Sorunumuz cinsellik mi, cinsellik sorun mu? Bitirmeli miyim?

1. vajinismus olduğumu halen düşünmüyorum
2. Allah onun belasını versin, gebermesi bana yetmez, sürünse yine affetmem. Neler yaptığını bilseydiniz... Aldatmak gibi basit şeylerden bahsetmiyorum, aldattı da ama o değildi, haysiyetimle oynadı şeref yoksunu
Ama çok büyük bir aşktı öyle olmazdan önce

Siz ne yaptınız ayrıldınız mı?
Şimdi ne yapıyorsunuz?

kusura bakmayın ama bence de vajinusmussunuz:KK31::KK31:
hayır değilim, değilim diyorsunuz ama bence vajinusmusun ne olduğunu bilmiyorsunuz. vajinusmus fiziksel bir problem değil
ereksiyon olmasına rağmen giremiyorsa bu sizden yani istemsiz kasılmanızdan kaynaklanıyor sanırım
bence de aklınız eskisinde kalmış :KK50::KK50::KK50: çok büyük bir aşktı demişsiniz:KK50:
bence burada mağdur olan eşiniz asıl onun boşanmayı düşünmesi gerek sanki:KK30:

Pardon yaa
ben sadece ilk mesajı okuyunca eşinizin ve sizin cinselliği utandığınız için yaşayamadığınızı sanmıştım.
şimdi mesajlarını okudum da, sanırım sorun " eşiniz size çekici gelmiyor"
gerek kişisel hijyen konusunda gerekse erkeksi (kıskançlık, güçlü imaj, erkeksi çekicilik) özelliklerinin sizi tatmin etmemesi nedeniyle bir isteksizlik var.
bukonuda eşinizlede konuşmanıza rağmen pek bi yol alamamış gibi anladım.
ama tüm bunlar sizde nasıl olurda cinselliği yaşatmayacak kadar negatif etkileyebilir, anlamıyorum.
inşallah kısa sürede eşiniz, isteklerinize cevap verir, sizi anlar. cidden zor bi durum.
yalnız şunu söyliyeyim, evlilik ilk bir yıl sanılanın aksine çok daha zor geçer. 2. yıl da epey çalkantılı geçiyor. en güzeli 3. yıl ve sonrası bence. zaman herşeyin ilacı, birbirinize zaman tanıyın ve mücadeleyi bitirmeyin.

Teşekkür ederim, güç veriyorsunuz

kusura bakmayın ama bence de vajinusmussunuz:KK31::KK31:
hayır değilim, değilim diyorsunuz ama bence vajinusmusun ne olduğunu bilmiyorsunuz. vajinusmus fiziksel bir problem değil
ereksiyon olmasına rağmen giremiyorsa bu sizden yani istemsiz kasılmanızdan kaynaklanıyor sanırım
bence de aklınız eskisinde kalmış :KK50::KK50::KK50: çok büyük bir aşktı demişsiniz:KK50:
bence burada mağdur olan eşiniz asıl onun boşanmayı düşünmesi gerek sanki:KK30:

Ben eskisini, daha önceden heyecan duymuşluğum var demek için örnek vermiştim
Onla ayrılalı kaç sene oldu sayamayacağım, o kadar oldu yani
Vajinismus benim için iyi ihtimal, bir şekilde aşılıyor, adı konulmamış/tanımlanamayan sebepler daha zor
İnsan keşke vaji olsam der mi, diyecek duruma gelebiliyor

Ya valla burada okuduğum konuları hatırlıyorum da benimki öyle değil
Bugün işten geldiğinden şimdi dışarı çıkana kadar (annesine gitti, yalnız şu anda) beni sıkıştırdı
Ensemi öpüyor, boynumu öpüyor, dudağımdan öpüyor, seni çok seviyorum diyor, beraber olalım diye ima ediyor, bu bizim için bir istisna da değil
Hep olur
Ama işte o kıvılcım, o bir anlık kıvılcım var ya, o çakmadığı için (bende) sonu yatakta bitmez
Yoksa istekli, o sitelere girdiğini gördüm ama ne diyebilirim ona bir şey diyecek durumum olmadığı için demedim
Yani şey değil, eşim erkek
Şu satırları okusa atardı kendini bir yerden sanırım

Tüm sayfaları okuyamadım sadece göz gezdirdim...

Benim kanaatime göre , eşiniz size çekici gelmiyor olabilir,
ama aklımdan neden kendini çekici hale getirmeye çalışmıyor diye bir düşünce geçti,
ve şu mesajı gördüm...

O kıvılcım hiç mi olmuyor, yoksa ara sıra mı oluyor?

Libido düşüklüğü olabilir mi diye düşünmeden edemedim...

