- 24 Haziran 2011
- 23.322
- 48.448
- 798
Eşim ve ben biraz fazla safız galiba. Çocuk meselerinde aman onlar hassas, üstlerine gitmeyelim, göze batmayalım ama sizlerden gelen tepkileri gördükçe anlıyorum bazı şeyleri. Bana bunları söyleyen insanlarla ben hala iletişim kurmaya, anlatmaya çalışıyorum bazı şeyleri. Birde benim ailem saolsun ben bunları anlattıkça olur böyle şeyler idare et şeklinde yaklaşıyor. Bende anlamıyorum , bu yaptıkları normal zannediyorum.
Kesinlikle normal değil ne demek... Siz kendi çocuğunuzun yasını tutamıyorsunuz ama elalemin çocuğunun yasını tutacaksınız. Bunları anlamaya çalışırsanız tek sonuç, onlar düzelmez tam tersine kendinizi suçlamaya kalkacaksınız birde buradan yak! Kendi aileniz idare et demiş ama bu yaşadıklarınızı onlar anlayamaz ki çünkü siz yaşadınız bilmiyorlar tabiki idare et diyecekler. Bunun nesini idare edeceksin tek dertleri huzurunuzu bozmak. İçi fesat olanın işleri de yolunda gitmez durumları düzelecek diye beklemesinler hiç. Siz bileğinizin hakkıyla mühendis olmuşsunuz, parayla alınacak birşey değil ki bu. İnsan sevinir saygı duyar oğlumun gelinimin meslekleri güzel diye. İyi niyet beklemeyin bu tiplerden
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)