidır. ıkınzınde en özel kımsenın bılmedıgı yanlarıızdır. en net oldugunz yakın oldugunz andır.

Allha sukurler hamd olsun ki hersey halldılebılıyor.

sızde psıkologla halletmeye calısın yada esınzde sevmedıgınz seylerı degıstırmeye calıısn bır akraba yardımıyla bıle olabılır.

Bide kocanı sevgilimi böyle yapan birazda bizlerin bence..Evet karakterleri biraz bu ama onları ezerek ciddiye almayarak vs. biz iyice kendi özgüvenlerini ellerinden alıyoruz. Ben buna dikkat ediyorum gerçi ama sende dikkat et öv onu yüreklendir burnunu havaya kaldırsın biraz.Ve iyi gözükmesini sağla...biraz sen bastırıyorsun bence farkında olmadan..Bi dene derim

kesinlikle aynı fikirdeyim...
sadece bir yerde farklı düşünüyorum, eşini sevme konusunda...
eşini seviyor olabilir sadece insan olarak sevip saygı duymak ayrı şey, erkeğim olarak sevmek ayrı şey bunun farkında olması gerek...

Kısa sürmesi onun ereksiyon probleminden değil benim onu itmemden kaynaklanıyor.
Zaten o aşamaya da dediğim gibi anca 3-4 sefer gelebildik.

üzülerek 2 şey söyleyeceğim
aynı aşamalardam geçtiğimi için
1.kesinlikle vajinismussunuz.
eşiniz ereksiyon zorluğu çekmiyor ve siz o noktaya gelince itiyorsunuz..
2. aklınızın ve kalbinizin bir parçası eski ilişkinizde kalmış
ondan aldığınız tadı eşinizden alamamışsınız..

umarım haddimi aşmadım
Allah yardımcınız olsun..

butun sayfalari okudum tek tek. ben normal yasaminizda iliskiniz nasil onu merak ettim en cok. mesela anlattiklarinizdan suanda esiniz pasif, fazla konusmayan, sessiz sakin, tartistiginizda bile sesini yukseltmeyen, bi konu hakkinda fikir beyan etmeyen.. oyle canlandi kafamda. beraber eglenir misiniz, sohbet eder misiniz, sakalar yapar misiniz, birbirinize dokunur musunuz? bunlari merak ettim ben. yani esinizi yatak odasinda pasif buluyosunuz tamam ama normal gundelik yasaminizda da mi oyle?

insan turlu nasihatler dinler ama yine de aci cekip tecrubeyle sabitleme yolunu secer

Bana yakin arkadaslarim nisanlanma dedi

Ask baska birsey dedi

Dinlemedim

Noldu?

O kahrolurcasina uzuldu nisan bozulunca

Keske bastan nisanlanmasaydim da kimse uzulmeseydi

Ben yol yakinken don derim yasadiklarima istinaden

Yine de deneyip gorebilirsin ama nisan atmakla bosanmak ayni degil maalesef

onu istemiyordum, içim onu almıyordu sanki.... dedikten sonra söylenen herşey anlamsızdır bence..cinsellik tabiki bi çok şeyden daha sonra gelir ama ten uyumsuzluğu diiyosunuz..tenin uyuşsun istersen ilişkiye girme o senin tercihin..ama ten uyuşmazlıın yoksa bence ayrıl çünkü zamanla tiksinirsin..

Peki siz yeniden mi evlendiniz? konularınıza baktım da evlilikle alakalı.
Şimdi mutlusunuz anladığım kadarıyla, Allah bozmasın.
Herkesin dediğinde mantıklı bir yan buluyorum.
Çok zor.

Çok güzel yazmışsınız yine, çalışıyorum evet.

Canım madem işin sonunu boşanmaya varacak kadar karanlık görüyorsun, bence kolları sıvama vaktin geldi.
Toplum yapımız gereği cinsellik konusunda hep "ayıp, yasak..vs" gibi tabulara sahip olduğumuzdan birçok kadın evliliğinde bu problemleri yaşar. Üstelik sadece kadınlar değil, erkeklerde yaşıyor bu problemi. çünkü onlar içinde aynı tabular söz konusu..
İşin zor ama zevkli kısmı sana düşüyor.
öncelikle utanma duygunu bi kenara atıp, eşinin aklını başından almayla başlıycaksın.
hormonal olarak hazır hale gelmeden cinsel birleşme kısmına geçme sakın. kesinlikle utanmadan, o duraksasa bile sen büyük bir zevkle devam et.
bunu devam ettir birkaç ay yapman gerekse bile..
madem güzel bir bayansın, emin ol eşinin de çok hoşuna gidecek bu tavrın. önceleri utanır, kasılır filan ama senin istekli ve utanmıyor olduğunu gördükçe o da açılacaktır zamanla. ama kesinlikle her seferinde çok mutlu olduğunu, çok hoşuna gittiğini filan söyle

bak internetten güzel tüyolar alabilirsin bu konuda.

Ay umut doldum valla

Ya valla burada okuduğum konuları hatırlıyorum da benimki öyle değil
Bugün işten geldiğinden şimdi dışarı çıkana kadar (annesine gitti, yalnız şu anda) beni sıkıştırdı
Ensemi öpüyor, boynumu öpüyor, dudağımdan öpüyor, seni çok seviyorum diyor, beraber olalım diye ima ediyor, bu bizim için bir istisna da değil
Hep olur
Ama işte o kıvılcım, o bir anlık kıvılcım var ya, o çakmadığı için (bende) sonu yatakta bitmez
Yoksa istekli, o sitelere girdiğini gördüm ama ne diyebilirim ona bir şey diyecek durumum olmadığı için demedim
Yani şey değil, eşim erkek
Şu satırları okusa atardı kendini bir yerden sanırım

bende 8 ay vajinismus yaşamış biri olarak nedense sizde de böyle bişey olduğunu düşünüyorum..
sonu yatakta bitecek diye olmayacak yine diye karşılık vermiyormuşsunuz gibi..