Yoksa öyle bir eşe sahipsiniz ki aslında tamamamen sorunsuz, her şeyi yolunda olan bir evliliğiniz var...
Ama neden cinsellik yok?
Cinselliğin olmadıgı evliliklerde genelde tartışma çok yaşanır,
anladıgım kadarıyla sizde o da yok...

Peki eşiniz bunu hiç sorun etmiyor mu?

Yanlış okumadıysam cinsellik sırasında herhangi bir duygusallık olmuyor...
İşte kadınlar için en önemli kısım bu bence.
Siz o anki duygusallıgı yaşayamıyorsunuz,
hissedemiyorsunuz,
bunun için eşinizi egitmeniz gerektiğini düşünüyorum...

Eger her defasında hiç bir ilerleme olmadan devam eden bir durumsa eşinizde de problem olabilir...
Erken boşalma gibi...
Bu nedenle de ön sevişme olmadan hemen olsun bitsin istiyor olabilir...

Son düzenleme:
ilk başta söyliyim yorumların hepsini okumadım.. cinsellik evliliğin olmazsa olmazlarından..hatta hayatın olmazsa olmazlarından, cinsellik yaşam iç güdüsüyle alakalı bişey yani bazı bilimadamları bunu böyle acıklıyor.. hani demzsnz ya sanki ne yapacağnı bilmiyor.. neden türk kadınları cinselliği tek erkeğe atfederki.. belliki sende ne yapacağını bilmiyorsun.. bütün denemelerinizde senin her yapamayısında o adam kim bilir kendni nasıl hissetti.onuda anlamak lazım artk sana karsı daha çok kasıyordur.. doruklarda yasayamıyordur hislerini.. karsılıklı anlayıs gerektiren bi durum.. ama evliliği bitirme sebebi olamaz.uyumsuzluk geçici! eğer eşler birbirini gerçekten seviyorsa, tensel uyumsuzluk karşılıklı anlayış ve deney yoluyla çözülebilir. Burada önemli olan, iki insanın birbirine karşı açık olması, neden zevk alıp neden zevk almadıklarını rahatça söyleyebilmesi, sorunlarını birbirine anlatabilmesidir.

sevgi ve anlayış…

Herşey bir tarafada ,
Biz evliliğinize ve eşinize yüklenince siz bir mutlu aile tablosu çizmeye,
evliliğinizin ve eşinizin mukemmel yonlerini sıralamaya basladınız ..
Hani konuyu bastan sona okumamıs olsam son 4 mjdan '' vay be ne aşk be guzel evlılık çifte bak '' dıye yorum yapardım..

Herşey bir tarafada ,
Hani konuyu bastan sona okumamıs olsam son 4 mjdan '' vay be ne aşk be guzel evlılık çifte bak '' dıye yorum yapardım..

bende anlayamadım..
bi erkek öpüp kokluyor hep reddediliyorsa nasıl tartışma olmuyor..herşey gülüstanlık oluyor..
:KK76:

Ya aslına bakarsan anlattığn kadarıyla çok tatlı bir çiftsiniz
hatta ruh ikizi bile denebilir,
yazık etme bu evliliğe nolur,
vallahi düzelir ,yeterki inan,biraz çaba,
bu kadar eğlendiğin bu kadar kültürlü kendine de bakan ,öyle toplumda pasif olmayan ,gayet yenilikçi ve dışa dönük bir eş ve hala cinsel sorunlar,
bırak kendini,itme bikere de ,tadını çıkar,
biliyorum hoş değil ama başkasını düşün,ünlü birini hayran olduğun birini ne bileyim şans ver eşine,ben bugün böyle istiyorum,bana bunu bunu yap de,yık duvarlarını,utanmayı bir kenara bırak,ön sevişmeyi uzun tut,yap kız işte bişeyler,yıkma yuvanı,bırakma kocanı,ay duygulandım gidip kocama sarılayım yahu :KK43:

Herşey bir tarafada ,

Bunu ben de belirtmiştim.

Çünkü cinselliğin olmadıgı evliliklerde mutlaka insanlar sık tartışır,
hatta hiç anlaşamazlar...

Çünkü nasıl anlatsam , o aradaki bag (adını nasıl ifade edecegimi bilemedim)
olmaz...

Bunu ben de belirtmiştim.

Çünkü cinselliğin olmadıgı evliliklerde mutlaka insanlar sık tartışır,
hatta hiç anlaşamazlar...

Çünkü nasıl anlatsam , o aradaki bag (adını nasıl ifade edecegimi bilemedim)
olmaz...

aslında benimde anlayamadığım nokta bu,ben eşime 2 kez hayır diyim 3.de başlar bıdı bıdı etmeye ,tuhaf gerçekten.

