Ben anladım sizi, nedense böyle kocaman sarılmak geldi de içimden size
Kesinlikle uç istekler değil ama maalesef mizac ve karakterle alakalı... Her erkek sahiplenecek ve bunu bizim gözümüze sokacak diye bir kural da yok, biz o ince durumu hissetmek istiyoruz sadece...Sevildiğini hissedince göğsün aşkla dolunca cinsellikte ten uyumu sorunumu kalır, vız gelir tırs gider bence...Recep İvedik bile Ben Affleck olur gözümde, kalbimde
sorun eşinizde değil sizde gibi geldi bana(konunun tamamını okumadım özür dilerim,ilk sayfaya göre yorum yapıyorum)
siz eşinizi arzulamak için bir şey yapıyor musunuz?sevmek tek başına yetmiyor malesef,cinselliğe bakışımız erkeklerinki gibi değil,biraz motive olmak lazım.
bazen üzerime atlıyor falan yazmışsınız,hep ondan beklemeseniz keşke,siz biraz adım atsanız daha farklı olabilir.
ama bana kalırsa 'içim almıyor' demişsiniz ya,her şey orda saklı.
siz istemediğiniz için bu sorunlar yaşanıyor sanki.
Halim-selim ama neredeyse her Türk erkeğinde olduğu gibi gibi Rus kızlarına karşı ilgisi varmış mesela. öyle bir kız arkadaşı vardı, biz yeni başladığımızda kız buna mesajlar atıyordu, ben ya çok şanslıyım ya da uyanık bu konuda, yakaladım bu kızın mesajlarını, kız niye aramıyorsun, cevap vermiyorsun, ne oldu falan yazmış, Rusça yazmadığı için anladım, İng. yazmış. sonra kavga ettik, bu kim dedim, benle çıkarken kızla da bir şeyler bitmemiş anlayacağınız. onu yapmayı biliyor ama.
Sonra mail adresinde eski postaların içinde bu kızdan gelen bir resim gördüm. Niye silmedin diye bir de öyle kavga etmiştik. Vallahi unuttum falan diyor. Gerçek olabilir, gerçekten de. Ama işte sil yani di mi.
Halim-selim ama neredeyse her Türk erkeğinde olduğu gibi gibi Rus kızlarına karşı ilgisi varmış mesela. öyle bir kız arkadaşı vardı, biz yeni başladığımızda kız buna mesajlar atıyordu, ben ya çok şanslıyım ya da uyanık bu konuda, yakaladım bu kızın mesajlarını, kız niye aramıyorsun, cevap vermiyorsun, ne oldu falan yazmış, Rusça yazmadığı için anladım, İng. yazmış. sonra kavga ettik, bu kim dedim, benle çıkarken kızla da bir şeyler bitmemiş anlayacağınız. onu yapmayı biliyor ama.
Sonra mail adresinde eski postaların içinde bu kızdan gelen bir resim gördüm. Niye silmedin diye bir de öyle kavga etmiştik. Vallahi unuttum falan diyor. Gerçek olabilir, gerçekten de. Ama işte sil yani di mi.
tam sorun nedir?cinsel birleşme mi olmuyor?ereksiyon mu olmuyor_geç mi erken mi oluyor?Herbiri ayrı sorunlar..Hepsi tam yapmayı mı bilmiyor?....Cinsel birleşme oluyorsa tarzını mı beğenmiyorsunuz?Bunun için hiç boşanılmaz..Zamanla alışır,öğrenir belki..Sizin isteklerinizi de öğrenir..
ama sen ona biraz uzaksın sanki.yok ağzın kokuyor yok sevişmesini bilmiyorsun .adam ne yapsın bildiğinide unuturbence sen biraz dominantsın adamda pasif kalmış.valla ittirir durursan canım rus kızın kollarına atar kendini.onlar bu konuda erkeklere pek iş düşürmüyorlar.hepsi adamların üstünde.
zor bir durum gerçekten inş. düzelir.evlilikte cinsellik çok önemli bende cinsellik konusunda isteksiz olanlardanım evlenmeden önce insan çok meraklı oluyor ama iş gerçeğe dönünce yanılıyor.ilk zamanlar acı yaşama korkusu var tabi hamileyken bişey olur korkusu doğum yaptıktan sonra yine acı korkusu ama benim acı ortadan kalkmıştın doğum iyi geldi. şimdide bebek var diye nadir oluyor benden kaynaklı emziriyorum birde eve kayınvalide faktörü var 1 ay sonra kendi evimizdeyiz inş. o zaman herşey düzene girer diye umuyorum eşimin isteklerini karşılarım inş... cinsellik yoksa evlilikte erkek çıldırıyor bence
Sana bir tavsiye versem yanlış anlaşılmaz umarım..Ben boşandıktan sonra okumuş öğrenmiştim de.İslam'da erkek...Ve kadının eşine karşı görevleri konusunu gözden geçirsen.Belki eşini farklı gözle görmene ,bakış açını değiştirmene yardımcı olur.İsteğim sadece sana faydam dokunsun,yanlış anlaşılmasın..Ben bilmez beyim bilir tavrını denersen belki o da yüreklenir..