- Konu Sahibi Gamzecannn
-
8 SEKiZ yıl ugras mis ve sebepsiz inferlite raporu almış bir bayan olarak sabır ve heyecanla kuzumu bekliyorum iki aşılama oldum negatif tüp bebekte pozitif sonuç gördüm kendime kızdım bukadar beklediğim için iyi bir uzmana görünüp araştırma yapılmalı vakit kaybetmedenBen gerçekten anlamıyorum sorun yok engel yok ama olmuyor olmuyor artık başkalarının bebeğini sevmekten bıktımmmm istemiyorum kendi bebeğimi sevmek istiyorum
Uzulecek hicbiseyin yok bence haline sukret canim yasin ufak sanirim..Ben tup bebekde cok aci cektim ilac igne yan etkiler esimle cok agladik..Bu sitede de o kadar cok kadin var ki benim gibi yada daha zor durumda yillardir bebek bekleyen..Kendini uzme evliligini yasa bi bakmissin olmus..Canım doğru diyon eşimi üzülürken görünce istiyorum hemen olsun
Ya saçmalıyosun bence en az 1 yıl denedikten sonra bi sorun mu var diye düşünmelisin.Bak şu an içime doğdu sen en geç iki ay içinde hamişsin.Bu lafımı unutma.stres yapma oluruna bırak herşey daha güzel olucak.Böyle düşünBen inanmıyom kikeşke inanabilsem sadece kendimi kandırıyorum kendime aynadan bakıp diyom yok kızım senin bebeğin olmaz deyip moralimi bozuom daha da
Bende de aynı durum bu 4.ayimdi ovulasyon testi aldım günlere denk getirdim ama yinede olmadı normalde adet günüm yarın ama 3 tane test yaptım 3ude negatif artık vakit kaybetmek istemiyorum bat yarın olduğu halde doktor dan randevu aldım yarindansonra dktra gidicem ne varsa çıksın artık ortayaBende denedim ovulasyonu tam günleri denk getirdim o da olmadı kafayı yeme aşamadındaym
Valla canım bende kist var polikistik over hap verdi kullanıyorum muhtemel yumurtlama günümde sancım olur yine oldu denedik hala hasta olmadım ne zaman olacagımda belli degil ama bgnkü test negatif cıktı ama belirtiler var yani 30-31 14 günü geçti yumurtlayalıBende de aynı durum bu 4.ayimdi ovulasyon testi aldım günlere denk getirdim ama yinede olmadı normalde adet günüm yarın ama 3 tane test yaptım 3ude negatif artık vakit kaybetmek istemiyorum bat yarın olduğu halde doktor dan randevu aldım yarindansonra dktra gidicem ne varsa çıksın artık ortaya
Ya saçmalıyosun bence en az 1 yıl denedikten sonra bi sorun mu var diye düşünmelisin.Bak şu an içime doğdu sen en geç iki ay içinde hamişsin.Bu lafımı unutma.stres yapma oluruna bırak herşey daha güzel olucak.Böyle düşün
Evet doğru olan bu zaten.Önce biz kendimizi düşünücez.Biz iyi olmazsak bebiş gelse ne olucak ki.Sonuçta onu biz büyütücez.İyi olalım inşallah bebişlerde güzel iyi bi şekilde bize gelsinİnşallah canımm çok sağol destek oldugun için tamam yine takmayıp üzmücem kendimi bekleyecem bu ay ki gibi hiç takip etmcm mutlu olmak için uğraşacam
Bende kaç gündür bi gün arayla test yapıyorum negatif.bugün bat günüm ama daha olmadım zaten normal dede adetim herzaman gününde gelmez.yarın da doktora gitmeden yine bi test yap cam. bu polikistik over dedigin nasıl belli oluyor neye bakıyor doktorValla canım bende kist var polikistik over hap verdi kullanıyorum muhtemel yumurtlama günümde sancım olur yine oldu denedik hala hasta olmadım ne zaman olacagımda belli degil ama bgnkü test negatif cıktı ama belirtiler var yani 30-31 14 günü geçti yumurtlayalı
Benim 3 yıl olmadi. Gitmedigimz doktor kalmadi. Her gittiğimiz yerdeolmaması icin bi sebep yok dediler. En son aile hekimimize sağlık ocağı değiştirmek için gittik konu konuyu açtı bebek olmuyor dedik doktor muayene bile etmeden sigaradan olmuyor bırakın ikinizde sigarayı hemen olacak dedi. O gün sigara yi bıraktık vee bi ay çıkmadan hamile kaldm. 1 ay sonra da doğum yapcam allahn izniyle.6.5 aydır deli gibi çocuk istiyoruz ama olmuyor
