• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunu olmayıpta hamile kalamayanlar

Kizlar merhaba. Doktor esmden sperm testi istedi yaptık . Normal çıktı. Bndede bu anti çıkmadı . Eşime vemax diye bir ilaç verdi banada klomen verdi . Kulananipta sonucunda gebe kalan varmı . . Teşekkürler.

Canım ben evliligimin 2. Ayında bir aylık hamileyken düşük yaşadım. Sonra özeldeki doktor bana klomen verdi ama olmamisti.

Bende bir daha gitmedim ve sanıyordum ki bir daha düşük olmasın diye ilaç vericek.

Neyse 3-4 ay geçti başka özele gittim doktor eşime ve bana test yaptı yeni stres yapma dedi . Adetlerinden hep düzensizdi ondan da gitmiştim. Doktor bir testlerden sonra temizse bir sneen dolmadan tedavi yok dedi.

Neyse düşük yaptıktan sonra 8. Ayimda hamile olduğumu öğrendim çok şükür darısı sana

Buarad benimde sikintim yoktu rahim temiz yumurtlamada normaldi en gec 30-31gunde regli olurdum. Incir yemeyi denediniz mi? Ben 2 hamileligimdede incir yedigim zamanlarda hamile kaldim. Hatta annemede soyledim oda bana sen bi daha sakin incir yeme diye espri yapti :) Incir yumurtayi olgunlastiriyor galiba.
inciri kuru olarak mı yediniz birde nasıl tükettiniz yani kaynatıp suyunu felan mı içtiniz acaba

bende bugün polikistik over olduğumu öğrendim şaşırdım doktor bilmiyormuydun gibi baktı yüzüme dedim bu yeni olan bişeymi yoksa önceden varmıdır dedi vardır.dedim ama ben ilk çocuğuma hemen hamile kaldım dedim yani korunmayı bıraktığım ay o da dedi olabilir pko lar hamile olamaz diye bi kaide yokki dedi ardarda 3-4 çocuk yapan var dedi ve sen geçen ay düşük yaptın yani hamile kalabiliyorsun dedi.bakalım hayırlısı inşallah haftaya salı 10 gün progestan kullanacağım nasibimi.bekleyeceğim

Arkadaşlar geçen ay rahim filmi çekildim. Sorun yok dedi doktor. Ama rahim filminden sonra bu ay çok iyi değerlendirdim. Çok ümitliydim. Bugün bat günümdü ve geldi de. Hormonlar herşey iyi çıktı. Rahim filmi çekilince de kanallar açılıyor hamilelik oranı artıyor diyorlardı. Allahım nolur yardım et artık gelsin bebeğim:-(

Evet benim de herşey normal dediler, rahim filminde de herşey iyi çıktı , ilaçlı rahim filminde çok minik yapışıklık varsa açılıyormuş dediler bana da rahim filmi de normaldi gerçi ama 2 ay geçti henüz bebiş yok denemeye devam umudumuzu kaybetmeyeceğiz ,güzel haberlerinizi alırız inşallah

Evet benim de herşey normal dediler, rahim filminde de herşey iyi çıktı , ilaçlı rahim filminde çok minik yapışıklık varsa açılıyormuş dediler bana da rahim filmi de normaldi gerçi ama 2 ay geçti henüz bebiş yok denemeye devam umudumuzu kaybetmeyeceğiz ,güzel haberlerinizi alırız inşallah
İnşallahhh kuzum. Sen kaç yıllık evlisin

Slm kizlar bende iki senedir ugrasiyorum ama allah daha nasip etmedi pisikoloji olarak cok coktum artik umudum tukenmekte ne yapcagimi bilmiyorum

Slm kizlar bende iki senedir ugrasiyorum ama allah daha nasip etmedi pisikoloji olarak cok coktum artik umudum tukenmekte ne yapcagimi bilmiyorum
Ben de iki sneeye yakin ugrastim olmadi ama meryem suresini duydum. 41 gun boyunca gunde 1 kez suya okuyosun sen ve eşin iciyor sonra Allahin izni ile cogu hamile kalabiliyor diye. O ay okudugum okudugum ay hamile kaldigimi ogrendim hamile.kaldigini ogrensen de 41 e tamamliyorsun. Canim belki uygulamak istersin. Inanarak icten sekilde gercekten ALLAHtan istedim sonucta O ol diyor ve oluyor..

Ben de iki sneeye yakin ugrastim olmadi ama meryem suresini duydum. 41 gun boyunca gunde 1 kez suya okuyosun sen ve eşin iciyor sonra Allahin izni ile cogu hamile kalabiliyor diye. O ay okudugum okudugum ay hamile kaldigimi ogrendim hamile.kaldigini ogrensen de 41 e tamamliyorsun. Canim belki uygulamak istersin. Inanarak icten sekilde gercekten ALLAHtan istedim sonucta O ol diyor ve oluyor..
Tesekkur ederim cnm denicem

Back