Herşey bir tarafada ,

Süper tespit:))Bu zaten hep öyledir.İnsanoğlu cidden garip bende öyle yapıyroum bazen..Eşi boşanalım dese kıymete biner..Herkes burda ayrıl dese ayrılmayım bence şöle iyi der.Zaten eşi kaçsa aşık bile olur:) insan garip bir varlık, hepimiz öyleyiz...

insan turlu nasihatler dinler ama yine de aci cekip tecrubeyle sabitleme yolunu secer

Bana yakin arkadaslarim nisanlanma dedi

Ask baska birsey dedi

Dinlemedim

Noldu?

O kahrolurcasina uzuldu nisan bozulunca

Keske bastan nisanlanmasaydim da kimse uzulmeseydi

Ben yol yakinken don derim yasadiklarima istinaden

Yine de deneyip gorebilirsin ama nisan atmakla bosanmak ayni degil maalesef

peki sonra ne oldu, yani ne son damla olduda nişanı atmaya karar verdiniz? hiç pişman oldunuz mu? söylediğinizde nasıl davrandı?aileniz destek oldumu? ve en önemlisi aşık olduğunuz adamla evlenebildinizmi?:)

insan turlu nasihatler dinler ama yine de aci cekip tecrubeyle sabitleme yolunu secer

Bana yakin arkadaslarim nisanlanma dedi

Ask baska birsey dedi

Dinlemedim

Noldu?

O kahrolurcasina uzuldu nisan bozulunca

Keske bastan nisanlanmasaydim da kimse uzulmeseydi

Ben yol yakinken don derim yasadiklarima istinaden

Yine de deneyip gorebilirsin ama nisan atmakla bosanmak ayni degil maalesef

Peki ne olduda dank dedi ve karar verip nişanı attınız? Nasıl söylediniz, ne tepki verdi? Hiçpişman oldunuz mu? ve en önemlisi şuan aşık olduğunuz kişiylemi evlisiniz?:)

eşine aşık değilsin, çekici bulmuyor hatta itici buluyorsun sanırım. bu sorunun çözülebileceğini sanmıyorum. insan zorla birini çekici bulamaz ki.
cinsellik de önemli sonuçta. karar senin ne diyelim :KK14:

eşine aşık değilsin, çekici bulmuyor hatta itici buluyorsun sanırım. bu sorunun çözülebileceğini sanmıyorum. insan zorla birini çekici bulamaz ki.
cinsellik de önemli sonuçta. karar senin ne diyelim :KK14:

evet çekici bulsa illa ki bişeyden bi an etkilenirde bişeyler olur....

1. vajinismus olduğumu halen düşünmüyorum
2. Allah onun belasını versin, gebermesi bana yetmez, sürünse yine affetmem. Neler yaptığını bilseydiniz... Aldatmak gibi basit şeylerden bahsetmiyorum, aldattı da ama o değildi, haysiyetimle oynadı şeref yoksunu
Ama çok büyük bir aşktı öyle olmazdan önce

Siz ne yaptınız ayrıldınız mı?
Şimdi ne yapıyorsunuz?

ayrılmadık
çözümlemeye çalıştık
çünkü evlilikten beklentilerimiz ortaktı
hala mkemmel bir cinsel hayatım olduğunu söyleyemeyeceğim
kendimden çok ödün veridim veriyorumda
ama oda verdi
birlikte yaşlanmak ve huzur istiyoruz
aşktan mı dersen hayır
19 yaşımdan beri onunla birlikteyim
başka biri ile düşünemiyorum kendimi
ama heycan tutku bendede yok
görev gibide değil
nasıl anlatsam bu konu beni o kadar yordu ve kendimi o kadar eksik hissettim ki
bu yaşadıklarım bana kafi geliyor..
bide terazimi tarttığım zaman elimde olandan yaşadığım hayattan memnunum
yalnız çok merak ettiğim bir şey var
acaba dediğim
neyse çok uzattım
ben dede durumlar böyle..

insanlar cok ılgınc

valla eşinz mukemmel bırı eglenmek bırbırını anlamk on numara ama cınsellık yok .

pek ınandırıcı bır tablo degıl bence sızı yargılamıyorum yardım almalısınz

belkı benım evlılgım sorunlu dur:KK37:

eşim gelıp bana sarılınca ben hemen karsılık verırım öpüşür koklasırız musaıtlıge gore yatak odaısnda sonlanabılır ama sınırlıysem ve hıc karsılık vermedıysem esım hemen noluyo Allh lla ınsan accık cılvelı olur kocasına odun gıbı durmaz der bende yaparken oıyıde yapmazken kotu mu derım eşimde derkı dınımızde erkek ne derse kadın onu yapmalıdıey esprı yapar . uzun surmez . kaldıkı cınsel acıdan hamd olsun uyumluyuz tatmın edebılıyoruz bırbırımızı.

