• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunu olmayıpta hamile kalamayanlar

Ben gerçekten anlamıyorum sorun yok engel yok ama olmuyor olmuyor artık başkalarının bebeğini sevmekten bıktımmmm istemiyorum kendi bebeğimi sevmek istiyorum :KK12:
bende evlendikten sonra 7.ayımda hamile kaldım bu işler birazda nasip işi bende çok istiyordum hemen olsun diye ama Allah bana 7 ay sonra nasip etti Allah hayırlısını nasip etsin sıkıntı etme kendine canım

bende evlendikten sonra 7.ayımda hamile kaldım bu işler birazda nasip işi bende çok istiyordum hemen olsun diye ama Allah bana 7 ay sonra nasip etti Allah hayırlısını nasip etsin sıkıntı etme kendine canım

Amin canım amin inşallah

Arkadaslar bu duayi ezan esnasinda namaz sonrasi duada okumanizi oneriyorum..:KK200:

Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et

Kızlar 4 senedir evliyim ve 3 buçuk yıldırda çocuk istiyoduk ve tedaviye başladım 5 ay gördüm olmadı bırakmıştım 2 ay oluyo bırakalı ve annem ameliyat olmuştu 1 hafta sonra öğrendim hamileymişim 4 senenin içindeyim ve hamileyim ama inanın hala şoktayım sevincini yasıyamadım hamile olduguma bile inanmıyorum bi an belirtiler olmazsa hamile deilim dicm o derece allaha çok yalvardım çok agladım allahım kimseyi sınamasın isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın

Ben gerçekten anlamıyorum sorun yok engel yok ama olmuyor olmuyor artık başkalarının bebeğini sevmekten bıktımmmm istemiyorum kendi bebeğimi sevmek istiyorum :KK12:
Kaderine razi gel canm bnm Allahdan.israrla dua et isyan.etmek birseylerini yerine getrmez dua ile olur insaallah tez zamnda Rabbim.hepimizin.yuzunu guldursun. -KunFeyekun

Kaderine razi gel canm bnm Allahdan.israrla dua et isyan.etmek birseylerini yerine getrmez dua ile olur insaallah tez zamnda Rabbim.hepimizin.yuzunu guldursun. -KunFeyekun

Doğru diyosun canım dua ve sabır kocam a bakınca gözlerim doluyor inan ondan bu hale geldim üzülüyor

Kızlar 4 senedir evliyim ve 3 buçuk yıldırda çocuk istiyoduk ve tedaviye başladım 5 ay gördüm olmadı bırakmıştım 2 ay oluyo bırakalı ve annem ameliyat olmuştu 1 hafta sonra öğrendim hamileymişim 4 senenin içindeyim ve hamileyim ama inanın hala şoktayım sevincini yasıyamadım hamile olduguma bile inanmıyorum bi an belirtiler olmazsa hamile deilim dicm o derece allaha çok yalvardım çok agladım allahım kimseyi sınamasın isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın

Amin canım zormuş gerçekten sabır gerwktiriyormuş ve dua etmek lazım kafaya takıp stres yapıyoruz istemeden oda istesekte strestenuzaklaşamıoz ki bu arada geçmiş olsun ve Allah bebeğini sana bağışlasın hayırlı olsun

Yani doğru diyorsun bi çözüm bulmak gerekli artık yeter nereye kadar
Bence ümitsizliğe kapılma yaşın daha çok genç vakti zamanı gelince olur inşallah .Allaha sığın bol bol dua et.Sabrın sonu selamettir

Sen güçlü ol.İnan eminim o da senin olucağına olan inancını görünce rahatlıycaktır

Ben inanmıyom ki :KK61: keşke inanabilsem sadece kendimi kandırıyorum kendime aynadan bakıp diyom yok kızım senin bebeğin olmaz deyip moralimi bozuom daha da :(

6. bucuk ay cok az bi zaman bence bosuna stres yapiyosum..Benim 3 yildir hic sebep yokken olmadi kendimi yiprattim ovulasyon takibi,bitkisel kurler,yumurta catlatma,asilama ve 3 kez tup bebek denedim sonuncu denememde kafam rahat gittim nasilsa olmuyo diye ve hic yatmadim oldu kafada bitiyo diiyenlere sinir oluyodum ama cidden öyle galiba..Allah cok bekletmesin kimseyi..

Back