Şüphelerim yersiz mi?

telefonum kapalı kızımın bakıcısı yanımda onu arıyorlar uyuduğumu söyletiyorum

Naz için 2 yaşından öncesi yok doğar doğmaz bu ailenin yanına alınmış zaten hatırlayamaz ki evet beni annesi biliyor bir kaç aydır da babasına baba diyor zaten

Anladım, hangisi zor diye düşündüm de onun için sordum. Annesiz bir çocuğun tam anne yerine birini koyup güvendikten sonra onu kaybetmesi mi yoksa bir çocuğun annesini kaybetmesi mi? Yanlış anlama sakın, baskı olsun diye ya da duygularını gıdıklamak için yazmıyorum. En zor durumda olan kim desen senle Naz arasında bir seçim bile yapamam. Ama o çocuk ya, hep onu düşünüyorum engel olamıyorum kendime.
Sağlam kafayla düşün. Ciddi bir yalanın üzerine kurulmuş evliliğin, devam etmesi çok zor. Ama hiç değilse çocuklara ne olacağı konusunda daha sakin bir zamanda karar ver. Ve elbetteki bu konuda karar hakkı senin, asla bundan taviz verme. Sen ne dersen, sen istersen öyle olacak, olmak zorunda. Birileri senin adına karar almasın.

bu tavsan olayi milleti süphelendirmis :) herseye fake diyorlar :KK70:

bana da ceyar adli kiz erkek demisti gözüm seni tutmadi demisti ama sonra hatasini kabul etti ama özür dilemedi

cadi

yasca büyükmüs kocasindan, ve kürtmüsler. Hamileyken merdivenlereden inerken yuvarlanip beyin kanamasi gecirmis hastanede ölmüs Naz'i zor kurtarmislar

yaşça büyükse beraber olmasaymış
ee ortada nikahta yok o zaman.vayy tezgaha bak
sen elin kızının günahına gir,üstüne yuva kur

ya kendileri ittiyse kadını

yaşça büyükse beraber olmasaymış
ee ortada nikahta yok o zaman.vayy tezgaha bak
sen elin kızının günahına gir,üstüne yuva kur

ya kendileri ittiyse kadını

bende onu demiştim işte
belkide onlardan birisi itti kadını, düşük yapsın diye
yoksa kabul etmedikleri bayanı niye yazlıklarına götürsünler

belkide dertleşecek başka birileri yoktur yanında
veya paylaşmak istemiyordur tanıdıklarla..

aılesınden bırısıne anlatsın(kız kardes, kuzen ılla vardır) yakın arkadasıda vardır. buradan ne kadar tesellı olabılırsın kı??? yada bırebır gorusmedığın ınsanlar senı ne kadar rahatlatabılır kı. farklı konular olsa fıkır sorarsın. tamam anlıyorum zor bı durum(doğruluk netıcesını bılmıyorum) bu sonucta aıle problemı sanal ortamda vs. paylasılmamalı....
benım dusuncem bu!

Eşinizin bu kadar kaosun üstüne eve gidip yatıp uyuyabilmesi çok enterasan zaten boşanmaya karar vermişsiniz şu an öfkelisiniz biraz zamana bırakın ama bence eşinizle de görüşün yıllarca süren bir yalan ama belki kızlarınız için affedersiniz.

sabaha kadar aglamis ne uyumasi? esi tel acmis oda "uyuyor de" demis. Esi uyumus

nemi olacak? hala cok safsin

Tarih kendisini hep tekrarlar,

Naz'a yeni anne bulunacak, ayni show tekrar bastan basliyacak. Yeni gelen kizcaz da senin gibi saf takimlari arasindan secilecek, cin gibi kizlar böyle adamlari parmaginda oynatip kiclariyla gülerler.
Yeni gelen saf kiza ex kocan diyecek "ya evimde bir hizmetcim vardi, naz ona cok alisti anne dedi o hizmetcimde anne demesini kabul etti, sonra bir araba kazasinda hizmetcimizi kaybettik, cok iyi biriydi cok saf temiz kalpli cana yakindi 5 senedir naz'a annelik yapti bunu gercek anne yapmaz"
yeni secilen gelin adayi bu laflari duyunca, saf takimindan ya burada kedim öldü diye yazilan yazilarda agliyanlar gibi, basliyacak aglamaya, göz yaslari önce damla sonra göl daha sonrada nehire dönüsecek. Evin ici bütün göz yasi olacak ve diyecek "BEN NAZA ANNELIK SEVEREK YAPARIM NAZ BANA ANNE DESIN"

:))))))
ne hakla bukadar rahat yazıp dalga geçebiliyosunuz şu mübarek günde saf takımı demek ne demek ya?:KK20::KK20:ya bırgun sızın basınızada gelse böyle birşey?valla sinirden yazamıyorum.Admin görmüyormu bu yazılarıııııı....zor durumda bı insana saf diyen sen,bir insannın yüreğindeki acıyı anlayamayacak kadar asıl saf sensinn..

bende onu demiştim işte

bencede itmişte olabilirler ama belki de hani çok kıymetli itibarları varya belki o yüzden götürmüşlerdir kimse görmesin bilmesin diye

bende onu demiştim işte

Susturmak , insanlardan uzak tutmak için olmasın
Üstelik kadın ailesi reddetmiş
Eşinin ailesi bunu yapabilecek kadar cani olabilir mi :26:

Son düzenleme:
nemi olacak? hala cok safsin

Tarih kendisini hep tekrarlar,

Naz'a yeni anne bulunacak, ayni show tekrar bastan basliyacak. Yeni gelen kizcaz da senin gibi saf takimlari arasindan secilecek, cin gibi kizlar böyle adamlari parmaginda oynatip kiclariyla gülerler.
Yeni gelen saf kiza ex kocan diyecek "ya evimde bir hizmetcim vardi, naz ona cok alisti anne dedi o hizmetcimde anne demesini kabul etti, sonra bir araba kazasinda hizmetcimizi kaybettik, cok iyi biriydi cok saf temiz kalpli cana yakindi 5 senedir naz'a annelik yapti bunu gercek anne yapmaz"
yeni secilen gelin adayi bu laflari duyunca, saf takimindan ya burada kedim öldü diye yazilan yazilarda agliyanlar gibi, basliyacak aglamaya, göz yaslari önce damla sonra göl daha sonrada nehire dönüsecek. Evin ici bütün göz yasi olacak ve diyecek "BEN NAZA ANNELIK SEVEREK YAPARIM NAZ BANA ANNE DESIN"

:))))))

inanın o kadar güldük kiii..... (ama sizin halinize )

canım peki neden annenlere haber vermek yerine burada zaman kaybediyorusn...senin de bir ailen var ve bu zamnda en yardım alacagım kişiler onlardır...tek başına bizlerle yazışarak belki stres atıosun ama şuan yalnızsın..bence annenlere söyle

Konu sahibi başka üyeliğiyle kendi durumuna yorum falan yazmış. Hey allahım yaa.. Psikolojide bunun adı neydi acep:KK37:

X