Aslına bakarsanız diğer şeyleri açıklamaktan ona değinemedim ama eşim de dışarıda hiiiç ezik değil, o da çok iş bitirici
Yani bir şeyi halletmek olarak da olsun, anında adamını bulur, yolunu yapar, işi var zaten ama, onun dışında birgün onu U.doğudan bir şey getirip satarken görebilirim, birgün borsada, birgün gayrimenkul yatırımı yaparken. Düz adam değildir yani
İşime gideyim, geleyim öyle bir hayatı da yoktur, arkadaşlarıyla takılır, güzel giyime lükse düşkündür
Burcu başak yükseleni aslan ama hiçbir başaklığını görmedim tam bir Aslan
Benmerkezci hatta
Çok dışadönük, her yerden her çeşitten yüzlerce belki arkadaşı var
Ortama girdiğinde ilgi nedense hep üstünde olur
Akrabalarımla arkadaşlarımla tanıştırırm hemen kontak kurar, ben geri planda kalırım
Dışarıda, dış dünyada ben onun yanında hiç konuşturulmuyorum sanki, sinirlenirim
Böyle olumlu durumlarda çok olumlu ama mesela bir yere gideriz garson diyelim ki bana kaba davrandı, kalkalım derim, kalkmaz, ayıp olur der, hep uzlaşma yolunu seçer
Ben buna sinir olurum
Hep bundan kavga çıkartırım, tavrını koymamasından
Kalkar giderim
O peşimden gelir
Ben eminim bizi dışarıdan görenler eksiksiz sanıyorlardır ve onu kıskanıyorlardır ilişkimizle ilgili
Ama ilişkimizde benim bariz bir üstünlüğüm var, ikimizken, duyduğu suçluluktan sanırım

Evlenmeden önce şu an düşündüğüm şeyleri düşünüyordum, bir şey değişmedi hayatımda. Çok iyi düşünün. Evliliğe giriş kolay çıkış biraz zor.

Doğru söylüyorsunuz
Kısır döngüye girmiş o hata yaptıkça ben eziyorum diyelim ben bastırdıkça o hata yapıyor

1. vajinismus olduğumu halen düşünmüyorum
2. Allah onun belasını versin, gebermesi bana yetmez, sürünse yine affetmem. Neler yaptığını bilseydiniz... Aldatmak gibi basit şeylerden bahsetmiyorum, aldattı da ama o değildi, haysiyetimle oynadı şeref yoksunu
Ama çok büyük bir aşktı öyle olmazdan önce

Siz ne yaptınız ayrıldınız mı?
Şimdi ne yapıyorsunuz?

Kişilik özelliklerini birkaç mesaj önce açıkladım
İlave olarak; bıdır bıdır konuşur tartıştığımız zamanlar hariç, kendimize ait bir dilimiz vardır, bayağı eğleniriz sanırım yani başka insanları bilmediğim için kıyaslayamıyacağım ama, dün mesela pepeye rastladık onu izlerken acayip eğlendik, böyle şeylerden gülmece çıkartabiliriz. sohbet ederiz, eskiden daha çoktu ama dün gece ettik mesela uzun uzun çok keyif aldım. işte o mesajda yazdığım gibi düz adam değildir, kapıdan bile atraksiyonla girer, ben de atraksiyonla karşılarım, çok güldürürüm, kendimize ait espri anlayışımız vardır. mesela bir program izleriz ordaki insanları tatlı tatlı çekiştirir çok güleriz. uzun boylu (1.90), yaylana yaylana yürür, kirli sakal bıraktığnda en çok hoşuma gider. kendimi onun için baya yorarım, yemeklerimi sağolsun çok sever ben de ona çok güzel yemekleri en kısa sürelerde yaparım, evde bilirsiniz hep yapacak iş olur, hepsini yaparım, atom karınca gibi bir tipimdir, pratik, hızlı, yaparım bir de üstüne çay demler, yanına gelirim onun. böyle bişeyler işte. siyaset konuşuruz, ikimiz de komplo teorilerine bayılırız, ben ona beğendiğim yazıları mail atarım, sonra akşam üstüne yorum yaparız. ikimiz de jason statham'ı çok sever, burcu esmersoy'a gıcık oluruz.

her erkeği çok güldürdüm. ama onun dışında gerisini ondan başkasıyla paylaşamadım.

Pardon yaa
ben sadece ilk mesajı okuyunca eşinizin ve sizin cinselliği utandığınız için yaşayamadığınızı sanmıştım.
şimdi mesajlarını okudum da, sanırım sorun " eşiniz size çekici gelmiyor"
gerek kişisel hijyen konusunda gerekse erkeksi (kıskançlık, güçlü imaj, erkeksi çekicilik) özelliklerinin sizi tatmin etmemesi nedeniyle bir isteksizlik var.
bukonuda eşinizlede konuşmanıza rağmen pek bi yol alamamış gibi anladım.
ama tüm bunlar sizde nasıl olurda cinselliği yaşatmayacak kadar negatif etkileyebilir, anlamıyorum.
inşallah kısa sürede eşiniz, isteklerinize cevap verir, sizi anlar. cidden zor bi durum.
yalnız şunu söyliyeyim, evlilik ilk bir yıl sanılanın aksine çok daha zor geçer. 2. yıl da epey çalkantılı geçiyor. en güzeli 3. yıl ve sonrası bence. zaman herşeyin ilacı, birbirinize zaman tanıyın ve mücadeleyi bitirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…