- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
- Konu Sahibi Gamzecannn
Ben dün aldım 30lu set 7 gebelik testi hediye 23tl gelsn bklyrm inş gerek klmaz kullanmama :)
Nerden aldın kız kapıda ödeme li mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dün aldım 30lu set 7 gebelik testi hediye 23tl gelsn bklyrm inş gerek klmaz kullanmama :)
Canım ben supradyn all day kullandım daha genel tüm vitaminlerden olduğu için ama sen başka bi vitamin de kullanabilirsin. 40 a almıştım 30 lu tableti
bende evlendikten sonra 7.ayımda hamile kaldım bu işler birazda nasip işi bende çok istiyordum hemen olsun diye ama Allah bana 7 ay sonra nasip etti Allah hayırlısını nasip etsin sıkıntı etme kendine canımBen gerçekten anlamıyorum sorun yok engel yok ama olmuyor olmuyor artık başkalarının bebeğini sevmekten bıktımmmm istemiyorum kendi bebeğimi sevmek istiyorum
bende evlendikten sonra 7.ayımda hamile kaldım bu işler birazda nasip işi bende çok istiyordum hemen olsun diye ama Allah bana 7 ay sonra nasip etti Allah hayırlısını nasip etsin sıkıntı etme kendine canım
Canımsın ya korkma en kısa zamanda gelir bebeğin. Rabbim ol dedimi olur. Lütfen stres yapmaBen gerçekten anlamıyorum sorun yok engel yok ama olmuyor olmuyor artık başkalarının bebeğini sevmekten bıktımmmm istemiyorum kendi bebeğimi sevmek istiyorum
Canımsın ya korkma en kısa zamanda gelir bebeğin. Rabbim ol dedimi olur. Lütfen stres yapma
Gitti gidiyordan sipariş verdim kredi kartından vlla cnm ztn böyle nettn sipariş vermek kırk kere eczaneye gitmek çok zor :)Nerden aldın kız kapıda ödeme li mi
Gitti gidiyordan sipariş verdim kredi kartından vlla cnm ztn böyle nettn sipariş vermek kırk kere eczaneye gitmek çok zor :)
Gittigidiyorda yok dye biliyorum ama çok ii kampanya gelsn bi taneck gebelik testi yapcm ztnKredi kartı yok bizde acaba varmı kapıda ödeme ya
Canim banka kartida oluyo maas kartinizla alinKredi kartı yok bizde acaba varmı kapıda ödeme ya
Kaderine razi gel canm bnm Allahdan.israrla dua et isyan.etmek birseylerini yerine getrmez dua ile olur insaallah tez zamnda Rabbim.hepimizin.yuzunu guldursun. -KunFeyekunBen gerçekten anlamıyorum sorun yok engel yok ama olmuyor olmuyor artık başkalarının bebeğini sevmekten bıktımmmm istemiyorum kendi bebeğimi sevmek istiyorum
Kaderine razi gel canm bnm Allahdan.israrla dua et isyan.etmek birseylerini yerine getrmez dua ile olur insaallah tez zamnda Rabbim.hepimizin.yuzunu guldursun. -KunFeyekun
Kızlar 4 senedir evliyim ve 3 buçuk yıldırda çocuk istiyoduk ve tedaviye başladım 5 ay gördüm olmadı bırakmıştım 2 ay oluyo bırakalı ve annem ameliyat olmuştu 1 hafta sonra öğrendim hamileymişim 4 senenin içindeyim ve hamileyim ama inanın hala şoktayım sevincini yasıyamadım hamile olduguma bile inanmıyorum bi an belirtiler olmazsa hamile deilim dicm o derece allaha çok yalvardım çok agladım allahım kimseyi sınamasın isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın
Bence ümitsizliğe kapılma yaşın daha çok genç vakti zamanı gelince olur inşallah .Allaha sığın bol bol dua et.Sabrın sonu selamettirYani doğru diyorsun bi çözüm bulmak gerekli artık yeter nereye kadar
Bence ümitsizliğe kapılma yaşın daha çok genç vakti zamanı gelince olur inşallah .Allaha sığın bol bol dua et.Sabrın sonu selamettir
Sen güçlü ol.İnan eminim o da senin olucağına olan inancını görünce rahatlıycaktırCanım doğru diyon eşimi üzülürken görünce istiyorum hemen olsun
Sen güçlü ol.İnan eminim o da senin olucağına olan inancını görünce rahatlıycaktır