2 yıla yakın evlısnz sız karsılık vermıyınce ve tam doya doya cınsellık yasmaıdgız da esınzın sızı srılıp öpecegıen ınanmıyorum. bu işte bır ıs var

topiği açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum
imretlik topik oldu
ben cinselliğin bu kadar önemli olduğunu düşünmüyordum mesela..

Son düzenleme:
sizin birlikteliğinizde bence en önemli sorun cinsellikten ziyade kişilik uyuşmazlığı yani siz eşinizin böyle dağ gibi arkanızda durmasını gerektiği yerde otorite kurmasını ,her konuda ilk adımı sağlam şekilde onun atmasını istiyosunuz ama eşiniz heralde naif karakterde biri , nekadar öküz odun desede her kadının içinde bir yaban yatar ,yani sırf cinsellik olsa bi çözüm bulunabilir belki ama bi insan neyse odur değiştiremezsin ,merak ettim eşinin ve senin burcun ne

peki sonra ne oldu, yani ne son damla olduda nişanı atmaya karar verdiniz? hiç pişman oldunuz mu? söylediğinizde nasıl davrandı?aileniz destek oldumu? ve en önemlisi aşık olduğunuz adamla evlenebildinizmi?:)

Cok zor karar verdim
Surundum
Reflu oldum midemden parcalar alindi

Iyi, gercekten cok iyi ama cok zayif biriyle nisanliydim
Ailesini uzmemek icin bana kiyar
Beni uzmemek icin ailesine
Arkadasini uzmemek icin kardesine
Kimseyle munakasa etmek istemezdi herkesi ezdirebilir ama kendi ortaya atilmazdi
Kriz anlarinda asla karar alamaz cocuklar gibi caresiz kalirdi

Ayrilmak istedigimi soylemek cok zordu cunku dunyasi benim etrafimda donuyordu
Amerika.dan is teklifi alip reddedince (yine ben ailemden uzak kalmak istemem diye) daha da zorlasti

4.yili doldurdugumuz gun Istanbul.a geziye gidiyorduk
Ben martilara ekmek atarken bugun 4.yilimiz bitti farkinda misin dedi
Her sene birseyler yapardik o sene aklima bile gelmemisti

Nisandan sonra ailesiyle aramda denge kuramamasiyla ciddi ciddi vazgecmeye baslamistim
Nereye gitsek ne alsak kardesine fatira gosterir neredeyse izin alirdi
Hatta kardesi cok harciyorsun demis diye arabasina mazotunu ben almistim

Oyle safca ve zayif biriydi
Adam miydi evet yalan bagirma dovus bilmezdi

Ne zamanki SU ANDA OGLUMUZU UYUTAN ADAMla gozlerinin icine baka baka nisanlimdan ayrilmak istedigimi ama onu kirmayi da hic istemedigimi anlatirken yaninda aglayabilecek kadar anladi beni
Dedim bitmistir

O gunden sonra,
Esimle, siradan bir is arkadasimla kisik gozleriyle bana dogru gelip halimi hatrimi sordugu gunden snra nisanlimla bagimi kpardim

Kiyametler koptu ailem dunyami basima yikti
Noldu? Evlilikten kse bucak kacan ben 1yila kalmadan evlendim.
Simdi esim benden kiymetli herkesin gozunde

1gun 1an bile pisman olmadim
4yili catir catir yedin 3ayda mi evlenesin tuttu diyenler oldu

Evet aynen oyle oldu
Dini gorusunu sevdim. Kasini gozunu nefesini sesini sevdim.
Hem adam gibi adamligini
Hem kibarligini hem de macolugunu
Bana biri yan gozle baksa aninda pisman edisini
Eski nisanlim olsa neredeyse git gonlunu yap derdi

Esim kusursuz mu? Hayir
Cok titizdir
Su saatte mutfak temizliyorsam sabah daginik gormesin diyedir:KK8:
Ama ben icimin cekmedigi bir adamla sadece iyi bir adam diye evlenmedgim icin cok mutluyum ve simdi gidip esime sarilip o uyusa bile ope koklasa uyuyacagim

Konu sahibinden ozur dilerim cok dagittim
Ama populer bir konu oldugundan kimse icine DOLU DOLU SINMEYEN kimseyle evlenmesin diye yazmak istedim

Insallah evli oldugun surece sana cazip ve cekici gelecek kollarina atilmak icin can atacagin kimseyle karsilasmazsin
Insallah o kisi esin olur
Aminn!!

X