Ultrasonla yumurtalıklarıma baktı ve etrafını küçük kistler sarmış inci gibi sıra sıra böyle ordan anlasıldı yani bu arada bende henüz olmadum 39 gün oldu bgnBende kaç gündür bi gün arayla test yapıyorum negatif.bugün bat günüm ama daha olmadım zaten normal dede adetim herzaman gününde gelmez.yarın da doktora gitmeden yine bi test yap cam. bu polikistik over dedigin nasıl belli oluyor neye bakıyor doktor
Evet doğru olan bu zaten.Önce biz kendimizi düşünücez.Biz iyi olmazsak bebiş gelse ne olucak ki.Sonuçta onu biz büyütücez.İyi olalım inşallah bebişlerde güzel iyi bi şekilde bize gelsin
Benim 3 yıl olmadi. Gitmedigimz doktor kalmadi. Her gittiğimiz yerdeolmaması icin bi sebep yok dediler. En son aile hekimimize sağlık ocağı değiştirmek için gittik konu konuyu açtı bebek olmuyor dedik doktor muayene bile etmeden sigaradan olmuyor bırakın ikinizde sigarayı hemen olacak dedi. O gün sigara yi bıraktık vee bi ay çıkmadan hamile kaldm. 1 ay sonra da doğum yapcam allahn izniyle.
bende gizli şeker haşimato (az oranda) ve zararsız rahmin orta yerinde bir miyom var.hepsi tek başına acaba hepsi toplanınca mı bir sebep oluyor?
Evet. İkimizde iciyorduk. Kadında yumurtaliklari erkekte spermleri cok fazla etkilediğini söylemişti doktor. Ben çok onemsemedim aslında ama eşim çok inandı bırakınca olacak dedi ve ilk ay hamile kaldm çok şükür. Şimdi 9 ay oldu sigarayı birakali vee hiç aranadk yokluğunu hep iyi ki dedik :) sizde deneyin bence bebis için kendiniz için butceniz icin. Çok zor degilmis gercekten. Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bi bebis nasip etsin inşallah :)))Eşinde sende sigara içiyormuydunuz ki bıraktınız oldu ayyy şaşkınım bende eşimde içiyoruz sigara eşim çok içiyo hemde
görünüşte senin bişeyin yok neden geldin diyolar.Dr a gidip sor canım benim hiç bi bilgim yok malesef olabilir belki en azından bilirsin sebebini
Evet. İkimizde iciyorduk. Kadında yumurtaliklari erkekte spermleri cok fazla etkilediğini söylemişti doktor. Ben çok onemsemedim aslında ama eşim çok inandı bırakınca olacak dedi ve ilk ay hamile kaldm çok şükür. Şimdi 9 ay oldu sigarayı birakali vee hiç aranadk yokluğunu hep iyi ki dedik :) sizde deneyin bence bebis için kendiniz için butceniz icin. Çok zor degilmis gercekten. Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bi bebis nasip etsin inşallah :)))
Bende prolaktin yüksekliği var sadece onun dışında bişey var mi bilmiyorum doktor iki üç kere ultrasonla da baktı ama öyle bişey olsa söylerdi o zaman herhalde.Benimde bugün olmam gerekirdi olmadim.iki aydirda tam 16sinda geliyordu.ama bu ay yine geç gelcek galiba. sen test yapmadin mi çok uzun bi süreUltrasonla yumurtalıklarıma baktı ve etrafını küçük kistler sarmış inci gibi sıra sıra böyle ordan anlasıldı yani bu arada bende henüz olmadum 39 gün oldu bgn
Canım 39 günde bitti bugun itibarı ile henüz olmadım aksam yaptım test cıkmadı ama zaten ne zaman adet olacagım belli olmuyokiBende prolaktin yüksekliği var sadece onun dışında bişey var mi bilmiyorum doktor iki üç kere ultrasonla da baktı ama öyle bişey olsa söylerdi o zaman herhalde.Benimde bugün olmam gerekirdi olmadim.iki aydirda tam 16sinda geliyordu.ama bu ay yine geç gelcek galiba. sen test yapmadin mi çok uzun bi süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?