Sorunumuz cinsellik mi, cinsellik sorun mu? Bitirmeli miyim?

Eski bir konunun üstünden neden böyle birşey soruyorsun anlamış değilim.18 yaşında bir kız çocuğu doğal olarak korkar tedirgin olur.Ne yapmalıyız sence biz,nasıl yardım edelim sana,bu iki taraflı birşey. ille de seks yapmak istiyorsan ki büyük bir ihtimalle elin oğlu kaçmasında elinden sekse de razıyım derdindesindir.Hee ben öyle değilim cinsel açlığım var diyorsan zaten korku olmaz.

hayran kaldım doğrusu; ne kadar ışık tutucu bir yorum olmuş.

siz baska bir konuya yorum yazmak istediniz heralde su begums adli uyenin durumuna yorum yazmisiniz degil mi

Arkadaşım evli bir kadın olarak sana cevap vermek istiyorum.hemen işi boşanmaya sürüp kendini ve eşini huzursuz etmen çok yanlış!ten uyumu çookkkk önemli onu arzulaman lazım ki bi anlamı olsun cinselliğin.bence psikolojik destek al.kafandan boşanmayı silerek eşini beyninde arzulamaya çalış.daha çok yeni evlisiniz.eşinle oturup konuş bütün sorununu ne istediğini neden böle olduğunu eminim çaban boş kalmayacak.dilerim en kısa zamanda çözüme kavuşursunuz.

birbirinizi sevdiğiniz belli.psikiyatriye gidin.çok iyi hipnoz tedavileri var bu konularda.sebebin psikolojik olduğunu sanıyorum sizin beyanınız üzerine.köşe yazılarında da bazı kitaplarda da buna benzer konuları ve hipnozla tedavi edilebileceğini okumuştum.maddi imkanınız da varmış.cinsellik olmadan evliliğin anlamı hakikaten yok.70 yaşında değilsiniz.ömrünüze yazık etmeyin.isterseniz her şeyin üstesinden gelirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…